Kézi számlatömbbel, vagy más számlázóprogrammal kiállított számlához tartozó számlát bocsátok ki a Számlázz.hu-val. Ezt a Számlázz.hu be tudja küldeni a NAV online rendszerébe?

NAV online számlafeladás

Számvitelileg és ügyvitelileg teljesen rendben van, ha például egy korábban kézi számlatömbbel – vagy másik számlázóprogrammal – kibocsátott számlához tartozó másik számlát a Számlázz.hu-val állítasz ki.
A Számlázz.hu azonban csak azokat a legalább 100 000 forint áfatartalmú gazdasági eseményekhez tartozó számlákat tudja automatikusan beküldeni a NAV felé, amelyeket teljes egészében a Számlázz.hu-ban bizonylatolnak.

Például:

 • Ha az előlegszámla kibocsátása Számlázz.hu-n kívül történt (kézi számlatömbbel vagy másik számlázóprogrammal), és az áfatartalom összesen meghaladja a 100 000 forintot, akkor a végszámla adatait kézzel kell rögzítened a NAV Online számla rendszerében.
 • Ha egy bizonylatot július 1. előtt állítottál ki (kézi számlatömbbel vagy más számlázóprogrammal), és hozzá helyesbítő számlát állítasz ki a Számlázz.hu-ban, és az áfatartalom összesen meghaladja a 100 000 forintot, akkor nem tudjuk beküldeni a számla adatait a NAV Online számla rendszerébe.
 • Vissza

  Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
  Ingyenes próbaverzió
  *Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnod!
  A Számlázz előnyei

  Ingyenes, kötelezettség nélküli