Kézi számlatömbbel, vagy más számlázóprogrammal kiállított számlához tartozó számlát bocsátok ki a Számlázz.hu-val. Ezt a Számlázz.hu be tudja küldeni a NAV online rendszerébe?

NAV online számlafeladás

Számvitelileg és ügyvitelileg teljesen rendben van, ha például egy korábban kézi számlatömbbel – vagy másik számlázóprogrammal – kibocsátott számlához tartozó másik számlát a Számlázz.hu-val állítasz ki. Mi ennek a végszámlának, helyesbítő számlának vagy sztornószámlának az adatait be fogjuk küldeni a NAV-nak, ha a vevő belföldi adóalany.
Fontos tudni viszont, hogy a Számlázz.hu ez esetben nem tud hivatkozni a gazdasági esemény korábbi elemére. Ezért azt javasoljuk, hogy a kéziszámlával vagy más számlázóval korábban kibocsátott számlákat sztornózd/helyesbítsd/végszámlázd a korábbi számlázódban/számlatömböddel, és rögzítsd kézzel a NAV Online Számla rendszerében.

Ha mégis a Számlázz.hu-ban szeretnéd sztornózni a korábbi kéziszámlát vagy más számlázóprogrammal kiállított bizonylatot, akkor itt olvashatsz erről részletesen.
Vissza

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnod!
A Számlázz előnyei

Ingyenes, kötelezettség nélküli