388 296 vállalkozás
447 354 felhasználó
101 846 563 kiállított számla
Rendszerüzenet2020-08-12T11:13:04+02:00

Kedves Felhasználónk!

Jelenleg frissítjük a Számlázz.hu rendszerét, ezért az oldal nem elérhető.

Kérjük, látogass vissza később, pár perc múlva már be tudsz lépni számlázási fiókodba.

Köszönjük türelmed és megértésed!

Számlázz.hu
IT üzemeltetés

Számlázz.hu rendszerüzenet

Ingyenes számlakiállítás

Regisztráció után máris számlázhatsz! Amennyiben neked elegendő a rendszer alapfunkcionalitása, korlátlan számú papíralapú számlát állíthatsz ki velünk, korlátlan ideig és mennyiségben, teljesen ingyen.

Könnyen kezelhető

A Számlázz.hu egy online számlázóprogram, amit telepítés nélkül, azonnal használhatsz, akár egy levelezőt, vagy közösségi oldalt. Papíralapú vagy e-számlát is könnyedén kiállíthatsz vele.

Felhőből, biztonságosan

Jelentkezz be bárhonnan, bármikor, asztali gépről vagy mobilról, és a felhő-technológiának köszönhetően máris számlázhatsz. Adataid titkosított formában tárolódnak sokszorosan védett szervereinken.

100% NAV-álló

Ha változnak az adózási szabályok, neked semmit nem kell tenned, a rendszer fejlesztése során mindig figyelemmel kísérjük a jogszabályi változásokat. Mindig naprakész, hiteles programot használhatsz!

Integrálható

A Számlázz.hu könnyedén összekapcsolható más digitális szolgáltatásokkal, így banki adataidat, könyvelési, vagy ERP rendszeredet is szinkronizálhatod a számlázással. Az adminisztrációt robotok végzik helyetted!

Kényelmi funkciók

Szeretnél vevőadatokat tárolni, automatikus értesítéseket beállítani, több felhasználóval fiókot kezelni? Adjuk postára helyetted a számláidat? Válassz előfizetési csomagjaink és extra szolgáltatásaink közül!

Okos automatizmusokkal akár heti 8-10 órányi munkát megtakaríthatsz:

350 000+ vállalkozás számláz velünk!

Tóth Mihály, KERKOM delegált marketing

Nem tudom elképzelni a sikeres online üzletet hatékony vevőkiszolgálás nélkül, amelynek alapvető része az automatikus és megbízható számlázás. Ügyfeleink WooCommerce alapú webshopjaihoz eleve a Számlázz.hu rendszerét terveztük, mert könnyen integrálható és egy havi bért spórol meg az adminisztrációban.

Az, hogy eközben a NAV összes elvárást is teljesíti, nagy megnyugvást jelent, amikor ajánljuk a használatát. A különféle díjcsomagok között megtaláltuk azt, ami a különféle igényű ügyfeleinknek megfelelő, így csak azért fizetünk, amit használunk is.

Stelzel Erik
akcio-paintball.hu

Kedves Számlázz.hu! Köszönjük a remek rendszert, segítségetekkel sikerült leegyszerűsíteni a számlázást, ezzel sok időt megspórolunk. Veletek gyorsan és könnyedén ki tudunk állítani számlát bármelyik bázisunkon vagy külsős helyszínen is. Így akár előlegről vagy díjbekérőről legyen szó, pillanatokon belül elkészíthető a bizonylat. Köszönjük. Csak ajánlani tudunk benneteket.

Lőw Jenő

Hódos Gábor
webdeveloping.hu

Nagyon sok éve használom a Számlázz.hu-t. Elsősorban azért szeretem, mert tele van olyan kényelmi funkciókkal, amik által nagyon gyorsan, egyszerűen és magabiztosan tudok számlázni. Ilyen funkciók pl. a számlamásolás, a folyamatos számlázás, az automatikus adatkitöltés. Ezekkel pikk-pakk ki tudok állítani egy számlát, ami ezáltal többé nem nyűg. Emellett néhány kattintással sikerült beállítanom kártyás fizetés elfogadást, így az ügyfeleim nemcsak utalással, hanem bankkártyával is tudnak fizetni, amit sokan szeretnek!

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció