Cégemnek lehet több Számlázz.hu-s felhasználói fiókja?

Regisztráció

Igen, ugyanazzal az adószámmal és cégnévvel is többször regisztrálhatsz. A regisztráció során generált számlaszám előtag biztosítja a számlák egyediségét.

Ha már van legalább egy számlázási fiók az adott adószámmal (törzsszám), és az érintett fiók minősített (vagy az érintett fiókok minősítettek), akkor

  • Amennyiben a regisztrációt végző felhasználónak van admin vagy fiókgazdai hozzáférése legalább egy minősített fiókhoz (amely adószámának ugyanez a törzsszáma), a regisztrációnak nincs semmi akadálya.
  • Ha a regisztrációt végző felhasználónak nincs admin vagy fiókgazdai hozzáférése, akkor ez a hibaüzenet jelenik meg: "Ennek a vállalkozásnak már van számlázási fiókja. Kérlek vedd fel a kapcsolatot a fiókgazdával." Ebben az esetben, ahogy a hibaüzenet is írja, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a fiókgazdával.

Ha már van legalább egy számlázási fiók az adott adószámmal (törzsszám), és az érintett fiók nem minősített (vagy az érintett fiókok egyike sem minősített), akkor

  • Amennyiben van ezek közül legalább egy számlázási fiók, amelyet az elmúlt 14 napban hoztak létre, szintén ez a hibaüzenet jelenik meg: "Ennek a vállalkozásnak már van számlázási fiókja. Kérlek vedd fel a kapcsolatot a fiókgazdával." Tehát kérjük, ebben az esetben is vedd fel a kapcsolatot a fiókgazdával.
  • Ha csak 14 napnál régebben létrehozott számlázási fiók van az adott adószámmal (törzsszám), a regisztrációnak nincs semmi akadálya.

Vissza

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnod!
A Számlázz előnyei

Ingyenes, kötelezettség nélküli