Miért kell fizetnem a Számla Agentért, ha #free csomagban vagyok?

Számla Agent (webshopok)

A Számla Agent szolgáltatásunk a választott csomagtól függetlenül, aktiválás nélkül, azonnal használható. Akár #free szolgáltatáscsomagban is lehet ezzel automatizálni a számlázást. Fontos viszont tudni, hogy a Számla Agent díja külön, a szolgáltatáscsomag díjától függetlenül, a használattal arányosan keletkezik. Ezt mindig hó elején összegezzük, és ekkor küldjük ki a díjbekérő emailt az előző havi forgalmi adatok alapján.

Részletesebben írunk erről a Számla Agent oldalon a Költségek részben, illetve az első Számla Agent tételt tartalmazó számla kibocsátásakor külön egy tájékoztató levelet is küldünk.

Fontos információ, hogy az Agent fejlesztés során csak a tesztfiókban létrehozott bizonylatok díjmentesek. Ha viszont azonnal egy éles fiókban történik az Agent fejlesztés, és a fejlesztők egy hónapban például 785 számlát hoznak létre csupán tesztelési céllal, akkor a sávos díjazás értelmében ezért a következő hónapban 6350 forintról fogunk díjbekérőt küldeni. Ha csak ki akarjátok próbálni a Számla Agentet, vagy csak tesztelnének a fejlesztőitek, ezt mindenképpen teszt állapotú fiókban tegyétek. Itt írunk erről részletesen.

Vissza

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnod!
A Számlázz előnyei

Ingyenes, kötelezettség nélküli