Milyen számlaképek közül választhatok?

Számlák nyomtatása

Dolgozunk azon a megoldáson, hogy a Számlázz.hu rendszerében legyen lehetőséged választani előre kialakított számlaképeink közül. Egyelőre ez még nem lehetséges, de ez nem jelenti azt, hogy a rendelkezésre álló számlaképek közül ne kérhetnéd bármelyik használatát.

Jelenleg háromféle számlakép közül választhatsz:

  1. Legszebb számlakép: színes, szellős és szuperesztétikus. Szerintünk a legszebb magyar számla! Előnézeti kép: kattints ide.
  2. 80 mm-es számlakép: hőpapíros nyomtatóra optimalizált, keskeny számlakép. Előnézeti kép: kattints ide.
  3. Tradicionális retro számlakép: egyszerű, megbízható és tintatakarékos. Előnézeti kép: kattints ide.
  4. Borítékbarát számlakép: szellősebb elrendezés, jobb ablakos francia borítékba hajtogatható számla. Előnézeti kép: kattints ide.

  5. Borítékbarát számlakép esetén is előfordulhat, hogy valami „belelóg” majd az ablakba. Tervezéskor az LA/4 110x220 a20j28-as (ablakméret: 35x90mm) típust vettük figyelembe, de az a15j20-as típus is megfelelő lehet – ezeknek a használatát javasoljuk. Bal ablakos számlaképet pillanatnyilag nem tudsz választani, de a postázási címek tömeges nyomtatását annyival tudjuk támogatni, hogy lehetőség van a partnereket külső állományba exportálni, abból pedig már standard irodai alkalmazásokkal lehet etikettet nyomtatni.
    Figyelmedbe ajánljuk postázási szolgáltatásunkat, hátha ezzel egyszerre több terhet tudunk levenni a válladról, mert nem kell nyomtatni, hajtogatni, borítékolni, postázni.

A számlaképek betűtípusát is módosíthatod, erről részletesen itt olvashatsz.

Addig, amíg a számlakép választás lehetőségét megvalósítjuk, változtatási igényedet a kapcsolatfelvételi oldalon keresztül küldd el nekünk.

Vissza

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnod!
A Számlázz előnyei

Ingyenes, kötelezettség nélküli