Mi az a vevői számlafiók?

Vevői számlafiók

A vevői fiók (pl. a Távszámlához és a Díjnet.hu szolgáltatáshoz hasonlóan) lehetővé teszi számodra, hogy vevőid egyszerre láthassák a számukra kibocsátott összes számlát. Ezen az oldalon nemcsak a számlák áttekintésére és letöltésére van lehetőséged, de ha engedélyezed, akkor vevőid azonnal ki is fizethetik számláikat (bankkártya).

A vevői fiók alapértelmezetten aktiválva van, így az általad küldött számlaértesítőkben vevőd egy olyan hivatkozást kap, amelyre kattintva azonnal megtekintheti a részére kibocsátott számlákat. Ha ki szeretnéd kapcsolni a vevői fiókot, akkor azt a Számlázás beállítások oldalon teheted meg.

Ha vevőd a számlaértesítőben található linkre kattintva nem a vevői fiókba jut, hanem egy bejelentkezési képernyőt lát, az azért van, mert neki is van #profi Számlázz.hu-s fiókja. Vagyis direkt számlázás történt, azaz a számla rendszeren belül maradt. Ilyen esetben a vevői fiók helyett a vevőd az ő saját számlázási fiókjában, a bejövő számlák közt találja meg az adott számlát.

További részleteket ebben a cikkben találsz: kattints ide.

Vissza

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnod!
A Számlázz előnyei

Ingyenes, kötelezettség nélküli