Hogyan tudom meghosszabbítani az előfizetésemet/szolgáltatáscsomagomat?

Szolgáltatáscsomagok és árak

Amennyiben elégedett vagy szolgáltatáscsomagoddal és nem szeretnél változtatni, előfizetésedet automatikusan meghosszabbítjuk a jelenlegi feltételekkel, erről a fordulónap előtt 3 nappal küldünk értesítő e-mailt. Az előfizetési időszak fordulónapját követő naptól kezdődően az automatikusan megújult szolgáltatáscsomag díját a számlázási fiókban tudod kiegyenlíteni a fordulónaptól számított 7 napon belül. Erről az új előfizetési időszak első napján küldünk információt.

A 7 nap lejártát követően be tudsz lépni a fiókodba, és használni is tudod azt, amennyiben online fizetéssel kiegyenlíted az előfizetési díjat vagy fizetési szándékodat jelzed az „Átutalom” gombra kattintva. Ha a banki átutalás opciót választod, további 7 napod van arra, hogy elutald az előfizetés összegét. A 7 nap lejártát követően fiókodat zároljuk, és már csak akkor fogod elérni a fiókodat, amennyiben bankkártyás fizetéssel azonnal kiegyenlíted tartozásodat.

A szolgáltatáscsomag aktuális előfizetési időszakának fordulónapjáig (lásd Beállítások / Szolgáltatáscsomagom menüpont) van lehetőséged arra, hogy csomagot vagy előfizetési időszakot (havi vagy éves előfizetést) válts, illetve lemondd (ingyenes #free csomagra módosítsd) előfizetésedet. Az így kezdeményezett módosítások csak a fordulónapot követő naptól lépnek érvénybe.

A fordulónapot követően már csak az aktuális szolgáltatáscsomag esedékes előfizetési díjának kifizetésére, illetve magasabb szolgáltatáscsomagra történő módosításra van lehetőséged.

Egy felhasználóval történő több fiók kezelésével kapcsolatban, a zárolás és a jogosultsági szintek összegfüggéséről ide kattintva olvashatsz.

Vissza

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnod!
A Számlázz előnyei

Ingyenes, kötelezettség nélküli