Online számlázás
egyszerűen és gyorsan

A kötelező teendőket bízd ránk, te pedig koncentrálj arra, amire vállalkoztál! A Számlázz.hu a vállalkozók digitális segítőtársa az üzleti adminisztráció minden területén. Korlátlan számlakiállítás ingyen, profi funkciók gombnyomásra.
Foodora
Sziget
Rossmann.hu
Jegy.hu
Decathlon
Unicef

Időt adunk a vállalkozásodnak

Hisszük, hogy mindenkinek azzal kell foglalkoznia, amiben jó. Teremts értéket vállalkozásoddal, mi pedig megteremtjük a nyugalmad feltételeit.
Garantált NAV-állóság

Garantált
NAV-állóság

100%-os jogszabályi megfelelés: automatikusan teljesítjük a NAV adatszolgáltatási kötelezettséget, a számláidat T+13 évig megőrizzük, és elektronikus számlákat is kiállíthatsz, melyeket ki sem kell nyomtatnod.

Mindig elérsz minket

Mindig elérsz
minket

Felhőalapú szoftverünket nem kell telepítened, internetkapcsolattal bárhonnan használhatod. Számlázz kényelmesen, és ha mégis elakadsz, ügyfélszolgálatunk reggeltől estig segít!

Pillanatok alatt, hibamentesen

Pillanatok alatt,
hibamentesen

Számlamásolás, sablonok, piszkozatok, előre betöltött partneradatok és egy egyszerűen használható felület, kell ennél több? Megkapod! Akár automatizálhatod is a számlakiállítást!

Szerethető számla? Igen!

Szerethető számla?
Igen!

Profizmusod vagy épp szenvedélyed is sugallhatod a számláidon keresztül. Használd a logódat és vállalkozásod színeit, vagy válassz egyedi számlaképeink közül!

Komplex számlamenedzsment

 • Elektronikus- és papíralapú számlázás
 • Díjbekérő, előlegszámla, szállítólevél
 • Automatikus számla- és nyugtakiállítás
 • Tömeges számlagenerálás
 • Bejövő számlák kezelése
 • Termékek és partnerek kezelése
 • Többszintű jogosultságkezelés
 • Könyvelői hozzáférés és adattovábbítás
 • Értesítések és kintlévőségkezelés
 • Kifizetettségkezelés
 • Számlaarchiválás
 • Postai szolgáltatás
Számlaverzum

Üdvözlünk a számlaverzumban!

A számla élete nem ér véget azzal, hogy kiállítottad. Ki kell fizetnie vevődnek, le kell könyvelni, meg kell őrizni. Nem engedjük el a kezed!
Autokassza
Autokassza

Nem szeretnéd a bankszámládat bogarászni? Minden tranzakciót szinkronizál és kifizetettséget kezel helyetted az autokassza.

NAV számlaszinkron
NAV számlaszinkron

Sok a bejövő számlád? Máshol is számlázol? A NAV-szinkronnak köszönhetően mindent egy helyen megtalálsz a Számlaverzumban.

Számlaarchiválás
Számlaarchiválás

Néhány kattintással minden korábbi számládhoz hozzáférhetsz a tárgyéven felül 13 évig, ha használod digitális archiválási szolgáltatásunkat.

Online pénzügyi adatkapcsolat
Online pénzügyi adatkapcsolat

A könyvelőd nyaggat a számlákért? Mindent automatikusan átadhasz neki az online pénzügyi adatkapcsolaton keresztül.

Faktoring
Faktoring

Hosszú lejáratú a számlád? Juss a pénzedhez a határidő előtt faktoring szolgáltatásunkkal!

Követeléskezelés
Követeléskezelés

Nem fizetett a vevőd határidőre? Hatékony eszközöket kapsz a kezedbe a követeléskezeléshez!

Online fizetés
Online fizetés

Egyszerűbbé tennéd a számlák rendezését vevőid számára? Vezesd be az online, bankkártyás fizetést!

Költségnyilvántartás
QUICK pénzügyi modul

Költségnyilvántartás könnyedén? Kezeld céges pénzügyeidet egy helyen, a QUiCK pénzügyi modulban!

Keretfigyelő
Keret- és adófigyelő

Egyéni vállalkozóként közvetlenül vezérlőpultodon láthatod adózási kereteidet és teendőidet a Keret- és adófigyelőben!

Kösd össze más rendszerekkel is!

Számtalan bővítmény és integrált digitális megoldás biztosítja, hogy bankszámládat, fizetési, könyvelési vagy ERP-rendszeredet is összekapcsolhasd a számlázóddal.
Thanks

Köszönjük a 18 éve tartó bizalmat!

Piacvezető online számlázónkat több mint félmillió vállalkozás és szervezet választotta. A legkisebbektől a nagyokig, tevékenységi körtől függetlenül.
“ Nálunk a vásárló az első. Az a legfontosabb, hogy ő elégedett legyen. Ehhez gyorsan és pontosan összekészített csomagokra van szükség és természetesen egy számlára. A Számlázz.hu-val bevezettük a Rossmann Online Drogéria életébe az e-számlázást: a folyamataink egyszerűbbek és hatékonyabbak lettek, a vásárlók pedig egy jól áttekinthető e-számlát kapnak amit bárhol, bármikor meg tudnak tekinteni. ”
Fürjes Ádám
Fürjes Ádám
webshop vezető
Rossmann Online Drogéria
“ Csak azt bánom, hogy nem hamarabb tértünk át a korábbi számlázóról. Hatalmas könnyítés volt a váltás, a Számlázz.hu rendkívül felhasználóbarát, intelligens szoftver, minden munkatársunk szereti használni. A legnagyobb előny számomra, hogy az API, az autokassza és a többi elérhető integráció tökéletesen támogatja a vállalkozásom automata rendszereit, ezzel segítve a cég skálázását. “
Fürjes Ádám
Winter Ádám
alapító
tanfolyamguru.hu

Bízd magad profikra Te is!

Egy okosan automatizált rendszer mit sem ér az emberek nélkül, akik mögötte állnak. A Számlázz.hu-t folyamatosan érted fejlesztjük, de itt még nem állunk meg!
Profi ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat online,
minden nap

Tudástárunkban választ kapsz minden kérdésedre, de ha további segítségre van szükséged, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 között rendelkezésedre áll online ügyfélszolgálatunk.

Profi chat

Azonnali válasz
chaten

Kollégáinktól valós időben, azonnal kapsz segítséget live chaten 9 és 17 óra között az év minden napján, ha bármely csomagunkra előfizettél. Könyvelőknek mindez díjmentes!

Profi dokumentáció

Dokumentáció &
IT támogatás

Részletes dokumentációt és naprakész információt biztosítunk számlázásod teljes automatizálásához és saját rendszered és a Számlázz.hu összekötéséhez.

Adatbiztonság

Mindig biztonságban
az adataid

Sokszorosan védett szervereink profi üzemeltetőink állandó felügyelete alatt működnek. Jelentkezz be bárhonnan, bármikor, és a felhő-technológiának köszönhetően máris számlázhatsz.