Eszközök, mobilmegoldások

Gyűjtőoldalunkon összefoglaltuk, milyen Számlázz.hu-val kompatibilis eszközöket ajánlunk, ha raktárkészletet kezelsz, vagy helyszínen értékesítő, mozgásban lévő vállalkozó vagy.

eszközök mobilmegoldások

Bankkártyaterminál,
digitális számlatömb
és mobilnyomtató egy eszközben

részletek

Számlázz.hu
mobilalkalmazás,
mobilra optimalizált
verzió

részletek

Mobilnyomtatók, blokknyomtatók,
ha helyszínen, papíron
kérik a számlát

részletek

Raktárat, készletet kezelsz?
Vonalkódolvasókat
ajánlunk hozzá!

részletek

Nyomtass
egyedi vonalkódokat
saját címkenyomtatóval

részletek
Számlázz.hu mobilalkalmazás

Számlázz.hu mobilalkalmazás

A MostSzámlázz a Számlázz.hu mobilra optimalizált verziója. Ugyanazzal az e-mail címeddel tudsz belépni, mint a Számlázz.hu-ba, és ugyanazokat a bizonylatokat látod majd mindkét felületen. A MostSzámlázz (böngészőben mostszamlazz.hu-ként keresd) ingyenes, de korlátozott funkcionalitású.
A Google Play Áruházban pedig elérhető az androidos MostSzámlázz mobilapp.
Ha nem szeretnél MostSzámlázzal vagy mobilappal számlázni, nem gond, a Számlázz.hu-t is használhatod mobilodról is. A MostSzámlázz a Számlázz.hu #free, #start, #digital és #profi csomagjában elérhető.

Irány a MostSzámlázz
Mobilnyomtatók

Mobilnyomtatók, blokknyomtatók

Ha helyszínen számlázol és papíralapon is át szeretnéd adni ügyfelednek a számlát, akkor mobilnyomtatóra, avagy blokknyomtatóra lesz szükséged. A hordozható nyomtatók kicsik, könnyűek, vezetéknélkül működnek, hogy kényelmes legyen használni őket. A Számlázz.hu rendszerével kompatibilisek, csak válaszd a tökéletesen illeszkedő hőnyomtatós, 8 cm-es számlaképet a bizonylat kiállításakor.

Teszteltünk néhány mobilnyomtatót, hogy egyszerűbb legyen a választás, ráadásul Számlázz.hu-ügyfélként extra kedvezményben részesülhetsz! A mobilnyomtató integráció és a 8 cm-es számlakép a Számlázz.hu #free, #start, #digital és #profi csomagjában elérhető.

Megnézem a nyomtatókat
Vonalkódolvasók

Vonalkódolvasóval készletkezelés

Az Innonest és a Számlázz.hu közös integrált használatával teljesen online kezelheted a vállalkozásod készleteit és a raktárait. Rögzítsd automatikusan készletadataid vonalkódolvasóval. Az Innonest megoldásával gyorsan és hatékonyan kezelheted a készletkezelési, raktározási és értékesítési folyamatokat. A kosár funkcióval pedig még könnyebbé válik a termékek kezelése: nincs más dolgod, mint az olvasóval lecsippantani a termékeken található vonalkódot, ezek automatikusan feltöltődnek az Innonest ügyviteli rendszerbe, ahol aztán kívánság szerint csoportosan kezelhetők a kosárból.

Ráadásul a termékfeltöltésen túl készíthető belőlük árajánlat, megrendelőlap, beszerzési megrendelő és munkalap is. Az Innonest integráció a Számlázz.hu #free, #start, #digital és #profi csomagjában elérhető.

Mutasd a vonalkódolvasókat
Címkenyomtató

Nyomtass egyedi vonalkódokat saját címkenyomtatóval

Számlázz.hu-val integrációban működő Innonestben a terméktörzsben szereplő termékeidhez egyedi vonalkódokat nyomtathatsz, amit a leggyorsabban és legegyszerűbben egy címkenyomtatóval tehetsz meg! A bevételezett termékekhez tartozó címkéket csoportos művelettel egy kattintással ki lehet nyomtatni. A nyomtatókat nem kell külön telepíteni, nem kell semmit sem beállítani rajta, hanem egyből használhatod. Az Innonest integráció a Számlázz.hu #free, #start, #digital és #profi csomagjában elérhető.

Megnézem a címkenyomtatókat

Oszd meg tapasztalataidat!

Ismersz olyan mobileszközt, amit szintén kényelmesen lehet használni a Számlázz.hu-val, és szívesen ajánlanád másnak is?

Írd meg nekünk, és mi is tesztelni fogjuk!