171 155 regisztrált ügyfél
74 710 262 kiállított számla
NAV online számlázás2019-09-16T14:28:55+02:00

NAV online számlázás

NAV-jogszabálynak megfelelő online számlázás, kockázatok nélkül, ingyen

Használj a NAV által elfogadott számlázóprogramot! Számlázz velünk ingyen, és működj mindig szabályosan, 100%-ig NAV-álló módon!

Ingyenesen regisztrálok
Kipróbálom

Változások? Mi mindig készen állunk!

A NAV online számlázás legfrissebb (1.1.) verzióját használjuk. Az adóhatóság 2019. június 4-i határidővel verziófrissítést írt elő a számlázóprogramoknak. Mi már hónapokkal a határidő előtt átálltunk, a Számlázz.hu-nál 2019 márciusa óta a legújabb verzió üzemel! Részletek >

Miért van szükséged az online számlázóra?

A számlázóprogramok kötelező bekötése a NAV-hoz azt jelenti, hogy 2018. július 1-jétől kötelező adatot szolgáltatni a legalább 100 ezer forint áthárított áfát tartalmazó, belföldi adóalanyok közötti ügyletekről kiállított számlákról a NAV felé! (forrás: NAV)

Az online adatszolgáltatási kötelezettség mind az online számlázó, mind a telepített (offline) számlázószoftverek, mind pedig a kézi számlatömbből kiállított számlákra vonatkozik, ezért maga az adóhatóság is javaslatban szorgalmazza minden vállalkozás számára az online számlázószoftverek használatát.

Szeretnéd,

A Számlázz.hu teljes értékű, minden NAV-szabályozásnak megfelelő online számlázást nyújt az összes felhasználójának, a #free szolgáltatási csomagtól a #profi csomagig!

TUDTAD?

Kérdésed van? Részletes válaszokat találsz Tudástárunkban.

Technikai útmutató a NAV Online Számla regisztrációhoz

Az új szabályozás életbe lépésétől automatikusan felküldjük érintett számláidat az adóhatóságnak, de az online számlázás előnyeit már addig is maximálisan kihasználhatod:

Még több infó a NAV adatszolgáltatásról

Még több betöltése

Az ingyenes online számlázáson felül extra kényelmi szolgáltatások igényelhetők:

Kezdd el az online számlázást már most!

Regisztráció