66 782 regisztrált ügyfél
34 398 761 kiállított számla
NAV online számlázás 2018-04-12T11:45:35+00:00

NAV online számlázás

NAV-jogszabálynak megfelelő online számlázás, kockázatok nélkül, ingyen!

Használj a NAV által elfogadott számlázóprogramot és számlázz velünk ingyen, hogy 2018. júliusától is szabályosan, 100%-ig NAV-álló módon működhess!

Ingyenesen regisztrálok
Kipróbálom

Miért van szükséged az online számlázóra?

A számlázóprogramok kötelező bekötése a NAV-hoz azt jelenti, hogy 2018. július 1-jétől kötelező adatot szolgáltatni a legalább 100 ezer forint áthárított áfát tartalmazó, belföldi adóalanyok közötti ügyletekről kiállított számlákról a NAV felé! (forrás: NAV)

Az online adatszolgáltatási kötelezettség mind az online számlázó, mind a telepített (offline) számlázószoftverek, mind pedig a kézi számlatömbből kiállított számlákra vonatkozik, ezért maga az adóhatóság is javaslatban szorgalmazza minden vállalkozás számára az online számlázószoftverek használatát.

Szeretnéd,

A Számlázz.hu teljes értékű, minden NAV-szabályozásnak megfelelő online számlázást nyújt minden felhasználójának, a #free szolgáltatási csomagtól a #profi csomagig!

TUDTAD, hogy?

Az új szabályozás életbe lépésétől automatikusan felküldjük érintett számláidat az adóhatóságnak, de az online számlázás előnyeit már addig is maximálisan kihasználhatod:

Az ingyenes online számlázáson felül extra kényelmi szolgáltatások igényelhetők:

Kezdd el az online számlázást már most!

Regisztráció