207 739 vállalkozás
253 366 felhasználó
84 453 851 kiállított számla
NAV online számlázás – NAV számlázó program2020-04-16T09:48:24+02:00

NAV online számlázás 2020-ban is

NAV-jogszabálynak megfelelő online számlázás, kockázatok nélkül, ingyen 2020-ban is

Használj a NAV által elfogadott számlázóprogramot! Számlázz velünk ingyen, és működj mindig szabályosan, 100%-ig NAV-álló módon!

Ingyenesen regisztrálok
Kipróbálom
NAV online számla

Változások? Mi mindig készen állunk!

A NAV online számlázás legfrissebb (2.0.) verzióját használjuk. Az adóhatóság 2020. július 1-i határidővel verziófrissítést írt elő a számlázóprogramoknak. Mi már hónapokkal a határidő előtt átálltunk,
a Számlázz.hu-nál a legújabb verzió üzemel! Részletek >

Miért van szükséged az online számlázóra?

A számlázóprogramok kötelező bekötése a NAV-hoz azt jelenti, hogy 2020. július 1-jétől kötelező adatot szolgáltatni minden, belföldi adóalanyok közötti ügyletekről kiállított számlákról a NAV felé! (forrás: NAV)

Ez azt jelenti, hogy az eddigi 100 000 forint áfát tartalmazó számlák helyett MINDEN számlát továbbítunk a NAV felé, amelyet belföldi adóalanyok közötti ügyletből keletkezik.

SŐT! 2021. január 1-től az összes ügyletről adatot kell szolgáltatni, függetlenül az áfa összegétől, és az adóalanyoktól!

Az online adatszolgáltatási kötelezettség mind az online számlázó, mind a telepített (offline) számlázószoftverek, mind pedig a kézi számlatömbből kiállított számlákra vonatkozik, ezért maga az adóhatóság is javaslatban szorgalmazza minden vállalkozás számára az online számlázószoftverek használatát.

Szeretnéd,

A Számlázz.hu teljes értékű, minden NAV-szabályozásnak megfelelő online számlázást nyújt az összes felhasználójának, a #free szolgáltatási csomagtól a #profi csomagig!

TUDTAD?

Kérdésed van? Részletes válaszokat találsz Tudástárunkban.

Technikai útmutató a NAV Online Számla regisztrációhoz

Az új szabályozás életbe lépésétől automatikusan felküldjük érintett számláidat az adóhatóságnak, de az online számlázás előnyeit már addig is maximálisan kihasználhatod:

Még több infó a NAV adatszolgáltatásról

Még több betöltése

Az ingyenes online számlázáson felül extra kényelmi szolgáltatások igényelhetők:

Kezdd el az online számlázást már most!

Regisztráció