694 009 vállalkozás
832 475 felhasználó
385 296 083 kiállított számla
Postai szolgáltatások2023-09-15T14:58:38+02:00

Postai szolgáltatás

Számlázhatok úgy, hogy fel sem kell állnom a gép elől?

A technika rendelkezésre áll: csak ki kell állítanod a számlát, a folyamat végén pedig egyszerűen megnyomni a „Postára adom” gombot. Mi pedig postázzuk helyetted.

regisztrálok

Postai szolgáltatás

Számlázhatok úgy, hogy fel sem kell állnom a gép elől?

A technika rendelkezésre áll: csak ki kell állítanod a számlát, a folyamat végén pedig egyszerűen megnyomni a „Postára adom” gombot. Mi pedig postázzuk helyetted.

regisztrálok

Miért tökéletes megoldás ez?

Hogyan működik?

Nagyon egyszerűen. Új számla kiállításakor a „számlázási cím megadása” mező alatt találod a jelölőnégyzetet: „kérem a számla nyomtatását és postázását”. Klikkre díjszabási tájékoztatót kapsz, és máris kérheted a számla postázását. Kattints, ha mindezt megnéznéd képernyőképünkön.

A borítékba kizárólag a számla kerül bele, egyéb dokumentum küldésére ezzel a szolgáltatással nincs lehetőség.

Amióta a Számlázz.hu postára adja helyetted, azóta nemcsak az elektronikus számlákat, de még a papírszámláidat is a fotelből juttathatod el nulláról a vevőidhez.

Mennyibe kerül?

A szolgáltatásunk díja 622 Ft (490 Ft+áfa) számlánként. A díj tartalmazza a számla nyomtatásának és borítékolásának költségeit (anyagköltséget is), valamint a Magyar Posta mindenkori aktuális díjszabásának megfelelő költséget is, semmilyen egyéb költség nem merül fel.

A számlák belföldi, normál (nem minősített) küldeményként kerülnek postázásra, tehát nincs lehetőség ajánlott, tértivevényes, elsőbbségi, stb. küldeményként történő postázásra.

Gyakori kérdések

A nyomtatás és borítékolás negyedóránkénti ütemezésben történik. Amíg ez meg nem kezdődik, a postázási kérésedet visszavonhatod. Szolgáltatónk a Hibridlevél Kft.

A számlák belföldi, normál (nem minősített) küldeményként kerülnek postázásra, tehát nincs lehetőség ajánlott, tértivevényes, elsőbbségi, stb. küldeményként történő postázásra.

A nyomtatás és borítékolás negyedóránkénti ütemezésben történik. Amíg ez meg nem kezdődik, a postázási kérésedet visszavonhatod.

Keresd ki a kérdéses számlát a Számla – Kimenő számláim oldalon, majd nyisd le annak sorát, és kattints a „Visszavonom” lehetőségre.

Postázási kérés visszavonása

A számla sorában szürke boríték jelenik meg, ha a postázást igényelted, majd zöldre vált, ha a postázást végző partnerünknek (Hibridlevél Kft.) továbbítottuk az adatokat. Míg a boríték zöldre nem vált, a visszavonás elvégezhető.

A zöld boríték megjelenése után már csak az újbóli postázás érhető el a számla beállításaiban, így ha téves címre küldted a számlát, akkor azt újabb küldéssel pótolhatod ugyanezen a panelen.

Nem. A postázási szolgáltatás az ingyenes (#free) díjcsomag esetén is elérhető.

Postázás előtt fel kell tölteni a számlázási fiókhoz tartozó egyenleget. Ennek legegyszerűbb módja a bankkártyás fizetés, amelyre a számla szerkesztése közben is lehetőséged van. A „Kérem a számla postázását” gombra kattintva jelenik meg a feltöltés lehetősége meghatározott címletekkel.

Postázás egyelőre csak magyarországi címekre kérhető.

Nem ellenőrizzük a számlán szereplő cím pontosságát, ez a számlakibocsátó feladata. A kinyomtatott és postára adott levelekért a szolgáltatás díját felszámítjuk.

A számla elkészítése után bármikor igényelheted annak postázását.

Keresd ki a kérdéses számlát a Számla – Kimenő számláim menüpontban, és nyisd le annak sorát, majd válaszd a „Postára adás” lehetőséget.

papiralapu-szamlak-postazasa

A megjelenő ablakban add meg a postázási címet, majd kattints a „Kérem a számla postázását” gombra.

postazas_dijszabas

Amennyiben a postázás díja nem áll rendelkezésre a kéréskor, rendszerünk felajánlja az ehhez szükséges egyenlegfeltöltést, melyet előre történő fizetéssel végezhetsz el.

Nem, a postai szolgáltatás csak a számlák továbbítását foglalja magában, további dokumentumok postázására nincs lehetőség.

Minden postázás díjából 10 Ft-ot az Erdőmentőknek ajánlunk fel, „hogy segítsenek a Természetnek begyógyítani a civilizáció ejtette fájdalmas sebeket.”

Még több infó a postai szolgáltatásról

Még több betöltése

Ők is a postai szolgáltatásunkat választották

Erdélyi Norbert
mumus.info

A számlázás nálunk már csak egy kattintás. Nincs nyomtatás, nincs sorbanállás a postán, de még másolni-beilleszteni sem kell a vevő adatait. Ha tíz éve azt mondják, hogy ilyen lesz egyszer a számlázás menete, nem hittem volna el…

Dajka Gábor
webáruház specialista

Nekem rengeteg időt megspóroltatok, az biztos! Korábban heti 2 óra hosszát biztosan várakozással töltöttem.

Veres József
netmetro

Rendkívül hasznos és remek funkció, profi kivitelezésben! Ezért pedig külön piros pont: „minden egyes postázás díjából 10 Ft-ot fák ültetésére ajánlunk fel” – örülök hogy veletek dolgozhatok.

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció