57 562 regisztrált ügyfél
30 386 873 kiállított számla
Postai szolgáltatások 2017-10-12T15:19:13+00:00

Postai szolgáltatás

Számlázhatok úgy, hogy fel sem kell állnom a gép elől?

A technika rendelkezésre áll: csak ki kell állítanod a számlát, a folyamat végén pedig egyszerűen megnyomni a “Postára adom” gombot. Mi pedig postázzuk helyetted.

Miért tökéletes megoldás ez?

Hogy működik?

Nagyon egyszerűen. Új számla kiállításakor a “számlázási cím megadása” mező alatt találod a jelölőnégyzetet: “kérem a számla nyomtatását és postázását”. Klikkre díjszabási tájékoztatót kapsz, és máris kérheted a számla postázását.

Amióta a Számlázz.hu postára adja helyetted, azóta nemcsak az elektronikus számlákat, de még a papírszámláidat is a fotelből juttathatod el nulláról a vevőidhez.

Mennyibe kerül?

A szolgáltatásunk díja 290 Ft (+áfa) számlánként. Ez a díj tartalmazza a számla nyomtatásának és borítékolásának költségeit (anyagköltséget is), és tartalmazza a Magyar Posta mindenkori aktuális díjszabásának megfelelő költséget is. Tehát a postázás díja számlánként 290 Ft (+áfa) – és semmilyen egyéb költség nem merül fel.

Gyakori kérdések

A számlákat folyamatosan nyomtatjuk és naponta egy alkalommal visszük el a postára (szolgáltatónk a Hibridlevél Kft.).

Nem. A postázási szolgáltatás az ingyenes (Free) díjcsomag esetén is elérhető.

Postázás előtt fel kell tölteni a számlakibocsátó fiókhoz tartozó egyenleget. Ennek legegyszerűbb módja a bankkártyás fizetés, amelyre a számla szerkesztése közben is lehetőséged van.

Postázás egyelőre csak magyarországi címekre kérhető.

Egyelőre nem, de a későbbi terveink között szerepelnek ezek az emelt szintű szolgáltatások is.

Nem ellenőrizzük a számlán szereplő cím pontosságát, ez a számlakibocsátó feladata. A kinyomtatott és postára adott levelekért a szolgáltatás díját felszámítjuk.

Szeretnél még többet tudni?

Olvasd el a postázásról szóló blogcikkeinket!

Ők is a postai szolgáltatásunkat választották

Erdélyi Norbert
mumus.info

A számlázás nálunk már csak egy kattintás. Nincs nyomtatás, nincs sorbanállás a postán, de még másolni-beilleszteni sem kell a vevő adatait. Ha tíz éve azt mondják, hogy ilyen lesz egyszer a számlázás menete, nem hittem volna el…

Dajka Gábor
webáruház specialista

Nekem rengeteg időt megspóroltatok, az biztos! Korábban heti 2 óra hosszát biztosan várakozással töltöttem.

Veres József
netmero

Rendkívül hasznos és remek funkció, profi kivitelezésben! Ezért pedig külön piros pont: “minden egyes postázás díjából 10 Ft-ot fák ültetésére ajánlunk fel ” – örülök hogy veletek dolgozhatok.

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció