530 021 vállalkozás
622 951 felhasználó
188 325 013 kiállított számla
Postai szolgáltatások2021-04-15T09:41:51+02:00

Postai szolgáltatás

Számlázhatok úgy, hogy fel sem kell állnom a gép elől?

A technika rendelkezésre áll: csak ki kell állítanod a számlát, a folyamat végén pedig egyszerűen megnyomni a „Postára adom” gombot. Mi pedig postázzuk helyetted.

regisztrálok

Miért tökéletes megoldás ez?

Hogyan működik?

Nagyon egyszerűen. Új számla kiállításakor a „számlázási cím megadása” mező alatt találod a jelölőnégyzetet: „kérem a számla nyomtatását és postázását”. Klikkre díjszabási tájékoztatót kapsz, és máris kérheted a számla postázását.

Amióta a Számlázz.hu postára adja helyetted, azóta nemcsak az elektronikus számlákat, de még a papírszámláidat is a fotelből juttathatod el nulláról a vevőidhez.

Mennyibe kerül?

A szolgáltatásunk díja 368 Ft (290 Ft+áfa) számlánként. Ez a díj tartalmazza a számla nyomtatásának és borítékolásának költségeit (anyagköltséget is), és tartalmazza a Magyar Posta mindenkori aktuális díjszabásának megfelelő költséget is. Tehát a postázás díja számlánként 368 Ft (290 Ft+áfa) – és semmilyen egyéb költség nem merül fel.

Gyakori kérdések

A számlákat folyamatosan nyomtatjuk és naponta egy alkalommal visszük el a postára (szolgáltatónk a Hibridlevél Kft.).

Nem. A postázási szolgáltatás az ingyenes (#free) díjcsomag esetén is elérhető.

Postázás előtt fel kell tölteni a számlakibocsátó fiókhoz tartozó egyenleget. Ennek legegyszerűbb módja a bankkártyás fizetés, amelyre a számla szerkesztése közben is lehetőséged van.

Postázás egyelőre csak magyarországi címekre kérhető.

Nem ellenőrizzük a számlán szereplő cím pontosságát, ez a számlakibocsátó feladata. A kinyomtatott és postára adott levelekért a szolgáltatás díját felszámítjuk.

Nem, a postai szolgáltatás csak a számlák továbbítását foglalja magában, további dokumentumok postázására nincs lehetőség.

Minden postázás díjából 10 Ft-ot az Erdőmentőknek ajánlunk fel, “hogy segítsenek a Természetnek begyógyítani a civilizáció ejtette fájdalmas sebeket.”

Még több infó a postai szolgáltatásról

Még több betöltése

Ők is a postai szolgáltatásunkat választották

Erdélyi Norbert
mumus.info

A számlázás nálunk már csak egy kattintás. Nincs nyomtatás, nincs sorbanállás a postán, de még másolni-beilleszteni sem kell a vevő adatait. Ha tíz éve azt mondják, hogy ilyen lesz egyszer a számlázás menete, nem hittem volna el…

Dajka Gábor
webáruház specialista

Nekem rengeteg időt megspóroltatok, az biztos! Korábban heti 2 óra hosszát biztosan várakozással töltöttem.

Veres József
netmetro

Rendkívül hasznos és remek funkció, profi kivitelezésben! Ezért pedig külön piros pont: „minden egyes postázás díjából 10 Ft-ot fák ültetésére ajánlunk fel” – örülök hogy veletek dolgozhatok.

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció