A Számlázz.hu története

A Számlázz.hu kategóriát teremtett, amikor 2005-ben először tette publikussá online számlázóját. Öt évvel később szintén elsőként bocsátott a piac rendelkezésére könnyen, egyszerűen elérhető e-számlázási szolgáltatást. Három informatikus alapítóját ma is a felhasználók kényelme, a kód minősége, és a piac bizalma motiválja. Fejlesztésüket eredetileg saját üzleti igényük hívta életre, hogy saját számláikat egyszerűen és gyorsan állíthassák ki megbízóik felé.

A professzionális számlázórendszert – a “sharing economy” előtt jó évtizeddel – más vállalkozók számára is elérhetővé tették a neten, öt évvel később pedig profi üzleti terv alapján fogott komolyabb növekedésbe a cég. Újabb öt év, felhasználók tízezreinek csatlakozása, és több tízmillió számla kiállítása után a Számlázz.hu tizedik születésnapját már tizenötfős cégként ünnepelte. Jóval a startup-éra és a fintech-forradalom előtt lett a pénzügyi technológia előhírnöke, 2017-ben már pénzintézetek stabil partnereként léphetett új piacokra. 2018-ban vált a Visma-család tagjává, amikor a skandináv régió vezető szolgáltatója tulajdonostársként csatlakozott a Számlázz.hu alapítóihoz.

“Célunk a hazai vállalkozói szféra hatékonyabbá tétele: szeretnénk felhasználóinkat hozzásegíteni ahhoz, hogy adminisztráció helyett saját üzletükkel foglalkozhassanak. Hiszünk benne, hogy az automatizmusok alkalmazása több mint technológia: üzleti szemlélet!”

Érdekelnek a mérföldköveink?

Számlázz.hu történet

A csapatunk

A Számlázz.hu csapatában fejlesztők, projektvezetők, ügyfélkapcsolati munkatársak, marketingesek és a menedzsment egyaránt azért dolgozik, hogy észrevétlenül segítséget nyújtsanak a Számlázz.hu-t használóknak álmaik megvalósításához.

Az ügyfeleinknek nyújtott komplex megoldás-rendszer komplex gondolkodást és együttműködést igényel, eszköztárunk legfontosabb elemei a szakértelem, a rugalmasság, és a team-kreativitás. Folyamatosan képben vagyunk saját területünk innovációiról, de tudjuk: amit teremtünk, formabontó, egyedi, és lépésekkel a piac előtt jár – ahogy a cég alapítása óta mindig.

Magyar Dávid

FEJLESZTÉS

Stygár László

SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉS

Kereszturi Krisztina

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Tóth Attila

PROJEKTVEZETŐ

Berta Kitti

MARKETING

Furkó Beáta

IRODAVEZETŐ

Regász Imre

ÜZEMELTETÉS

Kis László

FEJLESZTÉS

Megyesi-Fok Adrienn

MARKETING

Váradi János

ÜZLETFEJLESZTÉS

Gier Mária

PÉNZÜGY

Kis Ervin Egon

STRATÉGIA

Tóth Zoltán

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Szeszlér Vera

MARKETING

Básti László

FEJLESZTÉS

Tóth Katalin

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ángyán Balázs
Ángyán Balázs

ÜGYVEZETŐ

Stygár-Joó János

FELÜGYELŐBIZOTTSÁG TAGJA

Zulu
Zulu

REKREÁCIÓ

Roxi

REKREÁCIÓ

Díjaink

Munkáltatói márka

Szerethető munkahelyek

Nemcsak büszkék vagyunk rá, hanem nagyon örülünk is neki, mennyire megérdemelten kaptuk a három Szerethető Munkahelyek díjunkat, 2017-ben, 2018-ban és 2019-ben is. Mi tudjuk a legjobban, milyen igaza volt a szakmai és közönségszavazóknak!

Tartalommarketing

Kreatív B2B Award

Marketing megoldásaink pedig háromszor is “begyűjtötték” a Kreatív szakportál elismerését, a B2B Award-ot. 2018, NAV online számlázás kampány, Ezüst // 2017, Számlázz.hu Akadémia, Bronz // 2016, felhasználói visszajelzés videók, Imidzs- és márkaépítés kategóriagyőzelem

Ügyfélszolgálat

Kreatív B2B Award

Ügyfélszolgálatunk 2019-ben és 2020-ban is elismerést kapott a ClientFirst „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” díjkiosztóján. Csapatunk 2019-ben 3. helyezést, idén pedig egy helyet javítva 2. helyezést ért el elektronikus ügyfélkiszolgálás kategóriában, a kis- és középvállalatok között.

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció