108 961 regisztrált ügyfél
46 636 680 kiállított számla
Csapat2018-11-26T10:32:40+00:00

A Számlázz.hu története

A Számlázz.hu kategóriát teremtett, amikor 2005-ben először tette publikussá online számlázóját. Öt évvel később szintén elsőként bocsátott a piac rendelkezésére könnyen, egyszerűen elérhető e-számlázási szolgáltatást. Három informatikus alapítóját ma is a felhasználók kényelme, a kód minősége, és a piac bizalma motiválja. Fejlesztésüket saját üzleti igényük hívta életre, hogy saját számláikat egyszerűen és gyorsan állíthassák ki megbízóik felé.

A professzionális számlázórendszert – a “sharing economy” előtt jó évtizeddel – más vállalkozók számára is elérhetővé tették a neten, öt évvel később pedig profi üzleti terv alapján fogott komolyabb növekedésbe a cég. Újabb öt év, felhasználók tízezreinek csatlakozása, és több tízmillió számla kiállítása után a Számlázz.hu tizedik születésnapját már tizenötfős cégként ünnepelte. Jóval a startup-éra és a fintech-forradalom előtt lett a pénzügyi technológia előhírnöke, így 2017-ben már pénzintézetek stabil partnereként léphetett új piacokra.

“Célunk a hazai vállalkozói szféra hatékonyabbá tétele: szeretnénk felhasználóinkat hozzásegíteni ahhoz, hogy adminisztráció helyett saját üzletükkel foglalkozhassanak. Hiszünk benne, hogy az automatizmusok alkalmazása több mint technológia: üzleti szemlélet!”

Érdekelnek a mérföldköveink?

Számlázz.hu történet

A csapatunk

A Számlázz.hu csapatában fejlesztők, projektvezetők, ügyfélkapcsolati munkatársak, marketingesek és a menedzsment egyaránt azért dolgozik, hogy észrevétlenül segítséget nyújtsanak a Számlázz.hu-t használóknak álmaik megvalósításához.

Az ügyfeleinknek nyújtott komplex megoldás-rendszer komplex gondolkodást és együttműködést igényel, eszköztárunk legfontosabb elemei a szakértelem, a rugalmasság, és a team-kreativitás. Folyamatosan képben vagyunk saját területünk innovációiról, de tudjuk: amit teremtünk, formabontó, egyedi, és lépésekkel a piac előtt jár – ahogy a cég alapítása óta mindig.

Magyar Dávid

FEJLESZTÉS

Stygár László

SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉS

Gier Mária

PÉNZÜGY

Tóth Attila

PROJEKTVEZETŐ

Kis Ervin Egon

STRATÉGIA

Márton Barbara

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Regász Imre

ÜZEMELTETÉS

Megyesi-Fok Adrienn

MARKETING

Módis Richárd

ÜZEMELTETÉS

Stygár-Joó János

ÜGYVEZETŐ

Básti László

FEJLESZTÉS

Szeszlér Vera

MARKETING

Zulu
Zulu

REKREÁCIÓ

Roxi

REKREÁCIÓ

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció