737 204 vállalkozás
897 227 felhasználó
460 848 420 kiállított számla
Történet2024-01-25T11:03:10+01:00

Történetünk és legfontosabb mérföldköveink

2023.03.14.

Superbrands és Business Superbrands díjas a Számlázz.hu

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2023.04.14. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Megtisztelő, hogy már második alkalommal szereztük meg az elismeréseket! A Business Superbrands esetében, a cégeket jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével válogatják be minden évben. Az így létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. Mindkét díj elnyerése nagy motiváció a jövőre nézve számunkra, hiszen biztosítva vagyunk róla, hogy eddigi munkánk ,,super” magas minőséget képvisel.

2022.12.08.

Szerethető Munkahelyek díj 2022

Nagyon örülünk, hogy idén már hatodik alkalommal kaptuk meg a DreamJobs.hu álláshirdetési portál Szerethető Munkahelyek elismerését! Mit gondolnak kollégáink arról, hogy miért jó itt dolgozni? „Szerintem a Számlázz.hu-nak az egyik ereje, hogy együtt tudunk dolgozni, szóval teljes mértékben számíthatunk a kollégákra.” „Kicsit olyan, amikor bejövök ide reggel, mintha hazaérnék.” „Itt minden nap azt érzem, hogy nemcsak munkavállalóként, hanem emberként is számítok.” Köszönjük! ❤️

2022.11.15.

Magyar Brands díj 2022

Tripla elismerés (már másodjára 🙂 ) a MagyarBrands jóvoltából: 2022-ben is Kiváló fogyasztói márka, Kiváló üzleti márka és Innovatív márka a Számlázz.hu. Mi lehet a siker titka? Szerintünk a szuper csapat, a profi ügyfelek, és a küldetéstudatunk, hogy segítségünkkel sok-sok magyar vállalkozás érjen el sikereket a jövőben is! Hatszoros hip, hip, hurrá és nagyon köszönjük!

2022.10.17.

European Customer Centricity Awards 5. helyezés

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2022.12.08. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

A Számlázz.hu-nál arra, hogy az “Ügyfél az első”, nem kell emlékeztetni magunkat. Azt, hogy mennyire ügyfélközpontúan gondolkozunk, most egy neves európai versenyen is elismerték. A European Customer Centricity Awards (Európai Ügyfélközpontsúság Díj) komoly, szakmai zsűrije úgy találta, hogy igazán kiemelkedő, amit a Számlázz.hu elért és csinál nap mint nap az ügyfélkiszolgálás tekintetében. A kétfordulós versenyen, a több száz pályamű közül a B2B (business-to-business, azaz magyarul vállalkozástól vállalkozásig) kategóriában az 5. helyezést ítélte meg nekünk. Nagyon büszkék vagyunk szuperhős kollégáinkra!:)  Bővebben itt olvashatsz az elismerésről.

2022.05.01.

Duplán „Super” márka a Számlázz.hu!

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2022.11.30. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Superbrands és Business Superbrands díjat kaptunk! „Márkát építeni, márkastratégiát kialakítani – iparágtól is függően – sokféleképpen lehet, de még a legfelkészültebb piaci szereplők is szívesen keresnek valamilyen fogódzót maguknak. Ilyen igazodási pont a világ több mint 90 országában sikeres Superbrands program – mind a marketing- és kommunikációs szakma, mind pedig a széles nagyközönség számára.” – fogalmazzák meg a díj lényegét a program alapítói. A Superbrands programot a Brand Council független szervezet hozta létre a kilencvenes évek közepén Nagy-Britanniában, Magyarországon pedig  2004 óta van jelen. A kiválasztás során a kutatók vizsgálják a korábbi teljesítményeket, valamint a márka magyarországi kommunikációs és márkaépítési gyakorlatát, aktivitását, és a megítélését is figyelembe veszik.

2022.04.01.

Kiváló Kiszolgálás 1. helyezés

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2022.09.07. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

A Client First az ügyfelek véleményére és korszerű sztenderdek gyakorlati megvalósulására alapozva évről évre átfogó képet ad a magyar ügyfélkiszolgálás helyzetéről, és díjazza a legjobb eredményt elért cégeket. A Számlázz.hu ügyfélszolgálati csapata negyedik alkalommal mérettette meg magát, és negyedik alkalommal végzett a dobogón. Ezúttal nagyvállalatokkal közös kategóriban értünk el 1. helyezést, és kaptuk meg a „Kiváló Kiszolgálás” elismerést. Köszönjük!

2021.11.04.

Szerethető Munkahelyek díj 2021

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.12.11. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

A DreamJobs.hu álláshirdetési portál idén ötödszörre rendezte meg a Szerethető Munkahelyek versenyt, amelyre iparágtól, lokációtól és cégmérettől függetlenül ingyenesen lehetett nevezni. 1600 nevezőből mindössze 200 vállalkozás lett díjazott, ebből is 150 sorolható a kis- és középvállalkozások közé. Fantasztikus érzés, hogy az álláskeresők és a portált látogatók szavazatai alapján immáron 5. alkalommal kaptuk meg a díjat. A Számlázz.hu-nál a legfontosabbak az emberek: a munkatársaink, az ügyfeleink, a partnereink. Ha jól bánunk a munkatársakkal, jól fognak bánni az ügyfeleinkkel. Így lesz egy munkahely és egy szolgáltatás igazán szerethető.

2021.10.29.

Már több mint 600 alapítványt és nonprofit szervezetet támogatunk

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.12.21. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Azzal támogatjuk az alapítványok és nonprofit szervezetek munkáját, hogy díjmentesen használhatják a legmodernebb digitális szolgáltatásokat tartalmazó #profi szolgáltatáscsomagunkat, amit egy rövid regisztrációt követően időkorlát nélkül érhetnek el. Így csökkenthetik az adminisztrációjukat, a felesleges papírmunkát, ráadásul ennek költségével sem kell számolniuk. Ha pedig ezáltal hatékonyabban végezhetik azt a fontos munkát, mellyel pedig ők segítenek sokaknak, mi már nem dolgoztunk hiába 🙂

Mindhárom kategóriában MagyarBrands díjas a Számlázz.hu

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.12.21. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

A MagyarBrands program tizenkét éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket, Kiváló Fogyasztói Márka, Kiváló Üzleti Márka és Innovatív Márka kategóriában. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.” – fogalmazza meg a program célját a MagyarBrands szakértői bizottsága. A nyertesek kiválasztásakor a zsűri többek között olyan szempontokat értékel, mint az ismertség, kedveltség, társadalmi hasznosság vagy az innovativitás. Ha egy termék vagy szolgáltatás MagyarBrands díjat kap, az nagy érdem, főleg, ha mindhárom kategóriában díjazott, hiszen nagyon kevés vállalkozás mondhatja ezt el magáról. Büszkék vagyunk és nagyon örülünk ennek az elismerésnek.

2021.09.23.

Hello QUiCK! Jó, hogy velünk vagy!

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.12.11. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

A Számlázz.hu ma már nem csak egy online számlázó, hanem egy olyan digitális eszköz, amivel egyebek mellett számlát is lehet kibocsátani. Ezen kívül még számtalan funkciója és szolgáltatása van, melyekből több is a Számlázz.hu köré épülő ökoszisztémában, a Számlázz.hu PARKban érhető el.
A QUiCK a legújabb, Számlázz.hu-val szoros integrációban működő rendszer, ahova a Számlázz.hu vezérlőpultjából egy kattintással át lehet lépni. De hogy mi is az a QUiCK? Egy online pénzügyi nyilvántartó alkalmazás kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozók igényeire szabva. Könnyen kezelhető, átlátható, és használatával a vállalkozó folyamatosan, élő- és folyó adatok mentén, gyakorlatilag azonnal látja pénzügyi viszonyait. Mi nagyon szeretjük, reméljük, hogy ti is örömmel fogadjátok!

2021.08.31.

500.000 regisztrált vállalkozás

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.12.11. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Ugyanabban a hónapban, amikor a 16. születésnapját ünnepelte a Számlázz.hu, egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk. Este 7 óra körül regisztrált az 500 000. vállalkozás! Ha ma mind a félmillió ügyfelünk egymás mellé állna oldalra felemelt karral, a sor Rómáig érne, a rendszerben eddig kiállított számlák pedig kinyomtatva bőven körbeérnének a Földön az egyenlítő mentén. Mi úgy tekintünk magunkra, a Számlázz.hu munkatársaira és Felhasználóinkra, hogy egy csapat, egy közösség vagyunk. És a cél: „A végtelenbe, és tovább…”

2021.06.30.

Új irodába költöztünk

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.12.21. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Az elmúlt 3-4 évben a Számlázz.hu munkatársainak száma megduplázódott. Habár imádtuk az irodánkat, nem hunyhattunk szemet afelett, hogy az új kollégák már csak a régiek ölébe tudtak ülni, ha éppen nem otthonról, hanem az irodában szerettek volna dolgozni. A világért sem hagytuk volna el a Graphisoft Parkot, így a szomszédos épület földszinti irodáját vettük birtokba (persze alapos átalakítás és dekorálás után). A felújítás eredménye: gyönyörű, tágas, világos terek, városi dzsungel hangulat, ahol nemhogy elegendő szék jut a kollégáknak, de még mindenki válogathat a konyha, kávézó és pihenő sarkok ülőalkalmatosságai között is. 🙂 Igazi paradicsom, ahová jó érzés bejárni, ahol jó együtt lenni.

2021.03.01.

Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban 1. helyezés

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.12.11. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

2020-ban több mint 260 000 új vállalkozás csatlakozott a Számlázz.hu-hoz, melyre az ügyfélszolgálat időben és hatékonyan reagált. A csapat létszámát növeltük, az ügyfélkiszolgálás technikai hátterét pedig fejlesztettük, illetve a folyamatok nagy részét automatizáltuk. Így gyorsult az ügyfélkiszolgálás és nőtt az ügyfélelégedettség is. Az eredményes munkát a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban 1. helyezése is visszaigazolta (a megmérettetésen objektíven mérik az egyes vállalatok ügyfél-kiszolgálási színvonalát).

2021.01.15.

Elsők között álltunk át a NAV 3.0-ra

Mi már a NAV Online Számlázás 3.0. verzióját használjuk, ami egy hatalmas lépés az adatszolgáltatás történetében, hiszen az adóhatósághoz ezentúl szinte minden számlát beküldünk, azt is, amelyet magánszemélyek felé állítottak ki. Az adóhatóság 2021. január 4-i határidővel verziófrissítést írt elő a számlázóprogramoknak, aminek türelmi ideje ugyan 2021. március 31., azonban mi szeretjük idejében elkészíteni a házi feladatunkat, ezért mi már január 15-én átálltunk. Így felhasználóink továbbra is hátradőlhetnek, mert mindig a hatályos jogszabályoknak megfelelő számlázót használhatnak, 100%-ig NAV-állóan.

2020.12.08.

Megnyílt a Számlázz.hu PARK

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.01.28. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

A Számlázz.hu PARK független vállalkozói közösség 2020 év végén jött létre, azzal a céllal, hogy alapítók (Számlázz.hu, SMARTBooks, Innonest, Riport Applications) által kínált digitális ökoszisztéma minél több hazai vállalkozás üzleti sikeréhez járulhasson hozzá. A weboldalon található blogon és Facebook csoportunkban a szakértőink olyan digitális eszközöket, okos üzleti automatizmusokat, trendeket, lehetőségeket, alkalmazásokat mutatnak, melyek cégmérettől függetlenül minden vállalkozó és érdeklődő számára hasznos és érdekes lehet.

2020.11.26.

400 000 regisztrált vállalkozás

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.01.28. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Őrületes tempóban növekszik a Számlázz.hu-t használó vállalkozások tábora, amiért nem lehetünk eléggé hálásak. Köszönjük, hogy ennyien bizalmat szavaztatok nekünk, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy felhasználóink minél elégedettebbek legyenek, és okos automatizmusainkkal minél több terhet levegyünk a vállukról.

15. születésnapunk alkalmából egy nem mindennapi videósorozat keretében, Kiss Ádám humorista főszereplésével ismerkedett meg 3 karakter az online számlázással; Joli néni, a piacozás nagymamája, Magic Irén, a mindentlátó jósnő, és Nemes Titusz, a kéziszámlatömböt eldobó könyvelő. A 400 000 regisztrált vállalkozás láttán Titusz is táncra perdült, érdemes megnézni a videót 🙂

MINDEN számlád a Számlázz.hu-ban: kibővült a Számlaverzum!

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.01.28. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

2017. novemberében alkottunk egy új szót, a Számlaverzumot, és ezzel együtt bevezettük bejövő számlák szolgáltatásunkat, melyben a Számlázz.hu-s felhasználók egymás közt kiállított számláikat azonnal és automatikusan látják.

Szinte napra pontosan 3 évre rá, hatalmas mérföldkőként kibővült a Számlaverzum: a NAV számlaszinkron keretében most már MINDEN számla megtalálható a számlázási fiókban. Ezzel egy számlatárként is használható a Számlázz.hu, hiszen az összes számlát látod, amiről adat érkezett a NAV-hoz. Ezt nem csak Te, hanem a könyvelőd is szeretni fogja!

A Számlaverzum #profi csomagban érhető el, használatához semmit nem kell tenned, csak kapcsold be a szolgáltatást.

2020.09.14.

Elindult az Innonest

Sokan kérdeztétek, végre itt a megoldás! Megérkezett az Innonest, ahol a raktár- és készletkezeléstől kezdve, az ügyvitelen át, a munkaórák- és feladatok kezeléséig mindent egyetlen felületen használhatsz! Mindez tökéletesen integrálva a Számlázz.hu-val. Nézd meg a rengeteg funkciót, amihez nem kell nagyvállalatnak lenni, hogy elérhető legyen számodra…

2020.06.30.

300 000 regisztrált vállalkozás

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.09.08. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

A NAV adatszolgáltatási kötelezettség kiterjesztése előtti utolsó napon megérkezett hozzánk a 300 000. vállalkozás is, ezzel megkoronázva ezt a kiemelt és pörgős időszakot az életünkben. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy 2020 júniusában közel 100 ezer vállalkozással gyarapszik a Számlázz.hu-sok tábora, köszönjük, hogy ennyien velünk vagytok!

2020.05.11.

200 000 regisztrált vállalkozás

A járványidőszak ellenére a Számlázz.hu rendszerében regisztrált vállalkozások száma elérte a 200 ezret. Tizenötödik évünkbe érve nagy öröm számunkra, hogy már ennyien vagytok velünk. Az ünneplést veletek is szerettük volna megosztani, ezért #profi csomagot adunk ajándékba minden alapítványnak és nonprofit szervezetnek.

2020.02.18.

A hazai online számlázók közül elsőként kaptunk AISP engedélyt

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2023.03.20. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

A nyílt bankolás hazai elindulását követően az első AISP engedéllyel rendelkező magyar online számlázóként kiterjesztettük az autokassza szolgáltatást. Újabb sokezer vállalkozás részére vált elérhetővé a bankszámlára érkező utalások összepárosítása a kiállított Számlázz.hu számlákkal.

2020.01.08.

Elindult a SMARTBooks

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.02.12. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Az új online könyvelőprogram bárhonnan és bármikor elérhető, növeli a könyvelői munka hatékonyságát és töredékére csökkenti a papírmunkát. A Számlázz.hu integráció és a többi automatizmus segít abban, hogy a könyvelők még jobban kihasználhassák a fenntartható digitális ökoszisztéma előnyeit és sikeresen leküzdjék a könyvelői papírdzsungelt.

2019.11.05.

Ismét Szerethető Munkahely lettünk!

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.02.08. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Örömhír a borongós ’19-es őszben: újra Szerethető Munkahely díjat kaptunk. A Dreamjo.bs Szerethető Munkahelyek szavazásán a TOP 100 szerethető KKV egyike lettünk. Köszönjük mindenkinek, aki szavazatával 2019-ben is megtisztelt minket, valóban nagyon szeretünk itt dolgozni 🙂

2019.10.02.

150 000 Számlázz.hu-felhasználó

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.02.08. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Regisztrált felhasználóink száma elérte a 150 ezret. Dolgos volt a legutóbbi két év, hiszen 2017 októbere óta 100 ezer új felhasználó szavazott bizalmat nekünk. Nem is kaphattunk volna szebb ajándékot a Számlázz.hu 14. születésnapjára.

2019.03.28.

1000 fát ültettünk Fóton

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2019.07.24. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

2016 óta ültetünk fákat, az akciókra a számlák postázásának díjából különítünk el. 2019-ben már 1000 fát ültettünk, a csapat, ügyfeleink, és persze az Erdőmentők részvételével. Jövőre még több fával folytatjuk! Képriportunkat az ültetésről erre találod.

Még több betöltése

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció