Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.12.11. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

A Számlázz.hu ma már nem csak egy online számlázó, hanem egy olyan digitális eszköz, amivel egyebek mellett számlát is lehet kibocsátani. Ezen kívül még számtalan funkciója és szolgáltatása van, melyekből több is a Számlázz.hu köré épülő ökoszisztémában, a Számlázz.hu PARKban érhető el.
A QUiCK a legújabb, Számlázz.hu-val szoros integrációban működő rendszer, ahova a Számlázz.hu vezérlőpultjából egy kattintással át lehet lépni. De hogy mi is az a QUiCK? Egy online pénzügyi nyilvántartó alkalmazás kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozók igényeire szabva. Könnyen kezelhető, átlátható, és használatával a vállalkozó folyamatosan, élő- és folyó adatok mentén, gyakorlatilag azonnal látja pénzügyi viszonyait. Mi nagyon szeretjük, reméljük, hogy ti is örömmel fogadjátok!