210 866 vállalkozás
257 009 felhasználó
84 801 507 kiállított számla
Direkt számlázás2020-03-19T23:07:27+01:00

Bejövő számlák (Direkt számlázás)

A bejövő számlák kezelése egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a pénzügyi adminisztrációt a vállalkozók és könyvelők számára.

A bejövő számlázás rendszeren belüli számlázási megoldás minősített fiókkal rendelkező felhasználóknak.

Regisztrálok

FONTOS: Szeretnénk segíteni a vállalkozásod működését ezekben a nehéz időkben is. A digitalizációnak és az otthoni munkavégzésnek fontosabb szerep jut, mint valaha, ezért július 1-ig mindenki számára (#free csomagban is) elérhetővé tesszük a Bejövő számlázás funkciót, hogy online hozzáférhess a bejövő számláidhoz.

Mit nyújt a bejövő számlázás (direkt számlázás)?

A bejövő számlázás funkció alkalmazása során a Számlázz.hu-s felhasználók egymás közt kiállított számláikat azonnal és automatikusan látják, értesülnek róla és egy helyen kezelhetik. A közös felületen, azaz a számlázási fiókban kezelt számlák és egyéb bizonylatok tárolásáról a mindenkori NAV jogszabályoknak megfelelően gondoskodunk. A bejövő számlázás funkció csak a #profi csomagban érhető el.

Bejövő számlázási szolgáltatásunk Magyarország első rendszeren belüli számlázási megoldása, amelynek előnyeit a Számlázz.hu minősített fiókkal rendelkező használói azonnal tapasztalhatják.

Még több infó a bejövő (direkt) számlázással kapcsolatban

Mit jelent a minősített fiók?

Olyan Számlázz.hu fiók, amelyet hitelesítettünk, azaz bizonyosak lehetünk abban, hogy az arra felhatalmazott személy hozta létre. A minősítési folyamatot a számlázási fiókodba történő belépést követően tudod elindítani. Részletek.

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció