Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2018.08.10. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Ügyfélszolgálatunkhoz érkezett kérdés:

“Elégedett felhasználói vagyunk a #start szolgáltatáscsomagnak, viszont gondolkodunk a váltáson (#profi csomag), elsősorban a bejövő számlák kezelése miatt. Jelenleg a bejövő számlákat nem érjük el (ehhez kellene a #profi csomag), viszont azt látjuk, hogy 24 bejövő számlánk mégis ott van a fiókunkban. Hogy lehet ez?”

A Számlázz.hu-val az elmúlt 13 év alatt közel 35 millió számlát bocsátottak ki (2018 májusi adat). Ezek a számlák kimenő számlákként mind megtalálhatók abban a számlázási fiókban, amelyekből kibocsátották azokat.

Ugyanakkor ezek a kimenő számlák automatikusan besorolódnak a vevő vállalkozás bejövő számlái közé – feltéve persze ha a vevő vállalkozásnak van Számlázz.hu-s fiókja. Amire azért elég nagy az esély, hiszen jelenleg 67059 vállalkozás számláz velünk (2018 májusi adat).

Ahhoz, hogy te is lásd a vállalkozásodhoz érkező bejövő számlákat, két dologra van szükséged. Az első: a #profi díjcsomag, amelyet néhány kattintással megrendelhetsz. Ezen kívül a fiókodat (biztonsági okokból) minősítened kell. Ez is rém egyszerű, és néhány kattintással megoldható (részletek erről itt).

Amint a fenti két feltétel teljesül, a bejövő számlák oldalon azonnal láthatod az összes olyan költségszámládat, amelyet másik Számlázz.hu-s fiókból bocsátottak ki részedre. Ráadásul mindezt időbeli korlátozás nélkül, tehát a Számlázz.hu-s regisztrációdat megelőzően részedre kibocsátott számlák is megjelennek itt.

UPDATE – 2018. augusztus 10.: Már a MostSzámlázz is tudja!

Használod a MostSzámlázz nevű Számláz.hu-kistesót? Mostantól itt is eléred menüből a bejövő számláidat!

Szeretnél te is a számlaverzum részévé – és egyben haszonélvezőjévé – válni?