101 556 regisztrált ügyfél
42 577 171 kiállított számla

A minősített számlakibocsátó fiók története

Tavaly április óta a Facebook már nemcsak hírességeknek, hanem vállalkozásoknak is adja az “ellenőrzött” pipát, azaz egyfajta hitelesítést, hogy Ő valóban Ő. Mellékelt ábránkon egyik kedves ügyfelünk, a Palya Bea Production Facebook-oldalát láthatod, rajta azzal a bizonyos kék pipával, mely igazolja, hogy “ez egy közszereplő, médiavállalat vagy márka hiteles oldala”. Ilyen tehát a “celebek” illetve a valódi hírességek verifikált megjelenése.

Hogy jön ez ide? Úgy, hogy a közeljövőben nálunk is találkozhatsz valami hasonlóval. Nem Palya Beával, hanem számlakibocsátó fiókod verifikálásának lehetőségével – de nem minden esetben. Például ha te valamelyik díjcsomagunk előfizetője vagy, és a vállalkozói bankszámládról átutalással fizeted az előfizetői díjat, akkor számlakibocsátó fiókod már automatikusan “minősített fiók”-nak számít nálunk, hiszen céges számláról történő utalásod hivatalosan, “digitálisan” igazolja, hogy Te valóban Te vagy.

A hivatalos és “digitális” igazolás megtörténtére több más mód is van, például ha a cégbíróságon bejegyzett vállalkozói emailcímedre küldött levélben kattintasz a tőlünk kapott linkre, vagy ha ilyet nem adtál meg céged bejegyzésekor, akkor a székhelyedre postai úton küldünk egy kódot, ezt kell begépelned nekünk (kicsit hasonlóan a Google Helyek eljárásához).

Harmadik opció a vállalkozói bankszámláról történő átutalás küldése: ha van felénk nyitott tartozásod (például hónap 5-én van még egy nyitott Számla Agent díjad), akkor arra fogunk kérni, hogy ezt utald át, hogy minősítettre állíthassuk a fiókodat. Ha pedig nincs nyitott tartozásod, és valamilyen díjcsomag előfizetője vagy, akkor arra fogunk kérni, hogy a következő időszakra utalj díjat. Még mindig előfordulhat, hogy fentiek egyike sem érvényes rád, és ingyen használod a Számlázz.hu-t – ez esetben meg fogunk kérni, hogy utalj át nekünk 990 Ft (+Áfa) összeget, de hogy ez se menjen “pocsékba”, egy hónapra a Prémium/#start díjcsomag használójává is válsz ezzel a lépéssel.

Oké, de miért pont most?
Felmerülhet benned a kérdés, hogy miért most jött el az ideje annak, hogy a Számlázz.hu is bevezesse azt a bizonyos “kék pipát”. Ez az igazi meglepetés! 🙂

Az idei tavasz-nyár egy sor irgalmatlan izgalmas új szolgáltatás bevezetését hozza, melyeknek a számlakibocsátó fiókok minősítése pusztán egy “marginális fontosságú” bevezető lépése. Ezekről a frissen érkező szolgáltatásokról még korai lenne részleteket mondani, de azt elárulhatjuk, hogy:

  • szeretni fogod, mert könnyebbé teszi majd az életed, és hatékonyabbá a vállalkozásodat,
  • egy részének köze lesz napjaink egyik legfontosabb innovációs trendjéhez, a fintech-robbanáshoz,
  • és lesz olyan eleme is, amely kizárólag a minősített számlakibocsátó fiókok számára lesz elérhető.

UPDATE – 2017. november 17.: a szolgáltatási csomagjaink megújításáról, a direkt számlázásról (melynek a minősített fiókok bevezetése képezte alapját), és a Számlázz.hu 3.0 más újdonságairól itt olvass

Ne habozz tehát örömmel belépni a minősített fiókok világába, jó lesz! 🙂 Minden más információt a fiókodba történő bejelentkezés után hamarosan megtalálsz, különösebb teendőd ezzel nem lesz, mint követni a hamarosan érkező rendszer-utasításokat.

Te valóban Te vagy? És számlakibocsátó fiókod van-e már?
Ha nincs, regisztrálj magadnak ingyen és most!

Regisztrálok

Hozzászólások

hozzászólás

Írta: |2018-05-11T10:46:39+00:002017.05.11.|Innováció, Tippek, trükkök|0 hozzászólás

A szerzőről:

Újságíró is volt, PR-menedzser, szövegíró, szabadúszó tanácsadó, és kertész is. Igaz, utóbbi “hivatalosan” csak egy napig. Saját bevallása szerint a tartalomkészítés erre hasonlít leginkább, mert gondolat-magokat szór el, aztán figyeli, ahogy a fejekben szárba szökkennek a változások… A Számlázz.hu-nál tanúja volt a 15 000 regisztrált felhasználó kétszereződésének, háromszorozódásának, és a cégméret sokszorozódásának is. “Naponta ledöbbenek azon, hogy mennyire profi emberekkel dolgozom együtt. Szerencsére sokat találkozom a felhasználóinkkal, mert a videóinkban például állandóan őket faggatjuk, szóval ez rájuk is vonatkozik! :)”