Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.06.26. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Tavaly április óta a Facebook már nemcsak hírességeknek, hanem vállalkozásoknak is adja az “ellenőrzött” pipát, azaz egyfajta hitelesítést, hogy Ő valóban Ő. Mellékelt ábránkon egyik kedves ügyfelünk, a Palya Bea Production Facebook-oldalát láthatod, rajta azzal a bizonyos kék pipával, mely igazolja, hogy “ez egy közszereplő, médiavállalat vagy márka hiteles oldala”. Ilyen tehát a “celebek” illetve a valódi hírességek verifikált megjelenése.

Hogy jön ez ide? Úgy, hogy a közeljövőben nálunk is találkozhatsz valami hasonlóval. Nem Palya Beával, hanem számlázási fiókod verifikálásának lehetőségével – de nem minden esetben. Például, ha te valamelyik szolgáltatáscsomagunk előfizetője vagy, és a vállalkozói bankszámládról átutalással fizeted az előfizetői díjat, akkor számlázási fiókod már automatikusan “minősített fiók”-nak számít nálunk, hiszen céges számláról történő utalásod hivatalosan, “digitálisan” igazolja, hogy Te valóban Te vagy.

Tehát az egyik mód a minősítésre a vállalkozói bankszámláról indított átutalás: ha van felénk nyitott tartozásod (például hónap 5-én van még egy nyitott Számla Agent díjad), akkor arra fogunk kérni, hogy ezt utald át, hogy minősítettre állíthassuk a fiókodat. Ha pedig nincs nyitott tartozásod, és valamilyen díjcsomag előfizetője vagy, akkor arra fogunk kérni, hogy a következő időszakra utalj díjat.

A hivatalos és “digitális” igazolás megtörténtére a második opció, ha a cégbíróságon bejegyzett vállalkozói emailcímedre küldött levélben kattintasz a tőlünk kapott linkre, akkor is minősítetté válik a fiókod.

UPDATE – 2020. április 1.: A harmadik lehetőség a minősítésre, és igazából ezt javasoljuk mindenkinek, hogy kösse össze Számlázz.hu fiókját a NAV rendszerével – hamarosan minden számlát jelenteni kell a NAV felé, így ezt egyébként is mindenkinek meg kell tennie. Ezzel a fiók is minősítetté válik!

Oké, de miért pont most?
Felmerülhet benned a kérdés, hogy miért most jött el az ideje annak, hogy a Számlázz.hu is bevezesse azt a bizonyos “kék pipát”. Ez az igazi meglepetés! 🙂

Az idei tavasz-nyár egy sor irgalmatlan izgalmas új szolgáltatás bevezetését hozza, melyeknek a számlakibocsátó fiókok minősítése pusztán egy “marginális fontosságú” bevezető lépése. Ezekről a frissen érkező szolgáltatásokról még korai lenne részleteket mondani, de azt elárulhatjuk, hogy:

  • szeretni fogod, mert könnyebbé teszi majd az életed, és hatékonyabbá a vállalkozásodat,
  • egy részének köze lesz napjaink egyik legfontosabb innovációs trendjéhez, a fintech-robbanáshoz,
  • és lesz olyan eleme is, amely kizárólag a minősített számlakibocsátó fiókok számára lesz elérhető.

UPDATE – 2017. november 17.: a szolgáltatási csomagjaink megújításáról, a direkt számlázásról (melynek a minősített fiókok bevezetése képezte alapját), és a Számlázz.hu 3.0 más újdonságairól itt olvass

Ne habozz tehát örömmel belépni a minősített fiókok világába, jó lesz! 🙂 Minden más információt a fiókodba történő bejelentkezés után hamarosan megtalálsz, különösebb teendőd ezzel nem lesz, mint követni a hamarosan érkező rendszer-utasításokat.

Te valóban Te vagy? És számlakibocsátó fiókod van-e már?
Ha nincs, regisztrálj magadnak ingyen és most!

Regisztrálok