Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.12.07. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

2020 februárjától valamennyi regisztrált ügyfelünk számára elérhetővé tettük a Könyvelői hozzáférés (csak olvasás) jogosultságot. Ez a funkció – ahogy a neve is sugallja 🙂 – könyvelők számára ad olvasási jogosultságot azokhoz a Számlázz.hu felhasználói fiókokhoz, amelyekhez könyvelői hozzáférést adnak a fiókgazdák. Ez a funkció tehát most már #free szolgáltatáscsomagunkban is elérhető. 

Miért jó ez vállalkozóként?

A fiókodhoz rendelkezésre álló hozzáférésekről és jogkörökről (így a könyvelői hozzáférés lehetőségéről is) itt olvashatsz áttekinthető formában. A Vezérlőpult segítségével mindegyik szolgáltatáscsomagunkban meghívót küldhetsz könyvelődnek, amellyel ő könnyedén hozzáfér adataidhoz. Ezzel mindkettőtök számára sok időt takarítasz meg. Neked nem kell könyvelőhöz szaladgálnod, ő pedig a meghívó elfogadása után szabadon, bármikor eléri számláidat, így a könyvelés gördülékenyebbé válik. 

Miért jó ez könyvelőként?

Egyetlen e-mail címmel regisztrálva, olvasási joggal hozzáférhetsz több ügyfeled (akár mindegyik ügyfeled!) számlázási fiókjához. Így az idő- és energiamegtakarítás látványos, hiszen egészen más 10-15 (vagy még több) ügyféllel találkozót vagy megbeszélést tartani, mint 10-15 (vagy még több) ügyfél számláit látni könyvelőként olvasási jogosultsággal gyakorlatilag bárhonnan, bármikor.

Itt találhatsz bővebb információt arról: 

  • hogyan fogadhatod el az adott vállalkozás könyvelői meghívóját, 
  • miként férhetsz hozzá a Számlázz.hu-s ügyfeleid adataihoz.

+1 tipp, hiszen nem csak számlázhatsz és számlákat nézhetsz, hanem könyvelhetsz is felhőalapon

Könyvelőként felhőalapú könyvelőszoftvert is használhatsz, amellyel a Számlázz.hu összeköttetés révén valóban bárhol és bármikor könyvelheted a Számlázz.hu-n regisztrált vállalkozásokat. Ez rengeteg időt és energiát spórolhat számodra, és a fenntarthatóság felé visz téged és környezetedet. Sokkal kevesebb a papírmunka (gondoljunk csak a papírhalmokra és a környezetvédelemre) és sokkal több a felszabaduló idő (amit értékes tanácsadásra, több ügyfélmunkára, vagy akár a családodra fordíthatsz). Az új, felhőalapú SMARTBooks könyvelőprogramról és a Számlázz.hu összeköttetés előnyeiről itt olvashatsz.

Szeretnél többet tudni a NAV online számlázásról?