Online fizetés

Tedd lehetővé vevőidnek, hogy interneten egyenlítsék ki tartozásukat.

Bankkártyás vagy digitális tárcán keresztüli fizetés nem csak webshopoknak!

Regisztrálok

Miért jó az online fizetés?

Vezesd be egyszerűen velünk!

Az online kártyaelfogadási szolgáltatás bevezetése néhány kattintással elérhető, jelenleg már négy szolgáltatóval:

 • Vevőid a kibocsátott számláidat és díjbekérőidet internetes felületen, online egyenlíthetik ki.
 • A fiókból kibocsátott számlákról a vevők e-mailben kapnak értesítést. Az e-mailben található linkre kattintva megtekinthetik a részükre kiállított számlát (vagy díjbekérőt), és azonnal végrehajthatják az online fizetést is.
 • Ehhez neked mindössze egy Számlázz.hu-s számlázási fiókra van szükséged.
  • A Barion és az OTP SimplePay a #free szolgáltatáscsomagban is elérhető!
  • A PayPal esetében ahhoz, hogy a vevőid a PayPal rendszerén keresztül is kifizethessék számláidat, rendelkezned kell PayPal virtuális tárcával, Számlázz.hu-s számlázási fiókkal és #profi csomag előfizetéssel.
  • A Teya esetében ahhoz, hogy vevőid a Teya rendszerén keresztül is kifizethessék számláidat, rendelkezned kell Teya-fiókkal, Számlázz.hu-s számlázási fiókkal és #profi csomag előfizetéssel.
 • A vevőd a fiókból kibocsátott számlákat és díjbekérőket a Számlázz.hu felületén tekintheti meg.
 • Ugyanitt van lehetősége vevődnek arra, hogy elvégezze az online fizetési műveletet.
 • A kifizetett összeg:
  • Az OTP SimplePay fizetés esetében közvetlenül az OTP Mobil Kft. titkosított oldalain történik, és a kifizetett összeg is az OTP Mobil Kft. bankszámlájára érkezik, tehát az nem érinti a Számlázz.hu-t. A számlakibocsátó vállalkozás a kifizetett számlái ellenértékét heti ütemezésben, közvetlenül a OTP Mobil Kft.-től kapja meg (banki átutalás).
  • A PayPal fizetés esetében a fizetés a PayPal tárcán keresztül történik, tehát az nem érinti a Számlázz.hu-t. Az elfogadott összegek nem saját számládra, hanem a PayPal egyenlegedre kerülnek.
  • A Teya fizetés esetében a fizetés a Teya Hungary Zrt-.-n, a Teya hazai képviseletén és stratégiai partnerükön, a Budapest Bankon keresztül történik, tehát az nem érinti a Számlázz.hu-t.
 • A kifizetett számlák összegét:
  • a jutalék levonása után az OTP SimplePay esetében heti rendszerességgel utalja el neked az OTP Mobil Szolgáltató Kft.
  • a jutalék levonása után a PayPal esetében az összeg 2-3 nap alatt az általad megadott bankszámládra fog kerülni.
  • a jutalék levonása után a Teya esetében a tranzakció azonnali, valós időben történő visszaigazolása megtörténik.

Mi az a Barion?

A Barion e-pénz alapú Barion Smart Gateway szolgáltatásával bankkártyákat és digitális tárcákat (Apple Pay, Google Pay, Barion) is használhatsz számláid gyors kiegyenlítésére. A kifizetést Barion-tárcádba kapod meg. Barion-tárcát online tudsz létrehozni a Barion felületén, ahova közvetlenül átirányítunk Számlázz.hu fiókodból. Az online fizetés bevezetéséhez megadott adataidat a Barion néhány nap alatt ellenőrzi, és miután jóváhagyta, azonnal biztosíthatod az online fizetés lehetőségét vevőidnek.

Barion logó

A szolgáltatás elindításához szükséged van egy számlázási fiókra, valamint egy Barion-tárcára, amit közvetlenül a számlázási fiókodból is megnyithatsz. A két rendszer összekötését és a Barionon keresztüli online fizetési megoldás bevezetését lépésről lépésre összefoglaltuk itt.

Nincs belépési díj és havi díj, és Barionon belül a pénzküldés és -fogadás is ingyenes. Ráadásul ha a Számlázz.hu-n keresztül indítod a Barion tárcanyitást, a bankkártyás fizetés elfogadását kedvezményes díjak mellett veheted igénybe. A tranzakciós díjak a bankközi jutalékból, a bankkártyás fizetés rendszerdíjából, valamint fix 1% kereskedői díjból tevődnek össze. A díjazásról részleteket itt olvashatsz.

Mi az az OTP SimplePay Online Fizetési Rendszer?

A Számlázz.hu stratégiai partnere, az OTP Mobil Kft. által fejlesztett OTP SimplePay Online Fizetési Rendszer olyan bankkártyával történő online fizetés, amely közvetlenül az OTP Mobil Kft. titkosított oldalain történik, és a kifizetett összeg is az OTP Mobil Kft. bankszámlájára érkezik.

A számlakibocsátó vállalkozás a kifizetett számlái ellenértékét heti ütemezésben, közvetlenül a OTP Mobil Kft.-től kapja meg (banki átutalással).

A szerződés online megköthető, nincs szükség személyes megjelenésre. A szerződéskötést követően akár néhány napon belül aktiválható a számlázási fiókban az online kártyaelfogadás. Nincs szükség cégkivonatra, bonyolult bevizsgálásra, sem pedig technikai/programozási projektekre.

A Számlázz.hu esetében ez egy kapcsoló csupán: csak el kell fordítanod, az online fizetés pedig nagyon rövid időn belül „működni kezd”.

SimplePay
 1. A szolgáltatás elindításához szükséged van egy számlázási fiókra.
 2. A számlázási fiókba történő bejelentkezést követően megtekintheted a szerződési feltételeket, és azonnal elfogadhatod az online szerződést.
 3. A szerződés elfogadásáról azonnal értesül az OTP Mobil Kft., és megkezdi a szerződéskötés során megadott adatok ellenőrzését.
 4. Az adatok ellenőrzése után megtörténik a szerződés elfogadása az OTP Mobil Kft. részéről is. Ennek hatására azonnal aktiválódik az online fizetési lehetőség.
 5. Ha webáruházadhoz is igényeltél online fizetési szolgáltatást, a szerződés jóváhagyását követően a fizetési elfogadóhely azonosítókat az OTP Mobil Kft. bocsátja rendelkezésedre.
Számlázz.hu vevői fiók integráció bankkártya Simplepay linkes fizetés** Számlázz.hu + saját webáruház integráció Simplepay webshop bankkártyás fizetés**
Egyszeri csatlakozási díj 1 000 Ft 39 000 Ft
SimplePay szolgáltatások havi díja 0 Ft 0 Ft
Bankkártyás fizetés HUF/EUR/USD Kereskedői díj
1,59 %
Rendszerdíj + Bankközi jutalék (interchange fee) Nem összevont árazás esetén a jutalék további elemeit (rendszerdíjak és bankközi jutalékok mértékét) a www.otpbank.hu/kartyaelfogadas oldalon található, kártyaelfogadói díjakról szóló Hirdetmény tartalmazza.
Instant Transfer* 1,39 %

*A szolgáltatás keretében a SimplePay vállalja a banki átutalással történő fizetések teljes körű kezelését fizetéstől elszámolásig. Részletek>>

**A fenti díjak és jutalékok nem tartalmazzák az általános forgalmi adót.

 

A sikeres tranzakciók pénzügyi elszámolása az alábbiak szerint történik
Forgalmi időszak: hétfőtől vasárnapig
Riport nap: forgalmi időszakot követő szerda
Elszámolási nap: szerda

Amennyiben az elszámolási nap (szerda) nem munkanapra esik, akkor az OTP Mobil Kft. a következő munkanapon indítja el az utalást a Kereskedő részére. Az OTP Mobil Kft. fenntartja magának a jogot, hogy az általa elvégzett bevizsgálás alapján a fenti elszámolási rendtől eltérő Forgalmi időszakot kössön ki a Kereskedőnek.

Mi az a PayPal?

A PayPal valószínűleg a világ legismertebb online fizetési megoldása. A szerződéskötési folyamat, vagyis a kereskedői fiók regisztrációja, a dokumentumok beküldése és a szolgáltató általi ellenőrzése teljesen elektronikus úton megy végbe. A vásárlás során mindössze a PayPal e-mail címre és jelszóra van szükség. A PayPal rendszere jelenleg 24 pénznemet (köztük forintot) kezel, melyek a rendszeren belül konvertálhatók.
Ahhoz, hogy a vevőid a PayPal rendszerén keresztül is kifizethessék számláidat, rendelkezned kell PayPal virtuális tárcával, Számlázz.hu-s számlázási fiókkal és #profi díjcsomag előfizetéssel.

PayPal
 1. A szolgáltatás igénybevételéhez szükséged van egy PayPal virtuális tárcára.
 2. A szolgáltatás elindításához szükséged van egy Számlázz.hu számlázási fiókra.
 3. A PayPal szolgáltatás a #profi díjcsomag előfizetéssel rendelkező Számlázz.hu felhasználók számára érhető el.
 4. Amennyiben webáruházadban, vagy egyéb online felületeiden is szeretnéd alkalmazni a PayPal szolgáltatásait, fordulj bizalommal a BIG FISH Payment Gateway csapatához, akik segítenek Neked az online fizetés Számlázz.hu-n kívül való beüzemelésében. Felhívjuk a figyelmet, hogy ilyen igény esetén a fizetési szolgáltatóval is ennek megfelelően kell szerződnöd.

A regisztráció a PayPal számlájára teljesen ingyenes.
A PayPal számla feltöltése bankszámláról ingyenes.

 Havi PayPal befizetési forgalmad* Tranzakciók díja*
0 Ft – 700 000 Ft 3,4% + 90 Ft
700 001 Ft – 2 500 000 Ft 2,9% + 90 Ft
2 500 001 Ft – 12 500 000 Ft 2,7% + 90 Ft
12 500 001 Ft – 25 000 000 Ft 2,4% + 90 Ft
25 000 000 Ft < 1,9% + 90 Ft


*ezen adatok tájékoztató jellegűek, bővebb információért kérünk látogass el a PayPal oldalára!

Mi az a Teya?

 

A Teya (korábban Borgun) a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely online bankkártya-elfogadást is szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is. A Teya független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számlára el tudják számolni az online kifizetéseket. A Számlázz.hu esetében az elszámolás jelenleg 3 féle lehet: HUF, EUR, USD.
Ahhoz, hogy vevőid a Teya rendszerén keresztül is kifizethessék számláidat, rendelkezned kell Teya-fiókkal, Számlázz.hu fiókkal és #profi előfizetéssel.

Teya
 1. A szolgáltatás igénybevételéhez szükséged van egy Teya-fiókra.
 2. A szolgáltatás elindításához szükséged van egy Számlázz.hu számlázási fiókra.
 3. A Teya szolgáltatás a #profi csomag előfizetéssel rendelkező Számlázz.hu felhasználók számára érhető el.
 4. Amennyiben webáruházadban vagy egyéb online felületeiden is szeretnéd alkalmazni a Teya szolgáltatásait, fordulj bizalommal a Teya Hungary Zrt. csapatához, akik segítenek Neked az online fizetés Számlázz.hu-n kívül való beüzemelésében. Felhívjuk a figyelmet, hogy ilyen igény esetén a fizetési szolgáltatóval is ennek megfelelően kell szerződnöd.

A szerződéskötés és az integráció várható ideje: 1-2 hét
Csatlakozási díj: egyedi ajánlat alapján. Az ügyfeleknek egyedi ajánlatot adnak, így az eladási volumen függvényében sokkal kedvezőbb jutalékok is elérhetők, mint a banki megoldásoknál.
Forgalmi díj: egyedi ajánlat alapján.

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció