94 062 regisztrált ügyfél
39 504 973 kiállított számla
Ajánlások2018-05-25T11:17:21+00:00

Ők is a Számlázz.hu-t választották

Gergely Ágnes

Venczel-Kovács Zoltán
Venczel Inter Kft.

Öt éve használom a Számlázz.hu legmagasabb csomagjait, két fiókkal. Bárhol, ahol eddig mobilomon (1 perc alatt) megírtam a számlát és elküldtem az irodában velem szemben ülő partnernek, valósággal hallani lehetett, ahogyan leesik az álla… IGEN! Kinyomtatta, vagy e-számla esetén még azt sem kellett. Rengeteg funkciót tartalmaz: anno én is az ingyenessel indultam, de szerencsére hamar kinőttem az ingyenes csomag funkcióit. Ja és a postázással sem kell bajlódnom, címezgetnem, sorba állnom. Akinek fejlődik a vállalkozása, annak többszörösen visszahozza az árát… akár IDŐBEN, akár KÉNYELEMBEN! PROFIK… szerintem 😉

Gergely Ágnes

Kevesen szeretnek adminisztrálni, én sem vagyok kivétel. Szabadúszó tréner és kommunikációs szakértőként nagyon fontos számomra, hogy az adminisztrációval töltött időt a lehető legkevesebbre szorítsam, átlátható, egyszerű rendszerben állíthassam ki a számlákat, és könnyen visszakövethető legyenek egy év múlva is. A Számlázz.hu pont ezt adja meg nekem, az pedig külön öröm, hogy a vevő adatait a név alapján automatikusan felajánlja a rendszer, akkor is, ha először számlázok a megrendelőnek.

Wolf Gábor

Wolf Gábor
Marketing Commando

Kell, hogy legyen egy számlázási rendszered. Ez viszonylag könnyű, mert teljesen egyeduralkodó itthon a Számlázz.hu. Nagyon jó rendszer, talán egy kicsit nehéz az ügyfélszolgálatukkal kapcsolatot teremteni. Kicsit olyan mint amikor a jó csajt leszólítod a bárban, ahol csak fiúk vannak, szóval sorban kell állni.
Viszont van egy nagyon jó, beépített bankkártyás fizetés: amikor legenerálsz automatikusan egy számlát és kiküldöd az ügyfélnek, akkor – az OTP SimplePay-jel együttműködésben – kérhetsz olyan opciót, hogy a számlát ki lehessen egyenlíteni online, bankkártyával. Ez nagyon kényelmes rendszer.

Fernezelyi Márton

Fernezelyi Márton
médiaművész, informatikus

Én a papír alapú számlázástól szerettem volna megmenekülni, mert mindig elvesztettem a számlatömböt, ez meg mindig elérhető online, úgyhogy egyszerű választás volt. Nagyon régóta használom az internetet, régóta használok online számlázót, és a Számlázz.hu-t is nagyon régóta használom. Az ingyenes verzió pont elég arra, amire nekem kell.

Nyári Fruzsina

Kétgyerekes anyukaként időm van a legkevesebb, és szabad agykapacitásom, hogy bonyolult dolgokat felfogjak. Azért imádom a Számlázz.hu-t, mert rendkívül egyszerű, könnyen kezelhető, ezért a lehető leggyorsabban tudom intézni a számlázást. Mivel babakocsi kölcsönzőnk van, a célcsoportunk is leginkább anyukákból áll, így nekik is megkönnyítem a dolgukat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki számla írogatás helyett inkább legózna a gyerekével vagy futna egyet!

Ittzés Laura

Ittzés Laura
A Nyolc perc c. regény szerzője

Ha nem lenne online fizetési rendszerem a regények értékesítésére, kész horror lenne az életem! Márpedig én jobb szeretnék thriller-krimiket írni. Most csak átküldöm az érdeklődőknek a szerzői honlap linkjét, majd a megrendelés és számlázás automatikusan pörög. Én csak arra koncentrálok, hogy a dedikálást el ne rontsam. 🙂

Nagy Attila
WPKurzus

Az online vállalkozásom kezdetén minden egyes eladás után kézzel kellett megcsinálnom a számlákat. Alig vártam, hogy kész legyen a rendszerem, aminek a felállítása után nem kell már többet a számlázással foglalkoznom. Egy programozó pár tízezer Ft-ért összekötötte az értékesítési rendszeremet és a Számlázz.hu Számla Agent szolgáltatását. Ez az integráció azóta is minden hónapban szorgalmasan megspórolja nekem azokat az órákat, amiket korábban keserves adminisztrációval töltöttem. A könyvelőmnek külön hozzáférést adhattam a rendszerhez, így az elmúlt évben összesen 2× kellett csak személyesen belépnem. Azoknak, akik hozzám hasonlóan ki nem állhatják az adminisztratív feladatokat, a Számlázz.hu igazi megváltást jelent.

Gajárszki Gergely Cukorlabor

Gajárszki Gergely
CukorLabor társalapító

Két hete használom a Számlázz.hu-t, és tetszik! Szeretném majd a jövőbeli munkaerőt, amit erre fordítanánk, ehhez hasonló eszközökkel kiváltani: ahol a kreatív ember jobban tud érvényesülni, a kreatív erőforrást arra használni. Ami igazán tetszik, hogy most itt vagyunk [a Számlázz.hu Műhelyen]. Létrehoztatok egy eseményt, ami nem egy mondvacsinált dolog: olyan szemléletetek van, ami valahogy túlmutat azon, hogy nekünk számlákat kell kiállítani. Valami többet tudtok ezen keresztül nyújtani, és ez a négy ismert művész [a Műhely vendégei] ezt támasztotta alá.

Mi mindannyian csináljuk azt, amihez értünk, amivel értéket tudunk adni, de vannak olyan részei a vállalkozásnak, amit muszáj megcsinálni, ha akarjuk, ha nem. Egyre többet hallok arról, hogy automatizáljunk bizonyos folyamatokat, és úgy érzem, hogy a gépeknek és a mesterséges intelligenciának van helye az életünkben. Nem kell nekünk mindent magunknak csinálni: akár mi, akár a munkatársaink értékesebb dolgokkal tudunk foglalkozni, amik embertől emberig kell hogy tartsanak. Nekem ezt nyújtja a Számlázz.hu, ezt az előnyét szeretném kihasználni. Ennél az alkalmazásnál, és minden másnál, amivel már ismerkedem, az a távlati tervem, hogy a prémiumra fizessek elő mindenből. Mert ez azt jelenti, hogy a legtöbbet tudom kivenni belőle, és a legtöbbet tudom nyújtani én is az ügyfeleimnek.

Nagy Bence SIBB Design

Nagy Bence
SIBB Design

Régóta készítek weboldalakat és mindig fejfájást okozott az, hogy számlákkal rohangáljak, illetve postázzam őket. Arról nem beszélve, hogy amikor módosítani kellett a számlát, akkor ez a folyamat ismétlődött.

Mióta a Számlázz.hu-t megtaláltam, minden tehertől mentes lettem, ami a számlázást érinti. Tudok díjbekérőket küldeni, amelyet később pár kattintással már számlává is alakíthatok, és ez fantasztikus.

Rendkívül egyszerű kezelni és a könyvelőm is mindent aktuálisan lát, így nincs számlaelkeveredés soha. Összességében nem tudok hibát mondani a szolgáltatásról, mert egyszerűen nagyszerű.

Jobbágy Ervin InterTicket / jegy.hu

Jobbágy Ervin
InterTicket / Jegy.hu

Innovatív cégként mindig új technológiákat, megoldásokat keresünk, folyamatosan tágítjuk a korlátainkat. A Számlázz.hu-ban ugyanezt a kreatív lendületet látjuk, mindig a piaci igények előtt járnak. Maximális profizmussal érik el azt, hogy a mindennapi automatikus számlázások során ne legyenek szem előtt, és ez így jó, pont ezért választottuk őket.
Ráadásul még jó fejek is.

Osvalt Orsi és Osvalt Ádám, Infinity Ajándékgyár

Osvalt Orsi és Osvalt Ádám
Infinity Ajándékgyár

Ahogy folyamatosan tanulunk és egyre nagyobb megrendelésszámmal kerülünk szembe, óhatatlanul felmerül az automatizálás témaköre. Biztos vagyok benne, hogy sokan szembesültünk már ilyen problémával: vagy még pont nem tudok megfinanszírozni egy munkatársat erre a pozícióra vagy hirtelen egy kampány hatására kiugró megrendelésszámmal kerülünk szembe. Erre megoldás az olyan, automatizálást segítő felület, mint a Számlázz.hu.

Sok szempont átgondolása után lett a legkézenfekvőbb megoldás, mert könnyedén tudtuk integrálni más webshop és marketing folyamatokkal (pl.: SalesAutopilot), aminek köszönhetően egyik helyen órákat, máshol napokat spóroltunk meg havi szinten. Mindeközben szükségtelen másolati példányokat őrizgetni a pincében, hiszen számláink másolati példányát megtalálhatjuk akár a Számlázz.hu felületén, akár elmenthetjük azokat saját tárhelyünkre. Tiszta szívből tudom ajánlani minden induló és kisméretű vállalkozó társamnak!

Tóth Mihály, KERKOM delegált marketing

Nem tudom elképzelni a sikeres online üzletet hatékony vevőkiszolgálás nélkül, amelynek alapvető része az automatikus és megbízható számlázás. Ügyfeleink WooCommerce alapú webshopjaihoz eleve a Számlázz.hu rendszerét terveztük, mert könnyen integrálható és egy havi bért spórol meg az adminisztrációban.

Az, hogy eközben a NAV összes elvárást is teljesíti, nagy megnyugvást jelent, amikor ajánljuk a használatát. A különféle díjcsomagok között megtaláltuk azt, ami a különféle igényű ügyfeleinknek megfelelő, így csak azért fizetünk, amit használunk is.

Pasztuhov Dániel Programozás Oktatás

Pasztuhov Dániel
StudiCore Oktatási Kft.

A Számlázz.hu kényelmes és felhasználóbarát módon teszi lehetővé, hogy elektronikus számlákat állíthassunk ki, így a legtöbb esetben nem kell nyomtatgatni és postára szaladgálni a levelekkel, ami rengeteg időt megspórol. Tetszik, hogy egy-egy email címmel akár több szervezet számláit is tudjuk kezelni, és hogy a könyvelő is olyan felületet kap, ami neki a legkényelmesebb, ahonnan importálni tud. Tervezzük azt is, hogy a Számlázz.hu-t beépítjük az adminisztrációs rendszerünkbe, és akkor egy gombnyomás lesz a számla kiállítása.

A Számlázz.hu-t elsősorban a felhasználóbarát felület, segítőkész ügyfélszolgálat, és a széleskörű funkcionalitása miatt választottuk. Nekünk bőven megéri az árát!

Rostás Attila MagNet Bank ajánlás

Rostás Attila
MagNet Bank

Abban bízom, hogy egyre több ügyfél észre fogja venni, micsoda hatalmas könnyítés az életükben, ha elkezdik használni. Egy olyan manuális, odafigyelést igénylő dolgot automatizál ez a szolgáltatás, amit szerintem senki sem csinál szívesen kézzel.
A Számlázz.hu csapata rendkívül szimpatikus volt számunkra. Nagyon lelkesítő volt velük együtt dolgozni. Rendkívül tudatosan és lelkesen építik az alkalmazásukat. Pontosan érzik, hogy merre megy a világ, és az élére állnak a változásnak.

Tóth Zsuzsanna
Webdesigntanfolyam.com – Pixelgyár Kft.

Webes szakemberként és webdesign oktatóként is fontos, hogy mindig nyitott legyek a legújabb technológiák és megoldások felé. Online vállalkozásomban évek óta hasznos elem a Számlázz.hu, de bő fél éve vezettük be a saját fejlesztésű CRM-ünkbe a Számla Agentet, ami kisimította a ráncaim, amiket a részletfizetések követése és számlázása okozott. Jó néhány munkaórát tudunk hasznosabban eltölteni! A fintech megoldásokat személyes érdeklődésem okán követem és őszintén örülök, hogy a kedvenc számlázó alkalmazásom az egyik hazai éllovasa lett! #iloveszamlazzhu

Sipos Zoltán
Kreatív Kontroll Kft.

Hosszú évek után eljutottunk oda, hogy saját magunkra fejlesztett CRM-mel tudunk dolgozni. A szoftverhez tartozott egy bizonyított számlázómodul is. Mi mégis úgy döntöttünk, hogy saját költségünkön olyan fejlesztést kérünk, mely ehelyett a Számlázz.hu szolgáltatását használja. Ez talán mindent elmond. Csak a legjobb jöhet szóba, és azt az ember nem szokta lecserélni.

Somogyi Tibor
easymaths.hu

A Számlázz.hu személyre szabott Számla Agent rendszerével minden vevő már a vásárlás pillanatában megkapja elektronikus számláját, a mi logónkkal ellátva. Évente több ezer e-számlát küldünk ki és eddig szinte 100%-os volt a rendelkezésre állás.

Üzletrész Magazin

Egy webshop kezdeti szakaszában sokan döntenek a látszólag legegyszerűbb megoldás, a kézi számlázás mellett, és ha viszonylag nagy áruérték mellett a vásárlások gyakorisága korlátozott marad, akkor ez a megoldás akár hosszabb távon is fenntartható lehet. Ha azonban a kezdeti szakasz után a számlaforgalom volumene miatt a kézzel írott számlák rendszere már nem megoldható, elkerülhetetlen a folyamat – minél inkább teljességre törekvő – automatizálása. Az elektronikus számlázás – és az online szolgáltatók, mint például a Számlázz.hu – kedvező áron kínálnak kész megoldásokat erre az esetre.

Damjanovich Nebojsa
Senpai Consulting Kft.

A bevételek és a kintlévőségek áttekinthető és gyors elérése, pl. mobilon, számomra egyik kulcstényező a növekedésben. Azért tetszik a Számlázz.hu, mert állandóan fejleszt valamit, ami elsősorban felhasználói igény.

Ökrös Erika
könyvelő

Gondolkodás nélkül a MostSzámlázz-t ajánlom, mert egyszerűen kezelhető (hülyebiztos), szabályos, nem veszik el adat, mert ott mindig megtalálod, és a könyvelőd is szeretni fog.:) Online vállalkozóknak receptre írnám ?

Dajka Gábor
webáruház specialista

Nekem rengeteg időt megspóroltatok, az biztos! Korábban heti 2 óra hosszát biztosan várakozással töltöttem.

Horváth Beáta
PIXIBOX Kft.

Ha előbb tudtam volna, hogy a Számlázz.hu-n tömeges számlázási lehetőség is létezik, most időmilliomos lennék. Ha az nem is, de sokkal előbb megszabadulhattam volna a napokon és éjszakákon át tartó számlázástól. Míg korábban a több ezer azonos tételű számlát valóban napokig tartott elkészíteni, kinyomtatni és ráadásul a megrendelők címzéséhez igazítva csomagolni, a Számlázz.hu mindezt levette a vállamról. Se gépelés, se nyomtatás, se csomagolás! Mára ezek a napok hasznosabban telnek, hiszen ezeket a számlákat a tömeges számlázás funkcióval 7-10 perc alatt ellenőrzéssel együtt feltöltöm és kiküldöm megrendelőimnek. Pár kattintás, tényleg! Annyira jó!

Horváth Ernő
WebSEO.hu

Igazi fordulatot pedig az hozott amikor egyik partnerünknél is bevezettük és az ő webáruházában megvásárolt digitális termékek után azonnal megy a vásárlónak az e-számla. Hihetetlen mennyiségű felesleges adminisztrációtól sikerült megmenteni őket, és azóta azt is látom, hogy így mennyivel könnyebb menedzselni a számlázást az e-kereskedelemben, és azóta nem csak felhasználója vagyok a Számlázz.hu-nak, hanem hírnöke is.

Laczkó Gábor
Kávékalmár.hu

A Kávékalmár “default” webshopként indult, így az is kézenfekvő volt, hogy a forgalom növekedésével a számlázást a webáruházzal összekötve automatizálni leszünk kénytelenek. Ehhez az utolsó impulzust az adta, hogy a “Számlázz.hu” betoppant a pörkölőüzembe. Ahogy a jó kávé, a Számlázz.hu is addiktívvá tesz. Elképzelhetetlennek tartom, hogy nélküle működjön a Kávékalmár.hu.

Limbacher Tivadar
www.MaesteSzinhaz.hu

“Last minute” színházjegyeket forgalmazunk féláron, online. A www.maesteszinhaz.hu felépítésekor fontos szempont volt számunkra, hogy a szolgáltatásunkhoz hasonlóan a cégünk működtetése is online legyen. Ebben hatalmas segítség a Számlázz.hu, hiszen a számláinkat elektronikus formátumban állítjuk ki és küldjük el lokációfüggetlenül, számlatömb, bélyegző, boríték, sorbanállás és posta nélkül. Mondhatjuk persze, hogy apróság, ám nekünk sokat számít! A Számlázz.hu webes felülete egyszerű, gyors, szép, eszembe sem jutna mással számlázni.

Gálik Norbert
Sales tréningek angolul

Az ügyfélköröm csupa igényes értékesítési és más felső vezetőkből áll, akik elvárják a legmagasabb szakmai színvonalat és precizitást mind az angol nyelvű üzleti tréningeken és az adminisztráció terén is. A számlázás régen egy hatalmas mumus volt számomra, mert a papír alapú számla kitöltése és postázása rengeteg időt vett el, és magas volt a költsége. 2015-ben hallottam több nagyon pozitív visszajelzést a Számlázz.hu-val kapcsolatban, és akkor döntöttem úgy, hogy ideje az angol nyelvű sales tréningjeimen kívül a számlázásomat is digitalizálni és a legmagasabb szintre emelni. A Számlázz.hu rendszere letisztult, naprakész, felhasználóbarát, gyors, költséghatékony és rendkívül megbízható.

Jenőfi Réka
Beauty Lab Szépség és Egészségszalon

Nem akartam online pénztárgépet venni, mert úgy gondoltam, azt a pénzt inkább képzésre, anyagra, eszközökre költöm. Addig kerestem, míg rátaláltam az áthidaló megoldásra, a számlázó programra. 2013 óta használom a Számlázz.hu programját.

A NAV már volt nálam ellenőrzésen és mindent rendben talált. Egyre kell odafigyelni, a vendégeket előre – a szalonban táblán, szóban, illetve még a honlapon is érdemes – tájékoztatni kell arról, hogy a nevét, címét el fogjuk kérni. Egy profi szakember egyébként is vezet vendégnyilvántartást, ezt – ha eddig nem szerepelt benne – mostantól csak ki kell egészíteni a címmel, és kész. A számát kb. fél perc alatt ki lehet állítani. Az e-számla lehetőséggel nincs papírozás, a havi jelentés a készen letölthető file-lal tényleg két perc, a könyvelőm pedig maga tölti le a havi számlákat a könyvelésbe.

A vendégek meg csak néznek, hogy milyen profi rendszerem van… Kell ennél több?

Muhi András Zsolt
Concord Fordítóiroda Kft.

A Concord Fordítóiroda Kft.-nél nem kellett sokat gondolkoznunk ahhoz, hogy kiszámoljuk, megéri-e a Fordítóirodánknak átállni elektronikus számlázásra.

Az volt csak a kérdés, hogy kinek a rendszerét használjuk.

Jól döntöttünk. Profi a program és profi az üzemeltetés is.
A bevezetés napjaiban több kérdést is tisztáznunk kellett az ügyfélszolgálattal, akik minden megkeresésünkre fél órán belül érdemben reagáltak.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Számlázz.hu-t!

Cseh András
KBX 3000 Bt.

Szívesen használunk minden új dolgot, ami kihasználja az internet adta lehetőségeket. Ha ez még elfogadható áron is van, akkor aztán főleg. Egy magunkfajta kis cégnek nagy luxus lenne éves szinten több tízezer forintos support díjat fizetni, csak azért, hogy számlát állíthassunk ki. Ezért is esett a választásunk a Számlázz.hu rendszerére, hiszen itt mindkét dolog teljesül. Ez a megoldás jól illeszkedik cégünk hosszú távú elképzeléseihez, hiszen egy újabb lépés a napi rutin feladatok automatizálásához. Pont, mint a hivatalos árlisták folyamatos karbantartása, amire viszont mi nyújtunk kényelmes, felhő alapú megoldást itt: www.hivatalosarlista.hu.

Kis Ervin Egon
e-kereskedelmi tanácsadó

Néhány évvel ezelőtt, amikor felfedeztem a Számlázz.hu-t az interneten, az e-számla még csak a távoli tervekben szerepelt komoly nagy cégeknél is. Azóta már szerencsére szinte semmilyen számlát nem kapok papír-alapon, és mint az e-kereskedelemmel foglalkozó tanácsadónak, úgy érzem, kötelességem, hogy ne is adjak ilyen számlát. Akinek bővebb érvek kellenek, elolvashatja, mit írtam e témában még 2010. nyarán.

Pajor Violetta
Könyvbarlang Antikvárium

A Számlázz.hu-val egy véletlen folytán találkoztam az interneten. Előtte kézzel írogattam a számlákat, amit nem biztos, hogy mindenki el tudott olvasni 🙂 . Nem volt korszerű, cserébe viszont nehézkes és nem túl vevőbarát megoldásnak bizonyult…

Így aztán kapóra jött a Számlázz.hu. Kipróbáltam a demó változatot, egyszerűnek tűnt, elsőre sikerült egy demo számlát készítenem. És ami a legfőbb, ingyenesen használhattam, bárhol, bármikor, nem volt szükség arra, hogy saját gépre telepítsem. Ez számomra azért volt nagyon fontos mert a Könyvbarlang Antikváriumban a számítógépek LINUX rendszer alatt futnak.

Mit kell még tudni a Számlázz.hu-ról? Hozzáértő szakemberek, megbízhatóság, azonnali segítségnyújtás… kell ennél több?

Kormos Szilvia
héber nyelvtanár

Héber nyelvtanárként sem az informatika, sem a számlázóprogramok nem az a terület, amelyre különösebb gondot szeretnék fordítani. Ezért kerestem olyan megoldást, ahol egyszerűen és gyorsan intézhetem havi számlázási feladataimat. Az én esetemben a kérdést nehezítette az a körülmény, hogy Linuxot használok, és itt igazán nincs nagy választék számlázóprogramokból.

Ezért örültem nagyon, amikor rátaláltam a Számlázz.hu-ra, erre az interneten elérhető remek kis darabra. Pontosan azt tudja, amire nekem szükségem van. Kedvenc Ubuntum alól is használhatom, ráadásul az egyetemi gépeken is elérem számlázási fiókom, ha szükséges lenne. Tanítványaim és kutatói munkám mellett nincs időm sokat foglalkozni ezzel a témakörrel: valójában szeretek túlesni a kötelező formaságokon, és ebben (is) tökéletes eszköz a Számlázz.hu.

Egyszerű és világos felhasználói felület, megbízható ügyfélszolgálat, és egy sor olyan funkció, amelyet a jövőben talán használni fogok majd. És mindezt teljesen ingyen! Szinte hihetetlen, hogy manapság ilyen magas színvonalú szolgáltatást kaphatok!

Obál Gábor
IP-Soft Bt.

Tíz évvel ezelőtt olvastam egy érdekes cikket (ma így mondanánk: blogot) arról, hogy egy informatikai cég ügyvezetőjének a névjegykártyáján csak egy e-mailcím és egy mobiltelefonszám szerepelt elérhetőségként. Akkor ez szenzáció volt – ma már teljesen természetes. Abban az időben kezdődött el a vállalkozások internetre “költözése”, ami mára teljesen elfogadottá vált. Facebook-on tartjuk a kapcsolatot ismerőseinkkel, ügyfeleinkkel, sőt lassan a családunkkal is. Az interneten levelezünk, keresünk, szöveget szerkesztünk és számolunk. A vállalkozások kritikus alkalmazásaikat is képesek egy “felhő”-ben levő, nem látható szuperszámítógépen futtatni. Ennek a folyamatnak szerves részét képezi az ügyviteli rendszerek, közöttük a számlázóprogramok webes megjelenése – annak minden előnyével együtt. Nincs telepítés, nem kell aggódnom az adatvesztések miatt, és bárhol lehetek is, számláimat bárhonnan elérem. Ugyanakkor a Számlázz.hu rendszere cégünknek ennél sokkal többet nyújt. Prémium Szolgáltatásaikkal a kintlevőségeinket is nyilván tudjuk tartani, a fizetési emlékeztető írásához sem kell a levelezőmbe belépni.

És akkor még nem is szóltunk az elektronikus számláról, erről a dinamikusan növekvő piaci szegmensről! A KBOSS.hu Kft. volt az első cég Magyarországon, aki internetes szolgáltatásként kínálta az e-számlázás lehetőségét – mi természetesen azonnal kihasználtuk ennek minden előnyét!

Radó Mátyás
OANDER Media

A fejlesztőcsapatunk igen gyakran készít integrációs megoldásokat webshop fejlesztéseink során a Számlázz.hu-val, és a számlázásunkat mi magunk is itt vezetjük.
Mind fejlesztőként, mind felhasználóként nagyon jó élmény a Számlázz.hu rendszerével dolgozni.

E Commerce Hungary

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) 2005. óta munkálkodik azon, hogy a hazai e-kereskedelem és e-szolgáltatások elterjedését segítse, a vállalkozókat és felhasználókat minél több információval, hasznos tudással lássa el.

Nem csak szavakkal, hanem tettekkel is igyekszünk elősegíteni a hazai e-gazdaság fejlődését, ennek fontos lépéseként 2010. tavaszán átálltunk az e-számlázásra, azóta minden tagunknak, partnerünknek és rendezvényeink több száz résztvevőjének elektronikusan számlázunk, s ha ezzel gondjuk van, segítünk nekik azzal, hogy elmagyarázzuk az e-számla működését, előnyeit és a vele elérhető óriási megtakarítást. Mindez nem jöhetett volna létre a Számlázz.hu, illetve a szolgáltatást fejlesztő és üzemeltető KBOSS.hu Kft. hozzáértő csapata nélkül.

Nagy Gabriella

Nagyon boldog vagyok, hogy szabadúszó tolmács és fordítóként már hosszú ideje a Számlázz.hu-t használom, mivel az egyszerűsített adminisztráción, gyors postázáson és kintlévőségek nyilvántartásán túl többek között például azt is lehetővé teszi, hogy egy kattintással változtassak számlanyelvet a külföldi ügyfeleimnek. Most pedig a legfontosabb: nem kell aggódnom, vajon megfelelek-e a NAV júliusban életbe lépő 100.000,-Ft feletti áthárított áfahatárt érintő bejelentési kötelezettségének. A Számlázz.hu ezt is megoldotta számomra! Hatalmas köszönet, Számlázz.hu rocks!

Piller András

Piller András
BeeRides

Magyar startupként, úgy, hogy már a második nyugat-európai reptéren való megjelenésünket tervezzük – ráadásul közösségi szolgáltatásként – nagyon fontosnak tartottuk, hogy a számlázási folyamataink is automatizmusokra épüljenek, ahogy a cégünk működése, a teljesen egyedi BeeRides-modell.
Rögtön az indulás utáni évben kezdtük meg az együttműködést a Számlázz.hu-val, mert rugalmas, a támogató rendszerünkhöz hozzáilleszthető megoldásként ismertük meg, és azóta is nagyban segíti cégünknél az ügyfélközpontú, hatékony ügyvitelt. Induló vállalatoknak egyszerű és gyorsan bevezethető számlázási megoldás.

Halászi Viktória

Halászi Viktória
Libro Mastro Könyvelőiroda

Egy könyvelőirodában két dolog biztos: a túl sok papír és, hogy a munkát csak abbahagyni lehet, befejezni nem. A Számlázz.hu közelebb hozza számunkra a papírmentes iroda valóságát és besegít az időgazdálkodásba is. Azt gondoltuk, hogy ha ügyfeleink számlázásához egy közös és korszerű informatikai platformot javasolunk – flottába szervezzük őket – jelentős időt és sok adminisztrációt tudunk megtakarítani nekik és magunknak egyaránt. Igazi nyer-nyer helyzet ami számukra költségmentes, számunkra megfizethető. Bárhol, bármikor át tudjuk venni az adatokat a könyvelésbe, így adatrögzítés helyett több időt fordíthatunk a fejlődésre. A Számlázz.hu partner ebben, haladó és mai az út, amin járnak és egyfelé megyünk; akkor miért ne velük? 🙂

Sümeghi Mátyás

Sümeghi Mátyás
Comfort-Lift Hungary

Nagyon sok helyről kapok Számlázz.hu számlát, egyre többen állnak át a Számlázz.hu-ra, mert rájönnek, hogy az évi párezer forint költség bőven megéri azért, amit kapnak. Több nagy cég is integrálta a Számlázz.hu-t, mivel az API-ja nagyon jól használható, integrált fizetési megoldások vannak benne, vevői fiókkal rendelkezik, ráadásul a MagNet Bankból a számlák kifizetését automatikusan “átszippantja”. Más, kis cégek számára is elérhető számlázók még nagyon messze vannak ettől. A Számlázz.hu minden pénzt megér. Imádom. Folyamatosan fejlesztik, stabilan működik, rengeteg hasznos szolgáltatása van.

Gáspár Katalin Harmonet

Gáspár Katalin
Harmonet, tulajdonos

Amikor a Jóisten engem kigondolt, oda, ahova másoknak a számokkal kapcsolatos dolgokat szokta teremteni, nekem oda is verbális intelligenciát adott. Így aztán minden olyan dolgot utálok, ami számokkal kapcsolatos. Amíg nem volt a Számlázz.hu, addig ez a számlákkal is így volt. Mindent csak halogattam, mert tartottam attól, hogy majd biztos el fogom írni a számokat. Amióta a Számlázz.hu létezik, azóta sokkal egyszerűbbé vált az életem. A magamfajta számtévesztőnek ez a program egy igazi kincs. Szinte a kezdetek óta használom, minden ügyfelemnek szeretettel ajánlom.

Pohly Ferenc
digital business architect

Magyarországon teljesen meglepő, hogy egy pénzügyi szolgáltató nem retteg, nem gatyázik, csak csinálja a logikus dolgokat és nem csinálja a feleslegeseket… Márpedig a Számlázz.hu az elmúlt időszakban trendérzékenyen és magától értetődő természetességgel fejlesztett, ami nagyon menő. Sok szolgáltatásnál szoktam azt érezni, hogy “hopp, itt egy új funkció, én ugyan nem értem, mire kell, de biztos van egy csomó felhasználójuk, akiknek épp erre van szüksége”. A Számlázz esetében viszont ez úgy nézett ki, hogy “hát nem gondoltam volna, hogy ezt valaha megcsinálják, erre megkaptam hirtelen”. Többször meglepődtem, pedig a digitális térben engem elég nehéz meglepni.

Stelzel Erik
akcio-paintball.hu

Kedves Számlázz.hu! Köszönjük a remek rendszert, segítségetekkel sikerült leegyszerűsíteni a számlázást, ezzel sok időt megspórolunk. Veletek gyorsan és könnyedén ki tudunk állítani számlát bármelyik bázisunkon vagy külsős helyszínen is. Így akár előlegről vagy díjbekérőről legyen szó, pillanatokon belül elkészíthető a bizonylat. Köszönjük. Csak ajánlani tudunk benneteket.

Vas Dóra Mátrix PR

2014 ősze óta használom a Számlázz.hu online számlázóját. Jó szívvel ajánlom minden cégnek, mert egyszerű a számlázás, mindig elérhető az ügyfélszolgálat és kiváló ár-érték arányú a szolgáltatás. Amióta a MailMasterrel is összekötöttem a számlázót, nemcsak a céges adminisztráció egyszerűsödött le, de az értékesítés is!
A Számlázz.hu Műhely példaértékű kezdeményezés: értéket teremt és hordoz. Jó érzés, hogy kis ügyfélként is figyelnek rám és tagja lehetek a Számlázz.hu közösségének.
Jófej, magyar csapat, rugalmas rendszer, érthető és megbízható számlázás: ez a Számlázz.hu. Köszönöm, hogy vagytok:)

Németh Anna dreamjo.bs

Németh Anna
DreamJo.bs

Viszonylag bonyolult rendszerben dolgozunk, díjbekérőt, majd számlát küldünk az ügyfeleinknek. Mikor a rendszert terveztük, meggyőződésem volt, hogy ennek az automatizálása, még API-n keresztül is, rengeteg időt fog igénybe venni, sok ügyfélszolgálati emaillel.
Ehhez képest a DreamJo.bs zseniális fejlesztői csapata remekül ki tudta használni a Számlázz.hu funkcióit, és az automatizálás hamar és fájdalommentesen megtörtént, rengeteg erőforrást spórolva nekünk. A pénzügyeink sokkal átláthatóbbá váltak, és könnyen nyomon tudjuk követni, melyik ügyfelünkkel mi történik.

Márton Zoltán PapírDepo

Márton Zoltán
PapírDepo.hu

Minden cég életében vannak „favágó munkák”, melyeket szükségszerűen el kell végezni. Ez nálunk sem volt másképp, de nem mindegy, hogy mennyi idő megy el rájuk! A „Számla Agent” bevezetése óta végre az igazán fontos dolgokra tudunk koncentrálni. A napi egy-két óra számlázást felváltották a napi két-három kattintások.

A program briliánsan összehangolható a saját rendszerünk admin felületével, ahol azonnal elkészíthetjük a számlákat, Vevőink pedig automatikusan megkapják azokat e-mail mellékletként. A webes felület felhasználóbarát; a számlák kiegyenlítése, nyomon követése pedig gyerekjáték. A számlakép mintha minket mutatna: egy modern, mindig megújuló vállalkozást, akik mindenben a maximumra törekszenek!

Kovács Gábor Sportpoharak.hu

Kovács Gábor
sportpoharak.hu

Vállalkozó vagyok, és úgy vélem, azok közé tartozom, akik folyamatosan keresik az innovatív megoldásokat, hogy üzletüket gyorsan, hatékonyan és profi szinten tudják vezetni.

Manapság minden felgyorsult körülöttünk, így a piacon azok tudnak versenyben maradni, akik gyorsan tudnak reagálni mindenre. Ennek az egyik fontos ága a gyors és pontos számlázás. A papír alapú számlák kora véleményem szerint lejárt. A Számlázz.hu egy olyan megoldás minden vállalat számára, amit könnyen és praktikusan lehet használni, és elérni bármikor, amennyiben internetes kapcsolódási lehetőség van. Mivel gyakran utazom külföldre, nem kell már azon aggódnom, hogy egy esetleges megrendelést nem tudok kiszámlázni. Nagyon tetszik, hogy a külföldi partnereknek a saját nyelvén tudom a számlákat kiállítani.

Az iroda mindig ott van, ahol vagyok, és interneten működő programokat használok a munkámhoz. A számlázásokhoz a Számlázz.hu programját használom.

Lippényi Tamás Keocko Holding Kft. ajánlás

Lippényi Tamás
Keocko Holding Kft.

Már a cégem kezdeti felépítésénél is fontos szerepet játszott, hogy végre egy olyan mobil, bármilyen számítógépről elérhető és a világon bárhonnan elérhető ügyviteli megoldást alakítsak ki, ami könnyedén használható, és nem egy összefogott nagy rendszer része, hanem építőelemenként én magam válogatom ki azt, ami nekem kell. Számlázás terén így találtam meg a Számlázz.hu-t, amit először ingyenes verzióként kezdtem használni, majd ahogy nőtt a cégünk, előfizettem a nagyobb csomagra.

A könyvelésünket ugyanígy találtam meg: a Konto Online egy olyan iroda, akikhez sosem kell bemenni (csak szerződéskötéskor kellett), mégis folyamatosan tudunk online kommunikálni, és a könyvelésem is naprakészen látható a webes felületükön. Már szerződéskötéskor (3-4 éve) szó volt róla, hogy a rendszerük egyszer majd integrálva lesz a Számlázz.hu-val is, ez az ötlet nekem már akkor is nagyon tetszett.

Az online számlázás és online könyvelés nem egyszerűen csak megkönnyíti az ember dolgát. Olyan, mintha a cégemnek külön osztályai lennének: a Számlázz.hu csapata a saját számlázási osztályom, ami értesíti az ügyfeleket a tartozásokról, ami webes felületet biztosít a befizetett számlák lekérdezhetőségére és ami szükség esetén még a bankkártyás fizetést is megoldja. Az online könyvelésem pontosan ugyanígy egy könyvelési részleget hozott létre a cégemben: van saját bérszámfejtésem, főkönyvelőm, adótanácsadóm, és ha bármilyen problémám van, akkor a webes felületen egy fórumszerű kommunikációban azonnal választ kapok mindenre. Akár több szálon is beszélhetek több megoldandó problémáról.

Az integráció nagy segítség, mert mindkét rendszer tárolja számláimat, így a könyvelési rendszerbe nem kell ismét felvigyem a számla adatait, valamint, ami a legfontosabb, nem kell két helyen adminisztrálnom a kintlévőségeket, mert a könyvelési rendszer azt is átveszi a Számlázz.hu-ból.

További előnye az online rendszer használatának, hogy mindig velem van, még akkor is, ha nincs nálam számítógép vagy telefon. Ha egy ügyfélnél vagyok, akkor ott a helyszínen is kiállíthatok neki számlát, vagy lekérdezhetek adatokat a könyvelésből. Ez nagyon megkönnyíti az életet ebben a felgyorsult világban.

Perényi Szonja
Marcella by Yum-Yum

Mindig megjelenik valamilyen új funkció, folyamatos a fejlesztés a Számlázz.hu-nál, és ez azért jó Nekem, mert tudom, hogy mindig a legújabb dolgokat próbálhatom ki a számlázási piacon. Ez a profi hozzáállás inspirációt ad a saját munkámban való folyamatos fejlődéshez és fejlesztéshez!

Györe Zoltán
CD Galaxis Kft.

A digitális archiválás egy hatalmas adminisztrációs terhet vett le a vállunkról: a játékszoftverekről, könyvekről készülő több tízezer számlánk másodpéldányának tárolásával, rendszerezésével nem kell foglalkozni, hanem elegendő csak elektronikusan tárolni, és így elküldeni a könyvelőnknek. Ha ezt mind ki kellene nyomtatnunk, külön raktárat kellene bérelnünk, az így megtakarított pénzt örömmel fordítjuk fejlesztésre, munkatársaink képzésére… Nemcsak helytakarékos, hanem környezetbarát megoldás is, ezért különösen szeretjük!

Márton-Illés Krisztián
Születéslap.hu ajándékbolt

Minden funkció megvan, amire csak szükségünk van a webshopunk üzemeltetéséhez, és nagyon könnyen lehetővé teszi az automatikus számlázást, amivel hosszú órákat takarítunk meg minden héten. A szolgáltatás megbízhatósága és gyorsasága az, ami leginkább elnyerte a tetszésünket, olyannyira, hogy azóta több ismerősömnek ajánlottam. Azóta is hálásak a tanácsért… ?

Bognár Ákos
JátékNet

Mivel a gyerekjátékokat elsősorban kiszállítással (futárszolgálat) juttatjuk el a vevőinkhez, így a rendelés tételeit írott formában fel kell tüntessük a csomagban – emiatt nem tudtunk teljesen e-számlára átállni. A köztes megoldást választottuk: a papír alapú számla első példányát kinyomtatjuk és a vevő csomagjába tesszük, a másodpéldányt azonban elektronikusan tároljuk és adjuk át a könyvelésnek. Ehhez a Számlázz.hu csapata olyan rugalmas megoldást kínált, amellyel nem csak a napi egy időpecsétet igénylő archiválást, de a Libra könyvelőszoftverbe történő illesztést is könnyedén meg tudtuk oldani.

Bárány Bori és Tóth Gusztáv
Igazioliva

Nagyon kényelmes, hogy bárhonnan, bármilyen eszközről be tudok lépni. Ez már a harmadik évezred: lehet emailezni, lehet Facebook-ozni, telefonról képeket küldeni, a MostSzámlázz-zal pedig számlákat kiállítani, telefonról is akár.

Erdélyi Norbert
mumus.info

A számlázás nálunk már csak egy kattintás. Nincs nyomtatás, nincs sorbanállás a postán, de még másolni-beilleszteni sem kell a vevő adatait. Ha tíz éve azt mondják, hogy ilyen lesz egyszer a számlázás menete, nem hittem volna el…

Veres József
netmetro

 Kedvenc funkcióim az egy kattintásos számla postázás, és a bankkártyás fizetés esetén történő automatikus számlakiegyenlítés! Az ügyfeleim kedvenc funkciói pedig egyértelműen a Számla Agent, ami havi szinten rengeteg időt spórol nekik. Rendkívül hasznos és remek funkciók, profi kivitelezésben! Ezért pedig külön piros pont: “minden egyes postázás díjából 10 Ft-ot fák ültetésére ajánlunk fel ” – örülök hogy veletek dolgozhatok.

Mizera Ferenc
Bithuszárok Bt.

A Számlázz.hu egyértelmű választás volt, hiszen számítógépfüggetlen megoldás, ingyen, korlátlan ideig használható: induló vállalkozásoknak tökéletes. Ezért kezdtem használni, és mivel minden igényemet kielégítette (pl. a külföldi számlák), meg is maradtam mellette és már évek óta ezt használom. Nagyon praktikus, hogy tömeges számlagenerálás is van, és be tudom illeszteni a saját informatikai rendszerembe.

Jobbágy Szabolcs
HR Training Solutions Bt.

A vállalkozásom első éveiben rendszeresen postára kellett járnom a számlák postázása miatt, a papíros számlatömb kézi kitöltögetése mellett ajánlott és tértivevényes szelvényeket, borítékokat kellett kitöltögetnem, ami állandó macera, időveszteség, bosszúság volt. Az egyik üzleti partnerem javasolt Titeket, és azóta ez nekem maga a „Paradicsom”, „Kánaán” 🙂 A számlák létrehozása sokkal gyorsabb az automatikusan kitöltődő törzsadatok révén, megszabadultam attól, hogy az évtizedekkel lemaradt, elavult postát látogassam, ahol mindig felidegesített a lassúság, hatékonytalanság, az e-számlákat egyre több ügyfelem elfogadja, és a papír alapú számlákat most már el is postázzátok, ami megint egy szuper funkció (!), egy helyen tudom követni az e-számláimat és papír alapú számláimat (bye-bye, számlatömb), most már mobilon is könnyen tudok számlát írni-küldeni, és megnézni a számláimat, követni hogy mit fizettek már ki és melyeknél késik a kiegyenlítés. Ráadásul a könyvelőm is könnyebben átlátja a számlákat, törzsadatokat stb., és a vevőimnek is egyszerűbb így. Már csak 1 funkcióra várok, hogy a szerződéseimet is lehessen e-szerződésként küldeni, és már azokat se kelljen postázni, és a legtöbb ügyfelem azt is elfogadja… 🙂

Offenbecker Jocó
www.mensshop.hu

Webáruházként a vevőink közel 100%-a online érkezik és 40%-uk vásárol bankkártyával vagy PayPal-lal, ezért különösen fontos volt nekünk egy gyors és egyszerűen használható számlázó programot találni. Én szeretek a munkámnak élni és minimalizálni az adminisztrációval töltött időt, ebben ez a felhő alapú program igazi partner tud lenni. Részemről azért jár a legnagyobb köszönet a Számlázz.hu felé, mert képesek voltatok egy ilyen felhasználóbarát felületet létrehozni. Mivel a reggeleim mindig nagyon sűrűek, ezért nekem fontos, hogy a számlázás ne tartson tovább, mint a reggeli kávé elfogyasztása – jelentem, az utolsó kortyot ma már mindig a sporthírek olvasásával töltöm.

Gondolkodj Egészségesen! Alapítvány

Évről évre rendszeresen több csoportnyi óvodapedagógust képzünk gyakorlatias művészeti képzéseinken, mely elég sok adminisztratív teendővel jár, profi szervezést igényel. A Számlázz.hu társadalmi felelősségvállalási irányvonalai támogatják, hogy civil szervezetként mi is integráltan és gördülékenyen tudjuk lebonyolítani képzéseinket, az óvodák felé is pontos elszámolást tudjunk biztosítani. Átlátható, segíti a beérkezett összegek utókövetését, egyszerűen használható, jóval gyorsabb, mint a kézi számlázás, és kisebb a tévedések, elírások lehetősége. Köszönjük a lehetőséget!

dr. Nyeste Gábor
fps webügynökség

Egy valódi szakember a szakmájához ért, és annak él – a számlázás neki nem fontos, nem az ő dolga. Mindenki azt csinálja amihez ért és amit szeret csinálni, akárcsak az fps, ahol az emberközpontú web- és mobil fejlesztéshez értünk. Ugyanakkor emberek csinálják a számlázást is (ahogy nálunk a dedikált pénzügyi munkatárs), és nem mindegy hogyan, miként teszik azt. A Számlázz.hu is megkönnyíti ezeknek az embereknek az életét!

Miklovicz Norbert
senior marketing szakértő, Marketing112

Nagyon szkeptikus voltam a felhő alapú számlázóprogramokkal kapcsolatban – még annak ellenére is, hogy a Marketing112-nél nap, mint nap online marketinggel, internetes népszerűsítéssel és értékesítéssel foglalkozom. Feladatom, hogy az online kommunikáló ügyfeleim termékeit még közelebb hozzam azok célközönségéhez.

Ennek ellenére szkeptikus voltam – mindaddig, amíg ki nem próbáltam a szamlazz.hu rendszerét. Napról – napra, hétről – hétre fedeztem fel a lehetőségeket, a kényelmet és a biztonságot. Bárhonnan elérem, bármikor, és nem csak én. A könyvelőm és az asszisztensem.

Ajánlom minden vállalkozónak, kis- és középvállalkozásnak!

Grosz Gábor Zoltán
www.webprogram.eu

Egy feszített tempójú teljes vásárlási automatizálás után szívesen gondolok vissza jelen online számlázóra, olyannyira, hogy honlapomon (www.webprogram.eu) ezt meg is említem. Hogy miért?

Mert biztonságszervező szakirányos mérnökként egészen más szempontok szerint vizsgáltam meg, mint a kezelőfelület ergonómiája, vagy számviteli szempontok. Leginkább az adatküldés biztonsága, az adatfogadás és annak kezelése, valamint a hibajelzések és visszajelzések érdekeltek. Az elvárásaimnak maximálisan eleget tett, és külön említést érdemel, hogy nem csak hogy egy igen elterjedt módon képes fogadni adatokat, hanem az esetleg hibásan kiszámolt értékeket is utóellenőrzi rendszerük, mellyel nagy biztonság és megbízhatóság érhető el a számlázás kapcsán. Ennek fontosságát nyilvánvalóan felesleges tovább magyarázni.

Fejlesztőként pedig ennyit fűznék hozzá: bármely kérdésemre mindig konstruktív és gyors választ kaptam. Bátran tudom ajánlani!

Zámbó Árpád
www.csak1nap.hu

Természetesen ezt a minőség és a megbízhatóság romlása nélkül valósítjuk meg, ezért például bevezettük a szolgáltatások területén az elektronikus vouchert, amit a vevő a fizetést követően le tud tölteni a vásárlás visszaigazoló e-mailben található linkre kattintva. A számlák kiállítására is a piacon fellelhető, összességében legjobb megoldást kerestük. A korábban sziget-szerűen használt számlázó szoftvert lecseréltük a Szamlázz.hu online számlázó rendszerére. Ez azért is kiváló döntés volt, mert a webáruházzal tökéletesen össze lehetett integrálni a számlázást, ráadásul a Számlázz.hu csapatától minden támogatást, amire szükségünk volt megkaptuk.
A következő lépés az e-számla bevezetése lesz, amivel tovább fog nőni a vevők kiszolgálásának gyorsasága és növelni tudjuk a cégünk hatékonyságát, mert a növekvő forgalmat változatlan létszámmal tudjuk kiszolgálni.

Fazekas Benedek
NIR Bt.

Azóta el sem tudom képzelni, hogy másmilyen szoftvert használjak erre a célra.

A NiR Bt. kisvállalkozás, amely fordítással, programozással és oktatással foglalkozik. Számunkra minden nem a munkánkra fordított perc veszteség. Ezért nagyon fontos, hogy a vállalkozással járó adminisztratív feladatokkal töltött időt a lehetőségek szerint minimalizáljuk. Ebben hatalmas segítség a Számlázz.hu, hiszen a számláinkkal kapcsolatos teendőinket szinte bárhonnan, bármilyen számítógépről vagy akár annak nem is látszó netképes eszközről elintézhetjük.

Azt hiszem, a szoftvereknél és webes szolgáltatásoknál az egyik legnagyobb dicséret, ha az ember szinte észre sem veszi, hogy mit használ, hanem maximálisan az elvégzendő feladatra koncentrálhat. A Számlázz.hu ilyen.

Simon Péter
Okleveles Kohómérnök, Mérnök-informatikus

Az igényeimből fakadó ingyenességét lezáró korszak után is van élet a Számlázz.hu oldal használatával!
Persze örömmel vettem, hogy kisvállalkozóként az ölembe pottyantottátok ezt a remek lehetőséget, mely az évek alatt része lett a vállalkozásomnak. Szinte minden számlámat a számlázz.hu programmal készítettem.
Multinacionális cégek online dokumentumtár-rendszereivel, online kamerás biztonságtechnikai megoldásokkal, internet-alapú telekommunikációs megoldásokkal, továbbá ipari-, főképp kohászati berendezés-elemző rendszerek kialakításával foglalkozom. Másik szakterületem a Linux alapú szerverek (felhasználási területtől függetlenül).
Nem bántam meg, hogy választottam olyan – immár nem ingyenes – díjcsomagot, mely korunk online infrastruktúrájához alkalmazkodik.

Barcsay Erik
BIG FISH

Elhivatottságunk a legújabb technológiák alkalmazására a fejlesztői csapat számára is alapkövetelmény, ez mindig nagyban hozzájárult cégünk elismertségéhez a szakmában.

Fő tevékenységünk magába foglalja portálok, vállalati weboldalak, webáruházak fejlesztését és karbantartását, azonban fejlesztői csapatunk szakmai felkészültsége kiterjed egyedi, webes technológiákra épülő rendszerek tervezésére és kivitelezésére is.

Mindebből következik, hogy a számlázóprogram kiválasztásánál fontos szempont volt az internetes működés és elérhetőség, továbbá a platformfüggetlenség a cégünknél található inhomogén géppark miatt.
Az ezeken felül nyújtott szolgáltatások (elektronikus számla, szakmailag felkészült céges háttér, kiemelkedő ügyfélszolgálat) győztek meg a döntés pillanatában, melyet az azóta eltelt időszak fényesen igazolt.

Gyors rendszer, picit talán rusztikus felülettel, de maximálisan hordozható az okostelefonoktól az Apple Mac OSX-ig: csak ajánlani tudom!

 

Magyar Béla
Hársfa Stúdió Kft.

Kis grafikai stúdió vagyunk, és ez a rugalmasság fontos a cégen belüli számlázásoknál. Maga a rendszer egyszerű, tiszta, áttekinthető felületű. Nem vagyok könyvelésben jártas szakember, az én elvárásaimnak pont megfelel. Ráadásul, mivel online program, a könyvelőnk távolról is hozzáférhet, így nem fordulhat elő, hogy a havonta átadott könyvelési anyagból kifelejtek számlákat. Az ügyfélszolgálat gyorsan válaszol, korrekt tartalommal. Kezdetben voltak gondjaim a rendszer beállításaival, de gyors, rugalmas megoldásokat kaptam. Ajánlásomra több ismerősöm, ügyfelem is a Számlázz.hu-t használja.

Tóth Mihály
Netkreatív.hu

A Netkreativ.hu 2006 óta készít egyedi webáruházakat és segít az online marketing kampányok tervezésében, kivitelezésében. A cég e-kereskedelmi szakértője Tóth Mihály folyamatosan képzi a hazai e-kereskedőket a Webáruház mesterkurzus képzés keretein belül. A képzés egyik előadása a Számlázz.hu rendszerét mutatja be és az e-számlázás alapjain keresztül vezeti be a hallgatóságot a hatékony üzletvezetés titkaiba. Az utóbbi években egyre többször merült fel a webáruházak tekintetében az online számlázás megoldhatósága. Ügyfeleink számára nagyon fontos, hogy a számla egyszerűen és gyorsan kiállítható legyen. A Számlázz.hu kezelése rendkívül egyszerű és gyors, így használata hatalmas segítséget jelent már az első napoktól kezdődően.

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció