109 248 regisztrált ügyfél
46 860 057 kiállított számla
Rólunk mondták2018-10-15T10:00:11+00:00

Ők is a Számlázz.hu-t választották

Gergely Ágnes

8 év után váltottunk egy offline számlázó programról a Számlázz.hu-ra, csak azt nem tudom, miért nem hamarabb? Végre bárhol és tényleg gyorsan, egyszerűen állíthatok ki számlát és azt a partner azonnal látja! Rengeteg időt spóroltam meg magamnak, a cégnek és a könyvelőnknek is (aki már régóta sugallta, hogy váltsunk). Ami számomra külön plusz, hogy egy kattintással lengyelül is tudok számlázni, aminek a lengyel partnerirodák örülnek a legjobban. A Számlázz.hu mai fejjel gondolkodik leginkább a felhasználó fejével, emiatt tud szimpatikus és szerethető lenni még azoknak is, akik egyébként a számlázással nincsenek jóban:)

Gergely Ágnes

Schrenk Dávid
SCH.A.T. Kft.

Nagyon értékes órákat takarított meg nekem a Számlázz.hu! Korábban olyan voltam, mint egy kisfiú, aki a cuki számlatömbjébe írogatja kézzel a számláit. Ma pedig mint egy férfi, aki előveszi a mobilját a zsebéből, és 3 pöttyintés múlva az ügyfél csodálkozó mosolyán nevet, aki azon morfondírozik, hogy hogyan lehetséges az, hogy már meg is érkezett az e-mail fiókjába a számla.

Durva, hogy még mindig kapok kézzel írt számlákat. Ezek az emberek igazi mazochisták lehetnek. 🙂 Vagy csak eddig nem ismerték a Számlázz.hu rendszerét… Éppen ma panaszkodott egy kedves ismerősöm, hogy minden nap egyesével kell a NAV felé lejelentenie a számláit. Én már mobilról tolom mindezt, teljesen automatikusan!

Gergely Ágnes

Bene Zsuzsanna
egyéni vállalkozó

Amíg nem használtam a Számlázz.hu-t a számlakészítés volt a “mumusom”: Csak el ne rontsam, el ne számoljam, stb.! Most ez lett a vállalkozásom legnyugisabb tevékenysége. Nyugodtan bízom magam a Számlázz.hu-ra, hiszen NAV-álló, követi a változásokat, mindezt automatikusan alkalmazhatom számláim elkészítésekor. Tulajdonképpen a Ti tollaitokkal ékeskedem, amikor jól számlázok! 🙂

Nagyon sok időt és idegeskedést spóroltam meg a segítségetekkel, nagyon kezdő vállalkozóként óriási segítség vagytok nekem! 

Gergely Ágnes

Venczel-Kovács Zoltán
Venczel Inter Kft.

Öt éve használom a Számlázz.hu legmagasabb csomagjait, két fiókkal. Bárhol, ahol eddig mobilomon (1 perc alatt) megírtam a számlát és elküldtem az irodában velem szemben ülő partnernek, valósággal hallani lehetett, ahogyan leesik az álla… IGEN! Kinyomtatta, vagy e-számla esetén még azt sem kellett. Rengeteg funkciót tartalmaz: anno én is az ingyenessel indultam, de szerencsére hamar kinőttem az ingyenes csomag funkcióit. Ja és a postázással sem kell bajlódnom, címezgetnem, sorba állnom. Akinek fejlődik a vállalkozása, annak többszörösen visszahozza az árát… akár IDŐBEN, akár KÉNYELEMBEN! PROFIK… szerintem 😉

Nagy Gabriella

Nagyon boldog vagyok, hogy szabadúszó tolmács és fordítóként már hosszú ideje a Számlázz.hu-t használom, mivel az egyszerűsített adminisztráción, gyors postázáson és kintlévőségek nyilvántartásán túl többek között például azt is lehetővé teszi, hogy egy kattintással változtassak számlanyelvet a külföldi ügyfeleimnek. Most pedig a legfontosabb: nem kell aggódnom, vajon megfelelek-e a NAV júliusban életbe lépő 100.000,-Ft feletti áthárított áfahatárt érintő bejelentési kötelezettségének. A Számlázz.hu ezt is megoldotta számomra! Hatalmas köszönet, Számlázz.hu rocks!

Gergely Ágnes

Kevesen szeretnek adminisztrálni, én sem vagyok kivétel. Szabadúszó tréner és kommunikációs szakértőként nagyon fontos számomra, hogy az adminisztrációval töltött időt a lehető legkevesebbre szorítsam, átlátható, egyszerű rendszerben állíthassam ki a számlákat, és könnyen visszakövethető legyenek egy év múlva is. A Számlázz.hu pont ezt adja meg nekem, az pedig külön öröm, hogy a vevő adatait a név alapján automatikusan felajánlja a rendszer, akkor is, ha először számlázok a megrendelőnek.

Piller András

Piller András
BeeRides

Magyar startupként, úgy, hogy már a második nyugat-európai reptéren való megjelenésünket tervezzük – ráadásul közösségi szolgáltatásként – nagyon fontosnak tartottuk, hogy a számlázási folyamataink is automatizmusokra épüljenek, ahogy a cégünk működése, a teljesen egyedi BeeRides-modell.
Rögtön az indulás utáni évben kezdtük meg az együttműködést a Számlázz.hu-val, mert rugalmas, a támogató rendszerünkhöz hozzáilleszthető megoldásként ismertük meg, és azóta is nagyban segíti cégünknél az ügyfélközpontú, hatékony ügyvitelt. Induló vállalatoknak egyszerű és gyorsan bevezethető számlázási megoldás.

Wolf Gábor

Wolf Gábor
Marketing Commando

Kell, hogy legyen egy számlázási rendszered. Ez viszonylag könnyű, mert teljesen egyeduralkodó itthon a Számlázz.hu. Nagyon jó rendszer, talán egy kicsit nehéz az ügyfélszolgálatukkal kapcsolatot teremteni. Kicsit olyan mint amikor a jó csajt leszólítod a bárban, ahol csak fiúk vannak, szóval sorban kell állni.
Viszont van egy nagyon jó, beépített bankkártyás fizetés: amikor legenerálsz automatikusan egy számlát és kiküldöd az ügyfélnek, akkor – az OTP SimplePay-jel együttműködésben – kérhetsz olyan opciót, hogy a számlát ki lehessen egyenlíteni online, bankkártyával. Ez nagyon kényelmes rendszer.

Halászi Viktória

Halászi Viktória
Libro Mastro Könyvelőiroda

Egy könyvelőirodában két dolog biztos: a túl sok papír és, hogy a munkát csak abbahagyni lehet, befejezni nem. A Számlázz.hu közelebb hozza számunkra a papírmentes iroda valóságát és besegít az időgazdálkodásba is. Azt gondoltuk, hogy ha ügyfeleink számlázásához egy közös és korszerű informatikai platformot javasolunk – flottába szervezzük őket – jelentős időt és sok adminisztrációt tudunk megtakarítani nekik és magunknak egyaránt. Igazi nyer-nyer helyzet ami számukra költségmentes, számunkra megfizethető. Bárhol, bármikor át tudjuk venni az adatokat a könyvelésbe, így adatrögzítés helyett több időt fordíthatunk a fejlődésre. A Számlázz.hu partner ebben, haladó és mai az út, amin járnak és egyfelé megyünk; akkor miért ne velük? 🙂

Sümeghi Mátyás

Sümeghi Mátyás
Comfort-Lift Hungary

Nagyon sok helyről kapok Számlázz.hu számlát, egyre többen állnak át a Számlázz.hu-ra, mert rájönnek, hogy az évi párezer forint költség bőven megéri azért, amit kapnak. Több nagy cég is integrálta a Számlázz.hu-t, mivel az API-ja nagyon jól használható, integrált fizetési megoldások vannak benne, vevői fiókkal rendelkezik, ráadásul a MagNet Bankból a számlák kifizetését automatikusan “átszippantja”. Más, kis cégek számára is elérhető számlázók még nagyon messze vannak ettől. A Számlázz.hu minden pénzt megér. Imádom. Folyamatosan fejlesztik, stabilan működik, rengeteg hasznos szolgáltatása van.

Fernezelyi Márton

Fernezelyi Márton
médiaművész, informatikus

Én a papír alapú számlázástól szerettem volna megmenekülni, mert mindig elvesztettem a számlatömböt, ez meg mindig elérhető online, úgyhogy egyszerű választás volt. Nagyon régóta használom az internetet, régóta használok online számlázót, és a Számlázz.hu-t is nagyon régóta használom. Az ingyenes verzió pont elég arra, amire nekem kell.

Nyári Fruzsina

Kétgyerekes anyukaként időm van a legkevesebb, és szabad agykapacitásom, hogy bonyolult dolgokat felfogjak. Azért imádom a Számlázz.hu-t, mert rendkívül egyszerű, könnyen kezelhető, ezért a lehető leggyorsabban tudom intézni a számlázást. Mivel babakocsi kölcsönzőnk van, a célcsoportunk is leginkább anyukákból áll, így nekik is megkönnyítem a dolgukat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki számla írogatás helyett inkább legózna a gyerekével vagy futna egyet!

Gáspár Katalin Harmonet

Gáspár Katalin
Harmonet, tulajdonos

Amikor a Jóisten engem kigondolt, oda, ahova másoknak a számokkal kapcsolatos dolgokat szokta teremteni, nekem oda is verbális intelligenciát adott. Így aztán minden olyan dolgot utálok, ami számokkal kapcsolatos. Amíg nem volt a Számlázz.hu, addig ez a számlákkal is így volt. Mindent csak halogattam, mert tartottam attól, hogy majd biztos el fogom írni a számokat. Amióta a Számlázz.hu létezik, azóta sokkal egyszerűbbé vált az életem. A magamfajta számtévesztőnek ez a program egy igazi kincs. Szinte a kezdetek óta használom, minden ügyfelemnek szeretettel ajánlom.

Ittzés Laura

Ittzés Laura
A Nyolc perc c. regény szerzője

Ha nem lenne online fizetési rendszerem a regények értékesítésére, kész horror lenne az életem! Márpedig én jobb szeretnék thriller-krimiket írni. Most csak átküldöm az érdeklődőknek a szerzői honlap linkjét, majd a megrendelés és számlázás automatikusan pörög. Én csak arra koncentrálok, hogy a dedikálást el ne rontsam. 🙂

Pohly Ferenc
digital business architect

Magyarországon teljesen meglepő, hogy egy pénzügyi szolgáltató nem retteg, nem gatyázik, csak csinálja a logikus dolgokat és nem csinálja a feleslegeseket… Márpedig a Számlázz.hu az elmúlt időszakban trendérzékenyen és magától értetődő természetességgel fejlesztett, ami nagyon menő. Sok szolgáltatásnál szoktam azt érezni, hogy “hopp, itt egy új funkció, én ugyan nem értem, mire kell, de biztos van egy csomó felhasználójuk, akiknek épp erre van szüksége”. A Számlázz esetében viszont ez úgy nézett ki, hogy “hát nem gondoltam volna, hogy ezt valaha megcsinálják, erre megkaptam hirtelen”. Többször meglepődtem, pedig a digitális térben engem elég nehéz meglepni.

Nagy Attila
WPKurzus

Az online vállalkozásom kezdetén minden egyes eladás után kézzel kellett megcsinálnom a számlákat. Alig vártam, hogy kész legyen a rendszerem, aminek a felállítása után nem kell már többet a számlázással foglalkoznom. Egy programozó pár tízezer Ft-ért összekötötte az értékesítési rendszeremet és a Számlázz.hu Számla Agent szolgáltatását. Ez az integráció azóta is minden hónapban szorgalmasan megspórolja nekem azokat az órákat, amiket korábban keserves adminisztrációval töltöttem. A könyvelőmnek külön hozzáférést adhattam a rendszerhez, így az elmúlt évben összesen 2× kellett csak személyesen belépnem. Azoknak, akik hozzám hasonlóan ki nem állhatják az adminisztratív feladatokat, a Számlázz.hu igazi megváltást jelent.

Stelzel Erik
akcio-paintball.hu

Kedves Számlázz.hu! Köszönjük a remek rendszert, segítségetekkel sikerült leegyszerűsíteni a számlázást, ezzel sok időt megspórolunk. Veletek gyorsan és könnyedén ki tudunk állítani számlát bármelyik bázisunkon vagy külsős helyszínen is. Így akár előlegről vagy díjbekérőről legyen szó, pillanatokon belül elkészíthető a bizonylat. Köszönjük. Csak ajánlani tudunk benneteket.

Gajárszki Gergely Cukorlabor

Gajárszki Gergely
CukorLabor társalapító

Két hete használom a Számlázz.hu-t, és tetszik! Szeretném majd a jövőbeli munkaerőt, amit erre fordítanánk, ehhez hasonló eszközökkel kiváltani: ahol a kreatív ember jobban tud érvényesülni, a kreatív erőforrást arra használni. Egyre többet hallok arról, hogy automatizáljunk bizonyos folyamatokat, és úgy érzem, hogy a gépeknek és a mesterséges intelligenciának van helye az életünkben. Nem kell nekünk mindent magunknak csinálni: akár mi, akár a munkatársaink értékesebb dolgokkal tudunk foglalkozni, amik embertől emberig kell hogy tartsanak. Nekem ezt nyújtja a Számlázz.hu, ezt az előnyét szeretném kihasználni.

Vas Dóra Mátrix PR

2014 ősze óta használom a Számlázz.hu online számlázóját. Jó szívvel ajánlom minden cégnek, mert egyszerű a számlázás, mindig elérhető az ügyfélszolgálat és kiváló ár-érték arányú a szolgáltatás. Amióta a MailMasterrel is összekötöttem a számlázót, nemcsak a céges adminisztráció egyszerűsödött le, de az értékesítés is!
A Számlázz.hu Műhely példaértékű kezdeményezés: értéket teremt és hordoz. Jó érzés, hogy kis ügyfélként is figyelnek rám és tagja lehetek a Számlázz.hu közösségének.
Jófej, magyar csapat, rugalmas rendszer, érthető és megbízható számlázás: ez a Számlázz.hu. Köszönöm, hogy vagytok:)

Nagy Bence SIBB Design

Nagy Bence
SIBB Design

Régóta készítek weboldalakat és mindig fejfájást okozott az, hogy számlákkal rohangáljak, illetve postázzam őket. Arról nem beszélve, hogy amikor módosítani kellett a számlát, akkor ez a folyamat ismétlődött.

Mióta a Számlázz.hu-t megtaláltam, minden tehertől mentes lettem, ami a számlázást érinti. Tudok díjbekérőket küldeni, amelyet később pár kattintással már számlává is alakíthatok, és ez fantasztikus.

Rendkívül egyszerű kezelni és a könyvelőm is mindent aktuálisan lát, így nincs számlaelkeveredés soha. Összességében nem tudok hibát mondani a szolgáltatásról, mert egyszerűen nagyszerű.

Németh Anna dreamjo.bs

Németh Anna
DreamJo.bs

Viszonylag bonyolult rendszerben dolgozunk, díjbekérőt, majd számlát küldünk az ügyfeleinknek. Mikor a rendszert terveztük, meggyőződésem volt, hogy ennek az automatizálása, még API-n keresztül is, rengeteg időt fog igénybe venni, sok ügyfélszolgálati emaillel.
Ehhez képest a DreamJo.bs zseniális fejlesztői csapata remekül ki tudta használni a Számlázz.hu funkcióit, és az automatizálás hamar és fájdalommentesen megtörtént, rengeteg erőforrást spórolva nekünk. A pénzügyeink sokkal átláthatóbbá váltak, és könnyen nyomon tudjuk követni, melyik ügyfelünkkel mi történik.

Márton Zoltán PapírDepo

Márton Zoltán
PapírDepo.hu

Minden cég életében vannak „favágó munkák”, melyeket szükségszerűen el kell végezni. Ez nálunk sem volt másképp, de nem mindegy, hogy mennyi idő megy el rájuk! A „Számla Agent” bevezetése óta végre az igazán fontos dolgokra tudunk koncentrálni. A napi egy-két óra számlázást felváltották a napi két-három kattintások.

A program briliánsan összehangolható a saját rendszerünk admin felületével, ahol azonnal elkészíthetjük a számlákat, Vevőink pedig automatikusan megkapják azokat e-mail mellékletként. A webes felület felhasználóbarát; a számlák kiegyenlítése, nyomon követése pedig gyerekjáték. A számlakép mintha minket mutatna: egy modern, mindig megújuló vállalkozást, akik mindenben a maximumra törekszenek!

Jobbágy Ervin InterTicket / jegy.hu

Jobbágy Ervin
InterTicket / Jegy.hu

Innovatív cégként mindig új technológiákat, megoldásokat keresünk, folyamatosan tágítjuk a korlátainkat. A Számlázz.hu-ban ugyanezt a kreatív lendületet látjuk, mindig a piaci igények előtt járnak. Maximális profizmussal érik el azt, hogy a mindennapi automatikus számlázások során ne legyenek szem előtt, és ez így jó, pont ezért választottuk őket.
Ráadásul még jó fejek is.

Kovács Gábor Sportpoharak.hu

Kovács Gábor
sportpoharak.hu

Vállalkozó vagyok, és folyamatosan keresem az innovatív megoldásokat, hogy gyorsan, hatékonyan és profi szinten tudjam vezetni az üzletemet.

Manapság minden felgyorsult körülöttünk, így a piacon azok tudnak versenyben maradni, akik gyorsan tudnak reagálni mindenre. Ennek az egyik fontos ága a gyors és pontos szamlázás. A papír alapú számlák kora véleményem szerint lejárt. A Számlázz.hu egy olyan megoldás minden vállalat számára, amit könnyen és praktikusan lehet használni. Nagyon tetszik, hogy a külföldi partnereknek a saját nyelvén tudom a számlákat kiállítani.

Az iroda mindig ott van, ahol vagyok, és interneten működő programokat használok a munkámhoz. A számlázásokhoz a Számlázz.hu programját használom.

Osvalt Orsi és Osvalt Ádám, Infinity Ajándékgyár

Osvalt Orsi és Osvalt Ádám
Infinity Ajándékgyár

Ahogy folyamatosan tanulunk és egyre nagyobb megrendelésszámmal kerülünk szembe, óhatatlanul felmerül az automatizálás témaköre. Biztos vagyok benne, hogy sokan szembesültünk már ilyen problémával: vagy még pont nem tudok megfinanszírozni egy munkatársat erre a pozícióra, vagy hirtelen egy kampány hatására kiugó megrendelésszámmal kerülünk szembe. Erre megoldás az olyan, automatizálást segítő felület, mint a Számlázz.hu.

Sok szempont átgondolása után lett a legkézenfekvőbb megoldás, mert könnyedén tudtuk integrálni más webshop és marketing folyamatokkal, aminek köszönhetően egyik helyen órákat, máshol napokat spóroltunk meg havi szinten. Tiszta szívből tudom ajánlani minden induló és kisméretű vállalkozó társamnak!