Nem fizetett a vevőd határidőre?

Megoldások követeléseid hatékony kezelésére

Ne hagyd, hogy a kifizetetlen számlák az őrületbe kergessenek! Segítünk, hogy vevőid rendezzék tartozásukat.

Értesítések, emlékeztetők

11 nyelven elérhető sablonokat szabhatsz testre, állíthatsz be alapértelmezettként, és küldhetsz ki akár automatizáltan is partnereidnek, amikor az általad kiállított bizonylatokról, vagy a fizetési határidő lejártáról értesíteni szeretnéd őket.

értesítések

Számlaértesítő és fizetési emlékeztető

Kiállítottál egy számlát, díjbekérőt vagy szállítólevelet? Küldj róla értesítést! Közeleg a fizetési határidő vagy talán már le is járt? Emlékeztesd a vevőt, hogy még nem fizetett!

Többet szeretnék tudni
Fizetési felszólítás

Fizetési felszólítás sablonokból

Ha a fizetési határidő lejárt, fizetési felszólítást érdemes küldened, ezt ajánlja fel a rendszerünk is számodra. Tartsd magadnál a kontrollt, és szólítsd fel nemfizető partnereidet számláik rendezésére!

Többet szeretnék tudni

Automatikus fizetési felszólítás

Ha számlázási fiókodban pontosan vezeted számláid kifizetettségét (mondjuk autokasszával), a fizetési felszólításokat automatizálhatod is – felszólítást a fizetési küldi ki a rendszerünk úgy (akkor, annak és azzal a tartalommal), ahogyan szeretnéd.

Többet szeretnék tudni

Ügyvédi és jogi megoldások digitalizálva

Ha vevőd nem fizet, van, hogy jogi eszközökhöz érdemes folyamodni. Ügyvédi segítséget vehetsz igénybe és hivatalos jogi eljárást is indíthatsz ma már teljesen online, közvetlenül a számlázódból. Ehhez a szakmai és technológiai hátteret a Payee biztosítja.

Fizetési felszólítás

  *külön díj ellenében

Van, hogy te már nem vagy elég: a vevőd felszólításaid után továbbra sem fizet, vagy csak megspórolnád magadnak a köröket… Nincs más dolgod, mint digitálisan, közvetlenül Számlázz.hu fiókodból kezdeményezni egy enyhe, de mégis hatásos külső segítséget! Partnerünk helyetted kommunikál nemfizető vevőddel, az ilyen típusú “hangnemváltás” ugyanis a legtöbbször beválik.

Ügyvédi levél

  *külön díj ellenében

Fontos a jó kapcsolat, de néha szükség van arra, hogy komolyabban szólítsd fel vevődet a fizetésre… Ha a fizetési felszólításokra sem fizetett az adós, papírmunka nélkül és pár perc alatt küldhetsz ügyvédi levelet Számlázz.hu fiókodból, amit ügyvédi partnerünk neve alól küldünk ki az adósodnak.

Fizetési meghagyás

  *külön díj ellenében

Előfordul, hogy ez mind kevés… Ha nem fizet az adós a felszólításokra és az ügyvédi levélre sem, a fizetési meghagyás a lehető leghatékonyabb követeléskezelési megoldás a számodra. Szolgáltatásunkkal a megbízást teljesen online adhatod le: nem kell ügyvéddel kommunikálnod, nem kell postázgatnod, megspórolod az esetleges kellemetlenséget. Mindent elintézünk helyetted.

Többet szeretnék tudni

Tudj meg többet követeléskezelésről!

A lejárt, ki nem fizetett számlák kockázatot jelentenek vállalkozásod számára, veszélyeztetik a likviditást, rontják a cashflow-d. A fizetési elmaradások miatt elképzelhető, hogy nem tudod fedezni költségeidet, új megbízásokat vállalni, egy lejárt számla szakszerűtlen kezelése pedig a jó partneri viszonyokat is veszélybe sodorhatja. Tartsd fenn pénzügyi stabilitásodat, kezeld kintlévőségeidet megfelelően!

Ha a számlád nemrég járt le, és te magad még nem küldtél fizetési felszólítást vevődnek, első körben érdemes a Számlázz.hu-n keresztül saját értesítést küldened a partnerednek. Ha ennek hatására sem fizet, javasoljuk, hogy vonj be külső segítséget! Amennyiben gombnyomásra, közvetlenül a Számlázz.hu fiókból szeretnél követeléskezelést indítani, ajánljuk figyelmedbe a Payee-integrációt, amely ügyvédi és hivatalos jogi eljárásokat indít helyetted. Az ügyvédi és jogi követeléskezelési megoldások kizárólag Számlázz.hu #start, #digital és #profi előfizetés birtokában érhetőek el.

A Payee a digitális követeléskezelés hazai szakértője. Digitalizálják és egyszerűsítik a behajtás teljes folyamatát, hogy a vállalkozásoknak a lehető legkevesebb időt kelljen csak a lejárt számláikkal foglalkozniuk. A Számlázz.hu-ból elérhető ügyvédi és jogi megoldásokhoz a szakmai és technológiai hátteret a Payee biztosítja.

Ha #free csomagban vagy, ha kötöttél faktoring szerződést az adósodra, ha nem az elsődleges fiókodban indítanád az ügyet, vagy ha a fiókod teszt állapotban van, akkor a szolgáltatás nem jelenik meg. Részleteket tudástárunkban találsz.

Ismerd meg faktoring szolgáltatásunkat, amellyel pénzre válthatók a számlák a fizetési határidő előtt bármikor!

Számlázz online egyszerűen, gyorsan, megbízhatóan!

Regisztrálok ingyen