#free szolgáltatáscsomag

Online számlázás ingyen és gyorsan, telepítés nélkül, azonnal használható.

A Számlázz.hu teljes értékű, a mindenkori NAV-szabályozásnak
megfelelő online számlázást nyújt minden felhasználójának.

NAV-Álló
Ingyenesen regisztrálok
Kipróbálom

#free szolgáltatáscsomag

Online számlázás ingyen és gyorsan, telepítés nélkül, azonnal használható.

A Számlázz.hu teljes értékű, a mindenkori NAV-szabályozásnak
megfelelő online számlázást nyújt minden felhasználójának.

NAV-álló

Ingyenesen regisztrálok
Kipróbálom

Mi tartozik a #free csomagba?

Ingyenesen regisztrálok

Fontos: korábbi évek számlái nem letölthetőek #free csomagban

#free csomagban kizárólag a tárgyévben kiállított számlák érhetőek el korlátlanul. Korábbi évek számláit a NAV-jogszabályok szerint megőrizzük, de a hozzáférés nem korlátlan, számlázási fiókodban nem látod azokat. Amennyiben szükséged van egy már lezárt év kimenő számláira, azokat bruttó 990 Ft díj ellenében pdf formátumban elérhetővé tesszük. Vagy ha előfizetsz 1 havi #start, #digital vagy #profi csomagra, szintén hozzáférhetsz a korábbi évek számláihoz. Bővebb információt tudástárunkban találsz.

#free csomagban elérhető megoldásaink külön díj ellenében

Az összes elérhető #free szolgáltatás, funkció

Ingyenesen regisztrálok

Magasabb csomagjainkban elérhető funkciók

Mi tartozik a #start csomagba?

Megnézem a #start csomagot

Autokassza banki integráció #digital csomagtól

A Számlázz.hu-s és banki fiókod összekapcsolásával a kimenő számlák és a bankba beérkező jóváírások automatikusan szinkronizálódnak, így jelentősen csökkentheted az adminisztrációs terheidet.

Ha bekapcsolod az autokasszát,

  • a Számlázz.hu rögtön érzékeli, ha ügyfeled utalt
  • a számlák fizetettsége automatikusan frissül a fiókodban
  • ha díjbekérőt egyenlítettek ki, a Számlázz.hu automatikusan elküldi a számlát
  • könnyebb lesz a munka a könyvelőddel: a fizetettséget ő is azonnal látja könyvelőprogramjában
Megnézem a #digital csomagot
autokassza

Okosautomatizmusok, 100% kényelem.

Nézd meg a #profi szolgáltatásokat!

E-számla

E-számla kiállítás 0 Ft/db áron

Könnyen kezelhető, gazdaságos, gyors, környezet-, könyvelő- és ügyfélbarát, ráadásul még jótállási jegyként is használható. Az e-számlának rengeteg előnye van, és #profi csomagban korlátlanul és ingyenesen állíthatod ki, ha kézzel számlázol. Az automatikus számlakiállítás (Számla Agent) és a tömeges számlagenerálás használatára külön díjszabás érvényes.

Bejövő számlázás

Bejövő számlázás

A bejövő számlázás egy rendszeren belüli számlázási megoldás a Számlázz.hu-t használóknak. Segítségével felhasználóink egymás közt kiállított számláikat azonnal és automatikusan látják: a rendszerben a „Bejövő számlák” gombra kell kattintanod, ha szeretnéd megtekinteni azokat a számlákat, amelyeket más vállalkozás bocsátott ki részedre a Számlázz.hu-n keresztül.

Számlaverzum

Számlaverzum

Kapcsold be Számlaverzumot, ami a NAV Online Számla rendszerével szinkronizálja számláidat, így az összes bejövő és kimenő számládat kezelheted a fiókodban, látni fogod azokat is, amiket nem a Számlázz.hu-n keresztül bocsátottak ki. Ráadásul számlaképet is tölthetsz fel melléjük, és a rendszer automatikusan továbbítja is azokat könyvelőd vagy bármilyen más külső üzleti alkalmazás felé, ha elérhető hozzá online pénzügyi adatkapcsolat.

Számla archiválás

Számlák archiválása

Archiváld kimenő és bejövő számláidat velünk, és szabadulj meg a tárolás nyűgjétől és a fizikai adatvesztés terhétől. A Számlaverzum bekapcsolásával a számlaképpel ellátott számláidat digitálisan archiváljuk a NAV jogszabályainak megfelelően. Archiválási szolgáltatásunk nélkül egy esetleges NAV ellenőrzés során ki kellene a számlákat nyomtatnod, de ezalól is mentesítünk: archiválási formátumunkban elég elektronikusan benyújtanod számláidat.

Online könyvelői adatkapcsolat

Online pénzügyi adatkapcsolat külső rendszerrel

Kapcsold össze a számlázási fiókodat pénzügyi adminisztrációs rendszereddel, és a Számlázz.hu automatikusan elküldi a bizonylatok, banki tranzakciók adatait a külső program, például egy könyvelőszoftver felé. Így nem kell papíralapú számlákat személyesen átadnod könyvelődnek, és neki sem kell órákig a számlaadatokat pötyögni a gépbe. Mindketten szeretni fogjátok!

Megnézem a #profi csomagot

Magasabb csomagjainkban elérhető megoldásaink külön díj ellenében

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció