45 087 regisztrált ügyfél
22 887 681 kiállított számla
Rólunk 2017-06-16T13:05:00+00:00

Felhasználóink adminisztráció helyett saját üzletükkel foglalkozhatnak, 2005-ös indulásunk óta. Ismerd meg a szakembereket az innováció mögött, a filozófiát az eredmények mögött.

A csapatunk

Fejlesztők, projektvezetők, ügyfélkapcsolati munkatársak, marketingesek és menedzsment – mi vagyunk azok, akik észrevétlenül segítséget nyújtunk a Számlázz.hu-t használóknak álmaik megvalósításához.
De kik is vagyunk pontosan?

Történetünk

Mérföldköveink a 2005-ös indulástól a 2009-es 500 számlakibocsátó fiókon át a 2015-ben kitett mobilszámlázónkig, és a 2017-es autokasszáig.
Lapozz bele!

Számlázz.hu Műhely

Időnként mi is előbújunk a szoftver mögül, és meghívjuk felhasználóinkat egy jóízű beszélgetésre, hogy megosszuk egymással a profik titkait. E-kereskedők, gasztronómiai vállalkozók, környezetvédők, és mindenki, aki szereti. Reméljük, hogy a következő Számlázz.hu Műhelyen veled is találkozunk!
Részletek

Blog

Naprakész infókat, jogszabályi változásokat, és a vállalkozások életét megkönnyítő tippeket, trükköket olvashatsz blogunkon.
Megnézem az összes blogbejegyzést
Cukrász, innovátor, UX-es, civil, nyelvtanár, ügyvezető: mi a közös bennük? Használják és szeretik a Számlázz.hu-t! Megosztották velünk, mely pontokon könnyítettük meg az életüket, olvasd el a beszámolóikat!

Tóth Zsuzsanna
Webdesigntanfolyam.com

A fintech megoldásokat személyes érdeklődésem okán követem és őszintén örülök, hogy a kedvenc számlázó alkalmazásom az egyik hazai éllovasa lett!

Perényi Szonja
Marcella by Yum-Yum

Ez a profi hozzáállás inspirációt ad a saját munkámban való folyamatos fejlődéshez és fejlesztéshez!

Sipos Zoltán
Kreatív Kontroll Kft.

Csak a legjobb jöhet szóba, és azt az ember nem szokta lecserélni.

Olvass még több ajánlást!

Ők is a Számlázz.hu-t választották

Számlázz.hu Facebook
Számlázz.hu YouTube
Számlázz.hu Twitter

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció