123 700 regisztrált ügyfél
52 783 617 kiállított számla
Rólunk2018-12-13T14:05:21+01:00

Felhasználóink adminisztráció helyett saját üzletükkel foglalkozhatnak, 2005-ös indulásunk óta. Nézd meg, mit mondott a három alapító a 100 ezredik regisztrált felhasználónk érkezésekor!

A csapatunk

Fejlesztők, projektvezetők, ügyfélkapcsolati munkatársak, marketingesek és menedzsment – mi vagyunk azok, akik észrevétlenül segítséget nyújtunk a Számlázz.hu-t használóknak álmaik megvalósításához.
De kik is vagyunk pontosan?
Számlázz.hu mérföldkövek

Történetünk

A Számlázz.hu 13 évnyi fejlődési íve egyben a hazai vállalkozói szféra innováció iránti nyitottságának rajzolata is. Íme a meghatározó mérföldköveink:
Lapozz bele!

Számlázz.hu Műhely

Időnként mi is előbújunk a szoftver mögül, és meghívjuk felhasználóinkat egy jóízű beszélgetésre, hogy megosszuk egymással a profik titkait. E-kereskedők, gasztronómiai vállalkozók, környezetvédők, és mindenki, aki szereti. Reméljük, hogy a következő Számlázz.hu Műhelyen veled is találkozunk!
Részletek

Számlázz.hu Akadémia

A Számlázz.hu Akadémia egy olyan felsőoktatási intézmény, mely nem diplomát, hanem versenyelőnyt biztosít a figyelmes hallgatóknak. Ha szeretnél képben lenni a számlázás, a fintech-megoldások, a felhő-használat, az online fizetés, a NAV-szabályozások, vagy akár vállalkozás-fejlesztés témáiban, kövesd YouTube-csatornánkon a hetente megjelenő epizódokat!
Olvass tovább!

Blog

Olvass munkatársainktól új funkciókról, jogszabályi változásokról, vállalkozói tippek-trükkök alkalmazásáról, és a Számlázz.hu körüli legfrissebb hírekről!
Megnézem az összes blogbejegyzést
Borszakértő, kommunikációs szakember, a Jegy.hu vezetője: mi a közös bennük? Használják és szeretik a Számlázz.hu-t! Megosztották velünk, mely pontokon könnyítettük meg az életüket, olvasd el a beszámolóikat!
Schrenk Dávid

Schrenk Dávid
SCH.A.T. Kft.

Durva, hogy még mindig kapok kézzel írt számlákat. Én már mobilról tolom mindezt, teljesen automatikusan!

Vas Dóra Mátrix PR

Vas Dóra
kríziskommunikációs szaktanácsadó

Egyszerű a számlázás, mindig elérhető az ügyfélszolgálat és kiváló ár-érték arányú a szolgáltatás. Jófej, magyar csapat, rugalmas rendszer, érthető és megbízható számlázás: ez a Számlázz.hu.

Jobbágy Ervin InterTicket / jegy.hu

Jobbágy Ervin
InterTicket / Jegy.hu

Innovatív cégként mindig új technológiákat, megoldásokat keresünk, folyamatosan tágítjuk a korlátainkat. A Számlázz.hu-ban ugyanezt a kreatív lendületet látjuk, mindig a piaci igények előtt járnak.

Olvass még több ajánlást!

Ők is a Számlázz.hu-t választották

Számlázz.hu Facebook
Számlázz.hu YouTube
Számlázz.hu Twitter

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció