48 907 regisztrált ügyfél
25 466 519 kiállított számla
Akadémia 2017-09-13T16:02:43+00:00

Számlázz.hu Akadémia

Sorozat: vállalkozóknak

A Számlázz.hu Akadémia egy olyan felsőoktatási intézmény, mely nem diplomát, hanem versenyelőnyt biztosít a figyelmes hallgatóknak. Az első évad “oktatói” munkatársaink: Stygár László szolgáltatás-fejlesztési vezető, Varga-Tarr Sándor marketingvezető, és Gier Mária pénzügyi vezető.

Ha szeretnél képben lenni a számlázás, a fintech-megoldások, a felhő-használat, az online fizetés, a NAV-szabályozások, vagy akár vállalkozás-fejlesztés témáiban, kövesd YouTube-csatornánkon a Számlázz.hu Akadémia hetente megjelenő epizódjait!

Kérdésed van a videókkal kapcsolatban? Ötleted, milyen témákkal foglalkozzunk a jövőben? Vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@szamlazz.hu-n!
Ismersz vállalkozókat, akiknek hasznos lehet mindez? Oszd meg az epizódokat, mert tudod: “sharing is caring”! 🙂

Számlázz.hu Akadémia

Nézd meg az eddigi videókat!

 

Számlázz.hu Akadémia teaser

Nézd meg az első évad beharangozóját, és iratkozz fel YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le a 12 epizód egyikéről se!

Irány a videó!
1. epizód - A számlázás alapjai - milyen számlatípust válasszunk?

A számlázás alapjai – milyen számlatípust válasszunk? – 1. epizód

Mit tegyünk, ha NAV-ellenőrzést kapunk? Hogy néz ki egyetlen képernyőn 50 000 elektronikus számla…? Az első részben Stygár László beszél a számlázási alapokról, teljesen új megközelítésben!

Irány a videó!
2. epizód - “Ahová mi megyünk, ott nincs szükség utakra”

“Ahová mi megyünk, ott nincs szükség utakra” – 2. epizód

Tudtad, hogy a “fintech” fogalma, megoldás-rendszere legalább akkorát üt majd, mint amekkorát anno az e-kereskedelem? Átalakul az üzleti szemlélet, és a pénzügyi technológiák szempontjából hatalmasat fordul a világ. Varga-Tarr Sándor elmagyarázza mindazt, amit a fintech-forradalomról most tudnod kell.

Irány a videó!
3. epizód - Számlafajták Magyarországon

Számlafajták Magyarországon – 3. epizód

Tudod, mi a különbség a díjbekérő és a proforma között? Tudod, mit kell ráírnod a végszámlára? Tudod mi lesz rajta a dátum? Gier Mária, a Számlázz.hu pénzügyi vezetője egyszerűen és gyorsan elmagyarázza, amit tudnod kell a különböző számlatípusokról.

Irány a videó!
”Számlázók online-osítása? - Számlázz.hu Akadémia, I. évad, 4. epizód

”Számlázók online-osítása?” – 4. epizód

A NAV-nál (is) állandó az újítás, ahogy a legmenőbb fintech-cégeknél… 🙂 Az új szabályozások értelmében ugyanis jövő nyártól minden számlázó “be lesz kötve” az adóhatósághoz. Ám a fogalmakat, melyekkel találkozunk a NAV-bekötés kapcsán, ideje alaposan rendbe tenni.

Irány a videó!
“A gyors hal megeszi a lassút”- Számlázz.hu Akadémia, I. évad, 5. epizód

“A gyors hal megeszi a lassút” – 5. epizód

Az innováció különféle eszközeinek alkalmazásával időt, pénzt és energiát spórolsz magadnak és a cégednek – ezekre vállalkozóként egész biztosan szükséged van, minden mennyiségben. Legyél hát te a gyors hal, amelyet sosem esznek meg a versenytársai!

Irány a videó!

A felhő – és amire vállalkozóként használhatod – 6. epizód

Biztos veled is előfordult már, hogy fotókat mutogattál-nézegettél volna, vagy dokumentumot szerkesztettél volna közösen barátokkal, munkatársakkal. Általában elképzelésünk sincs, hogy mennyi mindent tartunk máris felhőben – főleg pedig arról nincs, hogy mennyi mindent kezelhetnénk még ugyanott!

Irány a videó!

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció