Számla Agent

Napi több száz vagy több ezer számla kibocsátása emberi beavatkozás nélkül?

Számla Agent modulunkkal meglepően egyszerű a megvalósítása. Ha magánszemély felé bizonylatolsz, e-nyugtát is kiállíthatsz!

Regisztrálok

Mire ad megoldást az automatikus számlázás?

Hogyan működik?

Számla Agent

Webáruházad (vagy egyéb üzleti alkalmazásod) összekapcsolása a Számlázz.hu rendszerével egy egyszerű informatikai művelet, melynek technikai támogatásához minden segítséget megadunk.

Mely rendszerekhez létezik kész illesztőmodul?

Amennyiben úgy döntesz, hogy a Számla Agent segítségével automatizálod a számlakibocsátásaidat, vagy e-nyugtázni szeretnél, munkatársaink díjmentesen segítenek az illesztés technikai kérdéseiben, a fejlesztés idejére teszt hozzáférést biztosítunk a Számlázz.hu rendszeréhez, a kapcsolat kiépítését megvalósító PHP forráskóddal segítjük munkádat (GPL Licensz).

Költségek

A Számla Agent megoldást előfizetéstől függetlenül (akár #free csomagban is), külön díj fizetését követően lehet használni. A Számla Agent segítségével papíralapú (minden szolgáltatási csomagban) és elektronikus számlákat (#start, #digital és #profi csomagban), továbbá egyéb bizonylatokat is kiállíthatsz (előlegszámla, végszámla, díjbekérő, sztornó számla, helyesbítő számla, szállítólevél, nyugta, sztornó nyugta).

A Számla Agent papír alapú és elektronikus bizonylatok kiállítására vonatkozó sávos díjazása:

Papír alapú és elektronikus bizonylatok darabszáma havonta Havi díj
0 Nincs havi díj
1 – 50 1 500 Ft + áfa
51 – 3 000 5 000 Ft + áfa
3 001 – 10 000 7 500 Ft + áfa
10 001 – 30 000 9 000 Ft + áfa
30 001 – 100 000 15 000 Ft + áfa
100 001 – 300 000 28 000 Ft + áfa

A Számla Agent által létrehozott e-számla ára 5 Ft/db + áfa a havi díjon felül, csomagtól függetlenül.

(A régi csomagokat használók számára a csomagjukban meghatározott e-számla díjak érvényesek Számla Agent használata esetén is.)

300 ezer db bizonylat fölött a díj 100 ezer darabonként + 9000 Ft. A díj a csomag előfizetési díján felül értendő. A fenti díj minden esetben utólag fizetendő a megelőző hónapban kiállított bizonylatok darabszáma alapján.

Érdekel a Számla Agent szolgáltatásunk?

A kezdeti lépésekről itt tájékozódhatsz.

Kérdőjel

Tudtad?

Tudtad, hogy még a Számla Agentes számlázásnál is van egyszerűbb módja a bizonylatolásnak a magánszemélyek felé? Ha magyar nyelven, forint alapon, bizonyos összeghatárig bocsátasz ki bizonylatot, készpénzzel, vagy bankkártyával történő fizetésnél, és persze abban az esetben, ha a vevő nem kér számlát, eladóként dönthetsz úgy, hogy számla helyett nyugtát bocsátasz ki.

Olvass el mindent az e-nyugtáról!

Ők is a Számla Agentet választották

Somogyi Tibor
easymaths.hu

A Számlázz.hu személyre szabott Számla Agent rendszerével minden vevő már a vásárlás pillanatában megkapja elektronikus számláját, a mi logónkkal ellátva. Évente több ezer e-számlát küldünk ki és eddig szinte 100%-os volt a rendelkezésre állás.

Márton-Illés Krisztián
Születéslap.hu ajándékbolt

Minden funkció megvan, amire csak szükségünk van a webshopunk üzemeltetéséhez, és nagyon könnyen lehetővé teszi az automatikus számlázást, amivel hosszú órákat takarítunk meg minden héten. A szolgáltatás megbízhatósága és gyorsasága az, ami leginkább elnyerte a tetszésünket, olyannyira, hogy azóta több ismerősömnek ajánlottam. Azóta is hálásak a tanácsért… 🙂

Üzletrész Magazin

Egy webshop kezdeti szakaszában sokan döntenek a látszólag legegyszerűbb megoldás, a kézi számlázás mellett, és ha viszonylag nagy áruérték mellett a vásárlások gyakorisága korlátozott marad, akkor ez a megoldás akár hosszabb távon is fenntartható lehet. Ha azonban a kezdeti szakasz után a számlaforgalom volumene miatt a kézzel írott számlák rendszere már nem megoldható, elkerülhetetlen a folyamat – minél inkább teljességre törekvő – automatizálása. Az elektronikus számlázás – és az online szolgáltatók, mint például a Számlázz.hu – kedvező áron kínálnak kész megoldásokat erre az esetre.

Szeretnél automatikusan számlázni?

Töltsd le a kapcsolódási útmutatónkat, és tudd meg, hogyan kell a webáruházadat összekötni a Számlázz.hu-val.

Letöltöm

Számla Agent útmutató letöltése

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció