66 237 regisztrált ügyfél
34 162 683 kiállított számla
Számla Agent 2018-03-28T13:36:49+00:00

Számla Agent

Napi több száz vagy több ezer számla kibocsátása emberi beavatkozás nélkül?

Számla Agent modulunkkal meglepően egyszerű a megvalósítása. Ha magánszemély felé bizonylatolsz, e-nyugtát is kiállíthatsz!

Regisztrálok

Mire ad megoldást az automatikus számlázás?

Hogyan működik?

Számla Agent

Webáruházad (vagy egyéb üzleti alkalmazásod) összekapcsolása a Számlázz.hu rendszerével egy egyszerű informatikai művelet, melynek technikai támogatásához minden segítséget megadunk.

Mely rendszerekhez létezik kész illesztőmodul?

Amennyiben úgy döntesz, hogy a Számla Agent segítségével automatizálod a számlakibocsátásaidat, vagy e-nyugtázni szeretnél, munkatársaink díjmentesen segítenek az illesztés technikai kérdéseiben, a fejlesztés idejére teszt hozzáférést biztosítunk a Számlázz.hu rendszeréhez, a kapcsolat kiépítését megvalósító PHP forráskóddal segítjük munkádat (GPL Licensz).

Költségek

A Számla Agent segítségével papír alapú (minden szolgáltatási csomagban) és elektronikus számlákat (#start, #digital és #profi csomagban) is kiállíthatsz. Szolgáltatásunk sávos díjazású a következőképpen:

Számlák darabszáma havonta Havi díj
0 Nincs havidíj
1 – 50 1.500 Ft + ÁFA
51 – 3.000 5.000 Ft + ÁFA
3.001 – 10.000 7.500 Ft + ÁFA
10.001 – 30.000 9.000 Ft + ÁFA
30.001 – 100.000 15.000 Ft + ÁFA
100.001 – 300.000 28.000 Ft + ÁFA

300 ezer db számla fölött a díj 100 000 db-onként +9.000 Ft. A díj a csomag előfizetés díján felül értendő. A Számla Agent bármilyen fizetős csomaghoz igényelhető. A fenti árak papír-alapú számla kiállítására vonatkoznak.

A fenti díj minden esetben utólag fizetendő, a megelőző hónapban kiállított számlák darabszáma alapján. Ezen összeg felett e-számla készítése esetén az e-számla ára 5 Ft/db + ÁFA.

Érdekel a Számla Agent szolgáltatásunk?

A kezdeti lépésekről itt tájékozódhatsz.

Számla Agent - e-nyugta

Tudtad?

Tudtad, hogy még a Számla Agent-es számlázásnál is van egyszerűbb módja a bizonylatolásnak a magánszemélyek felé? Ha magyar nyelven, forint alapon, bizonyos összeghatárig bocsátasz ki bizonylatot, készpénzzel, vagy bankkártyával történő fizetésnél, és persze abban az esetben, ha a vevő nem kér számlát, eladóként dönthetsz úgy, hogy számla helyett nyugtát bocsátasz ki.

Olvass el mindent az e-nyugtáról!

Ők is a Számla Agentet választották

Somogyi Tibor
easymaths.hu

A Számlázz.hu személyre szabott Számla Agent rendszerével minden vevő már a vásárlás pillanatában megkapja elektronikus számláját, a mi logónkkal ellátva. Évente több ezer e-számlát küldünk ki és eddig szinte 100%-os volt a rendelkezésre állás.

Márton-Illés Krisztián
Születéslap.hu ajándékbolt

Minden funkció megvan, amire csak szükségünk van a webshopunk üzemeltetéséhez, és nagyon könnyen lehetővé teszi az automatikus számlázást, amivel hosszú órákat takarítunk meg minden héten. A szolgáltatás megbízhatósága és gyorsasága az, ami leginkább elnyerte a tetszésünket, olyannyira, hogy azóta több ismerősömnek ajánlottam. Azóta is hálásak a tanácsért… 🙂

Üzletrész Magazin

Egy webshop kezdeti szakaszában sokan döntenek a látszólag legegyszerűbb megoldás, a kézi számlázás mellett, és ha viszonylag nagy áruérték mellett a vásárlások gyakorisága korlátozott marad, akkor ez a megoldás akár hosszabb távon is fenntartható lehet. Ha azonban a kezdeti szakasz után a számlaforgalom volumene miatt a kézzel írott számlák rendszere már nem megoldható, elkerülhetetlen a folyamat – minél inkább teljességre törekvő – automatizálása. Az elektronikus számlázás – és az online szolgáltatók, mint például a Számlázz.hu – kedvező áron kínálnak kész megoldásokat erre az esetre.

Szeretnél automatikusan számlázni?

Töltsd le a kapcsolódási útmutatónkat, és tudd meg, hogyan kell a webáruházadat összekötni a Számlázz.hu-val.

Letöltöm

Számla Agent útmutató letöltése

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció