Számla Agent illesztéséhez használhatom-e meglevő, de még „szűz” számlázási fiókom?

Számla Agent (webshopok)

Igen, de előbb teszt állapotba kell helyezni a fiókodat. Ehhez a csak annyit kell tenned - ha még nem számláztál -, hogy a Vezérlőpult menüpontban jobb oldalon a Tesztüzem bekapcsolása gombra kattintasz. Ennek hatására a fiókod teszt állapotba kerül és -amennyiben a #free csomagot használod és még nem fizettél elő egyik szolgáltatáscsomagra sem- egy #profi csomagot is beállítunk neked, aminek a költségeit mi álljuk a tesztelés ideje alatt.

Ha a fejlesztéssel végeztetek, te magad visszakapcsolahtod a fiókod éles állapotba, amelynek során a kiállított teszt számlákat töröljük és a teszt #profi csomagot is lezárjuk és visszaállítjuk #free-be.

Arra is van lehetőség, hogy fenntarts egy külön teszt fiókot csak azért, hogy a Számla Agent (vagy egyéb funkció) működését teszteld. Ehhez regisztrálj egy új fiókot a következőképpen:

  • add meg vállalkozásod adatait
  • adószámnak csupa 1-est adj meg, így: 11111111-1-11
  • ne a már meglevő felhasználói azonosítódat add meg regisztrációkor, hanem a teszt fiókhoz hozz létre egy, az eddigiektől független, új felhasználót
  • vagy ha ugyanazzal a felhasználóval regisztráltad mindkét fiókot, akkor Számla Agent kulcsot használd az azonosításhoz.

Vissza

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnod!
A Számlázz előnyei

Ingyenes, kötelezettség nélküli