Számla Agent szolgáltatásunkkal webáruházad (vagy egyéb ügyviteli rendszered) könnyedén, emberi beavatkozás nélkül bocsáthat ki akár papír alapú, akár elektronikus számlát. A kapcsolat kiépítése után a webáruház képes lesz:

szamla_agent_robot

 • új számlát kibocsátani
 • számlát sztornózni
 • számla PDF dokumentumot lekérdezni
 • adminisztrálni számláid kintlevőségét
 • 2017 augusztusától e-nyugtát kiállítani
Jelenleg kétszáznál is több (2013 júniusi adat) webáruház kapcsolódik a Számla Agent-en keresztül a Számlázz.hu-hoz.
A kapcsolat kiépítéséhez teszt környezetet biztosítunk a következőképpen:
  1. Hozz létre vállalkozásod részére egy számlakibocsátó fiókot (kattints ide). Válaszd az ingyenes (#free) szolgáltatáscsomagot.
  2. A kapcsolatfelvételi oldalon jelezd ügyfélszolgálatunk részére, hogy a fiókot teszt állapotba szeretnéd helyezni (az üzenet elküldéséhez jelentkezz be a fiókba). Munkatársaink ezt nagyon rövid idő alatt megteszik.
  3. Végezd el az illesztést a Számla Agenthez. Ehhez részletes segítséget itt találsz: Számla Agent dokumentáció.
  4. A fejlesztés során teszt számlák keletkeznek majd fiókban. Ebben az állapotában a fiók csak teszt számlák kibocsátására alkalmas.
  5. Sikeres kapcsolódás után a kapcsolatfelvételi oldalon keresztül kérd a fiókban levő teszt számlák törlését és a fiók éles üzembe állítását (az üzenet elküldéséhez kérjük jelentkezz be). Ez szintén rövid idő alatt megtörténik majd.
  6. Ezt követően tudsz majd előfizetni valamelyik díjcsomagra.

Ha már rendelkezel olyan számlakibocsátó fiókkal, amelyet valódi számlák kibocsátására használsz, akkor az első és leginkább javasolt lehetőségünk, hogy Számla Agent kulcsot használj felhasználó/jelszó páros helyett.

Más esetben ez a fiókod tesztelésre már nem használható, mert létező Számla Agent kapcsolatodban az automatikus számlázás leáll. Ha nem térsz át Számla Agent kulcsra, akkor a meglévő fiókodtól független, új számlakibocsátó fiókra van szükséged. Ezt az új fiókot csak a Számla Agent adatkapcsolat kiépítésére és tesztelésre használod majd. Így regisztrálhatsz magadnak külön teszt fiókot:

 1. Regisztrálj egy új fiókot kizárólag tesztelés céljára.
 2. Ebben az új fiókban az adószámot csupa 1-es karakterrel add meg.
 3. A regisztráció során adj meg új bejelentkezési nevet és jelszót. NE használd a már meglevő bejelentkezési neved, mert az automatikus számlakészítés (Számla Agent hívás) csak olyan felhasználó/jelszó párral lehetséges, amelynek kizárólag egyetlen fiókhoz van hozzáférése.
 4. Az így létrehozott számlakibocsátó fiók csak tesztelésre használható, valódi számlák kibocsátásra nem.
szamla_agent_kezek

Nincsen még számlakibocsátó fiókod?
Kipróbálnád a Számla Agentet?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?

Regisztrálok

Hozzászólások

hozzászólás