Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2023.12.01. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

2023. december 1-től áraink megváltoztak!

Az áremelés érintette szolgáltatáscsomagjainkat, a tranzakció alapú (külön díj ellenében igénybe vehető) szolgáltatásokat, valamint a Keret- és adófigyelőt. Az érvényes árakért kattints Csomagok és árak összehasonlító oldalunkra!

Megújulnak a díjcsomagok? Igen, ilyenkor kapásból arra gondolunk, hogy “naná, drágulni fog”. Mert legtöbbször valóban ez történik. De talán észrevetted, a Számlázz.hu mindig egy picit máshogy gondolkodott, mint ahogy azt máshol megszokhattad.

  • A legfontosabb különbség az, hogy az új díjcsomagokat annyira rátok szabtuk, hogy egyenesen rólatok neveztük el őket!

  • A második különbség az, hogy bizonyos feltételek mellett nálunk mostantól ingyenes lesz az elektronikus számla kibocsátása. Igen, ezekben az esetekben az archiválás, illetve más járulékos költségek terhét teljes egészében átvállaltuk.

  • A harmadik különbség, hogy a régi díjcsomagodat addig tartod meg, amíg csak szeretnéd, senki nem kötelez a váltásra (kizárólag az ésszerűség, de ezt majd eldöntöd a cikk végére).

  • Végül a “szokásos”: az átláthatóság, egyszerűség, a skálázhatóság, és az a felhasználó-központú hozzáállás, amivel nektek is a ti ügyfeleitek kényelmét segítjük megteremteni.

Ismerkedj meg új előfizetői csomagjainkkal!

Hogy hívják őket, és mire valók?
#profi

A #profi díjcsomag teljes körű digitális pénzügyi asszisztenciát nyújt neked. Az itt és most tetőző megújulás voltaképp a #profi megoldás létrehozásáért történik: ennek használatával beléptél abba a számlaverzumba, ahol a tőlünk érkező professzionális kiszolgálást konkrét versenyelőnyre fordítva adhatod tovább a te vevőidnek, megrendelőidnek.

#digital

Ha te egy digitálisan érett vállalkozónak tartod magad, ez lesz a díjcsomagod. Lépj tovább #start-ból #digital-ba, amikor eljön az ideje, majd onnan is tovább, ha készen állsz!

#start

Ahogy azt a neve is mutatja: frissen induló vállalkozásoknak ajánljuk, olyan cégeknek és egyéni vállalkozóknak, akik most ismerkednek a pénzügyi adminisztrációs háttér intelligens megoldásaival.

#free

Továbbra is használhatod teljesen díjmentesen a Számlázz.hu számlázási megoldását, továbbra is korlátlan ideig, korlátlan mennyiségben. Az ingyenes “díjcsomag” annyit változott csak, hogy mostantól a #free csomagban is feltölthetsz egyedi logót, melyet a számláidon megjelenítünk. Tehát mostantól többet adunk – nulla forintért!

Az új díjcsomagok nettó ára és tartalma

Tekintsük át, hogy milyen extra szolgáltatásokat tartalmaznak az egyes díjcsomagjaink, amennyiben úgy döntesz, hogy a továbbiakban már nem az ingyenes használatot választod.

#profi – nettó 1 990 Ft/hó, 19 900 Ft/év
#digital – nettó 1 490 Ft/hó, 14 900 Ft/év
  • Digitálisan érett vállalkozóknak ajánljuk ezt a szolgáltatási csomagot: olyan cégvezetőknek és egyéni vállalkozóknak, akik már jól értik és alkalmazzák is a felhőszolgáltatások által nyújtott előnyöket. Tartalma megegyezik a #start díjcsomaggal, továbbá tartalmazza az autokassza megoldásunkat. Az e-számla ára itt – a korábbi 6 Ft helyett – most nettó 5 Ft/db. Ez az intelligens pénzügyi adminisztráció előszobája! 🙂

#start – nettó 990 Ft/hó, 9 900 Ft/év
  • Tartalma megegyezik a korábbi Prémium díjcsomagunkkal. Frissen induló cégeknek és egyéni vállalkozóknak tökéletesen megfelel, benne minden alapszolgáltatásunkkal: több felhasználó kezelése, könyvelői hozzáférés, lekérdezések/listák, számla kifizetettség nyilvántartása, díjbekérők és szállítólevelek, EVA és ÁFA riasztás, és még sorolhatnánk. Ebben a díjcsomagban az e-számla darabára nettó 15 Ft.

Nézd meg részletesebben a csomagjainkat!
Mit kell még tudni az új díjcsomagokról, és azok bevezetéséről?
  • A régi díjcsomagok már nem választhatók: a bevezetés pillanatától új előfizetés csak az új díjcsomagokra köthető, DE a régi díjcsomagok megmaradnak mindazoknál, akik a korábbi díjcsomagukra vonatkozó előfizetésüket módosítás nélkül fenntartják. Viszont díjcsomag-módosítás esetén már ők is csak az új díjcsomagokra tudnak módosítani.

  • Korábbi díjcsomagjaink közül kettő nyomokban sem felfedezhető új megoldásaink között – ezeket olyan kevesen választották, hogy frissítés helyett végleg nyugdíjaztuk őket.

  • Azok a szolgáltatások, amelyek átkerülnek másik (felsőbb) díjcsomagba, változatlanul elérhetők lesznek azoknak az ügyfeleknek, akik az új díjcsomagok bevezetése előtti időpontban kezdték ezeket használni (ilyen a számlák online feladása, és az autokassza).

  • A régi díjcsomagok továbbra is automatikusan hosszabbodnak, és tetszőleges mértékben meghosszabbíthatók.

  • Az új díjcsomagok előfizetési időszaka 1 hónap vagy 1 év. A régi díjcsomagokban maradók azonban továbbra is választhatják a 6 hónapos időszakot is.

  • Eddigi felhasználóinknál előfizetéskor (vagy előfizetés változásakor) a régi díjcsomag mellett mindig látszódnak az új díjcsomagok.

  • Előfizetéskor – ha #free-ben vagy -, csak az új díjcsomagok látszódnak.

Szeretnéd összehasonlítani a régi és új csomagokat? Íme:

Bár a korábbi díjcsomagok és az újak – amint alaposabban megismerkedtél a tartalmukkal – valójában nem összehasonlíthatóak, mégis segítünk a számolásban, ha szeretnéd egyben látni korábbi és régi lehetőségeidet.

  Havidíj Féléves díj Éves díj E-számla 
“kézzel”
E-számla
Agent /tömeges
Basic 2 900 Ft 4 900 Ft 55 Ft 55 Ft
EVA 3 920 Ft 7 192 Ft 49 Ft 49 Ft
Prémium 990 Ft 5 490 Ft 9 900 Ft 45 Ft 45 Ft
E-számla 1 290 Ft 6 900 Ft 12 900 Ft 6 Ft 6 Ft
#free
#start 990 Ft 9 900 Ft 15 Ft 5 Ft
#digital 1 490 Ft 14 900 Ft 5 Ft 5 Ft
#profi 1 990 Ft 19 900 Ft 0 Ft 5 Ft

A táblázatban szereplő árak nettó árak, az áfát nem tartalmazzák.

Reméljük, hogy legalább olyan lelkesen veszitek birtokba az új csomagokat, amilyen gondosan mi készítettük nektek – ha bármilyen további kérdésetek lenne, forduljatok ügyfélszolgálatunkhoz az info@szamlazz.hu címen, de közérdekű kérdéseiteket itt kommentben, vagy Facebook-oldalunkon is feltehetitek.

Választanál új díjcsomagjaink közül?

Regisztrálok