114 461 regisztrált ügyfél
49 154 163 kiállított számla

Új Számlázz.hu-díjcsomagok: #start, #digital, és #profi vállalkozásoknak

Megújulnak a díjcsomagok? Igen, ilyenkor kapásból arra gondolunk, hogy “naná, drágulni fog”. Mert legtöbbször valóban ez történik. De talán észrevetted, a Számlázz.hu mindig egy picit máshogy gondolkodott, mint ahogy azt máshol megszokhattad.

 • A legfontosabb különbség az, hogy az új díjcsomagokat annyira rátok szabtuk, hogy egyenesen rólatok neveztük el őket!

 • A második különbség az, hogy bizonyos feltételek mellett nálunk mostantól ingyenes lesz az elektronikus számla kibocsátása. Igen, ezekben az esetekben az archiválás és időpecsételés, illetve más járulékos költségek terhét teljes egészében átvállaltuk.

 • A harmadik különbség, hogy a régi díjcsomagodat addig tartod meg, amíg csak szeretnéd, senki nem kötelez a váltásra (kizárólag az ésszerűség, de ezt majd eldöntöd a cikk végére).

 • Végül a “szokásos”: az átláthatóság, egyszerűség, a skálázhatóság, és az a felhasználó-központú hozzáállás, amivel nektek is a ti ügyfeleitek kényelmét segítjük megteremteni.

Ismerkedj meg új előfizetői csomagjainkkal!

Hogy hívják őket, és mire valók?
#profi

A #profi díjcsomag teljes körű digitális pénzügyi asszisztenciát nyújt neked. Az itt és most tetőző megújulás voltaképp a #profi megoldás létrehozásáért történik: ennek használatával beléptél abba a számlaverzumba, ahol a tőlünk érkező professzionális kiszolgálást konkrét versenyelőnyre fordítva adhatod tovább a te vevőidnek, megrendelőidnek.

#digital

Ha te egy digitálisan érett vállalkozónak tartod magad, ez lesz a díjcsomagod. Lépj tovább #start-ból #digital-ba, amikor eljön az ideje, majd onnan is tovább, ha készen állsz!

#start

Ahogy azt a neve is mutatja: frissen induló vállalkozásoknak ajánljuk, olyan cégeknek és egyéni vállalkozóknak, akik most ismerkednek a pénzügyi adminisztrációs háttér intelligens megoldásaival.

#free

Továbbra is használhatod teljesen díjmentesen a Számlázz.hu számlázási megoldását, továbbra is korlátlan ideig, korlátlan mennyiségben. Az ingyenes “díjcsomag” annyit változott csak, hogy mostantól a #free csomagban is feltölthetsz egyedi logót, melyet a számláidon megjelenítünk. Tehát mostantól többet adunk – nulla forintért!

Az új díjcsomagok nettó ára és tartalma

Tekintsük át, hogy milyen extra szolgáltatásokat tartalmaznak az egyes díjcsomagjaink, amennyiben úgy döntesz, hogy a továbbiakban már nem az ingyenes használatot választod.

#profi – 1.990 Ft/hó, 19.900 Ft/év
#digital – 1.490 Ft/hó, 14.900 Ft/év
 • Digitálisan érett vállalkozóknak ajánljuk ezt a szolgáltatási csomagot: olyan cégvezetőknek és egyéni vállalkozóknak, akik már jól értik és alkalmazzák is a felhőszolgáltatások által nyújtott előnyöket. Tartalma megegyezik a #start díjcsomaggal, továbbá tartalmazza az autokassza megoldásunkat. Az e-számla ára itt – a korábbi 6 Ft helyett – most 5 Ft/db. Ez az intelligens pénzügyi adminisztráció előszobája! 🙂

#start – 990 Ft/hó, 9.900 Ft/év
 • Tartalma megegyezik a korábbi Prémium díjcsomagunkkal. Frissen induló cégeknek és egyéni vállalkozóknak tökéletesen megfelel, benne minden alapszolgáltatásunkkal: több felhasználó kezelése, könyvelői hozzáférés, lekérdezések/listák, számla kifizetettség nyilvántartása, díjbekérők és szállítólevelek, EVA és ÁFA riasztás, és még sorolhatnánk. Ebben a díjcsomagban az e-számla darabára 15 Ft.

Nézd meg részletesebben a csomagjainkat!
Mit kell még tudni az új díjcsomagokról, és azok bevezetéséről?
 • A régi díjcsomagok már nem választhatók: a bevezetés pillanatától új előfizetés csak az új díjcsomagokra köthető, DE a régi díjcsomagok megmaradnak mindazoknál, akik a korábbi díjcsomagukra vonatkozó előfizetésüket módosítás nélkül fenntartják. Viszont díjcsomag-módosítás esetén már ők is csak az új díjcsomagokra tudnak módosítani.

 • Korábbi díjcsomagjaink közül kettő nyomokban sem felfedezhető új megoldásaink között – ezeket olyan kevesen választották, hogy frissítés helyett végleg nyugdíjaztuk őket.

 • Azok a szolgáltatások, amelyek átkerülnek másik (felsőbb) díjcsomagba, változatlanul elérhetők lesznek azoknak az ügyfeleknek, akik az új díjcsomagok bevezetése előtti időpontban kezdték ezeket használni (ilyen a számlák online feladása, és az autokassza).

 • A régi díjcsomagok továbbra is automatikusan hosszabbodnak, és tetszőleges mértékben meghosszabbíthatók.

 • Az új díjcsomagok előfizetési időszaka 1 hónap vagy 1 év. A régi díjcsomagokban maradók azonban továbbra is választhatják a 6 hónapos időszakot is.

 • Eddigi felhasználóinknál előfizetéskor (vagy előfizetés változásakor) a régi díjcsomag mellett mindig látszódnak az új díjcsomagok.

 • Előfizetéskor – ha #free-ben vagy -, csak az új díjcsomagok látszódnak.

Szeretnéd összehasonlítani a régi és új csomagokat? Íme:

Bár a korábbi díjcsomagok és az újak – amint alaposabban megismerkedtél a tartalmukkal – valójában nem összehasonlíthatóak, mégis segítünk a számolásban, ha szeretnéd egyben látni korábbi és régi lehetőségeidet.

  Havidíj Féléves díj Éves díj E-számla 
“kézzel”
E-számla
Agent /tömeges
Basic 2 900 Ft 4 900 Ft 55 Ft 55 Ft
EVA 3 920 Ft 7 192 Ft 49 Ft 49 Ft
Prémium 990 Ft 5 490 Ft 9 990 Ft 45 Ft 45 Ft
E-számla 1 290 Ft 6 900 Ft 12 900 Ft 6 Ft 6 Ft
#free
#start 990 Ft 9 900 Ft 15 Ft 5 Ft
#digital 1 490 Ft 14 900 Ft 5 Ft 5 Ft
#profi 1 990 Ft 19 900 Ft 0 Ft 5 Ft

Reméljük, hogy legalább olyan lelkesen veszitek birtokba az új csomagokat, amilyen gondosan mi készítettük nektek – ha bármilyen további kérdésetek lenne, forduljatok ügyfélszolgálatunkhoz az info@szamlazz.hu címen, de közérdekű kérdéseiteket itt kommentben, vagy Facebook-oldalunkon is feltehetitek.

Választanál új díjcsomagjaink közül?

Regisztrálok

Hozzászólások

hozzászólás

Írta: |2018-02-20T15:22:17+00:002017.11.17.|Innováció|0 hozzászólás

A szerzőről:

Újságíró is volt, PR-menedzser, szövegíró, szabadúszó tanácsadó, és kertész is. Igaz, utóbbi “hivatalosan” csak egy napig. Saját bevallása szerint a tartalomkészítés erre hasonlít leginkább, mert gondolat-magokat szór el, aztán figyeli, ahogy a fejekben szárba szökkennek a változások… A Számlázz.hu-nál tanúja volt a 15 000 regisztrált felhasználó kétszereződésének, háromszorozódásának, és a cégméret sokszorozódásának is. “Naponta ledöbbenek azon, hogy mennyire profi emberekkel dolgozom együtt. Szerencsére sokat találkozom a felhasználóinkkal, mert a videóinkban például állandóan őket faggatjuk, szóval ez rájuk is vonatkozik! :)”