Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.06.15. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Több mint 150 ezer felhasználónk több mint 66 millió kiállított számlája arra sarkallt minket, hogy a számlázás mellett a könyvelést is segítsük gördülékenyebbé tenni. A Számlázz.hu és a SMARTBooks új, felhőalapú egyedi megoldásával mind a könyvelők, mind a könyvelt vállalkozások élete könnyebbé válhat

Szakemberek százainak életét keseríti meg az éjszakába nyúló adatrögzítés, a határidő estéjén beérkező iratbozót, a kiszámíthatatlanul ingadozó munkaterhelés. A SMARTBooks online könyvelőprogram abban segít, hogy a könyvelői munkában is maximálisan kihasználhassátok a digitális ökoszisztéma lehetőségeit, amely a könyvelőnek és a könyvelt vállalkozásnak is érdeke.

Ha könyvelő vagy, és vannak Számlázz.hu felhasználó ügyfeleid, adataikhoz könnyedén, bárhonnan, a nap 24 órájában hozzáférsz. Stratégiai partnerünknek köszönhetően most a Számlázz.hu-n regisztráltak könyvelése is még gyorsabbá, hatékonyabbá válhat. Ha vállalkozó vagy, akkor is érdemes lehet elolvasnod blogposztunkat, mert lehet, hogy egy hasznos ötlettel segítheted könyvelődet és egyúttal kettőtök üzleti kapcsolatát.

Miben segít a SMARTBooks felhőalapú könyvelőprogram?

  • Fejlesztője a Számlázz.hu stratégiai partnere, így az integráció révén a biztonság és az innováció ugyanolyan szintű, mint amit már megszokhattál tőlünk. Természetesen NAV-álló is.
  • Az adatok átvitelét automatikus adatszinkron biztosítja, az adatimport pedig bámulatosan gyors. Az automatizációnak köszönhetően percek alatt felállítható a rendszer. 
  • Online, felhőalapú és bárhonnan elérhető a szoftver, így nincs géphez, irodához kötve a könyvelés, a dokumentumok mégis biztonságban vannak. A könyvelő szakember bármikor hozzáfér a Számlázz.hu felhasználó ügyfelei adataihoz.
  • Az online hozzáférésnek köszönhetően jelentősen csökkenhet a papírmunka és nem kell folyton időpontot egyeztetni a papírstócok átvételére.
  • Költsége alacsony, a havi díj kedvező, felhasználói felülete pedig olyan egyszerű és könnyen használható, hogy informatikai segítséget sem kell hívnod. 

Nézzük mit jelent ez a könyvelői praxis szintjén: 

  • Több ügyfeled lehet, mivel a kézi adatrögzítéssel sokkal kevesebb időt kell szöszmötölnöd, így egységnyi idő alatt több munkára lehet energiád. Akár értékes könyvelői tanácsadásra is fordíthatod a felszabaduló időt, amelyet ügyfeleid is biztosan örömmel vesznek majd.
  • Jobban menedzselheted a saját időd, így a munka és a magánélet egyensúlya sem áll fejre a túlburjánzó adminisztrációs feladatoktól. Több időd maradhat a családodra, kis kedvencedre, illetve a pihenésre.
  • Nő a hatékonyság, csökken a macera, hiszen kevesebb teher hárul a könyvelőre és a könyvelt vállalkozásra is. A találkozások száma és hossza csökken, hiszen a Számlázz.hu-nál minden adat digitálisan elérhető, amely a számlákkal kapcsolatos munkához szükséges lehet. 
  • Helyfüggetlenül tudtok dolgozni, hiszen teljesen mindegy, milyen gépről, böngészőből lépsz be – a SMARTBooks felhőalapú, így a nap 24 órájában elérhető. Tényleg. Bárhol. Bármikor. 
  • Nincs dupla adatrögzítés: A vállalkozó és a könyvelő közös rendszerben dolgozik, és az alkalmazáson belüli kommunikációs felülettel is segíthetitek egymás munkáját.

Úgy érzed, hasznosak lehetnek számodra is a fenti előnyök? Szeretettel várunk egy 30 napos ingyenes, kötelezettségmentes próbára, így a SMARTBooks webes könyvelőprogram valamennyi funkcióját kipróbálhatod.

Ha regisztrált Számlázz.hu felhasználó vagy, a könyveléshez szükséges információid már elérhetők a SMARTBooksból.

Még nem vagy felhasználónk? Szeretnéd egyben élvezni a SMARTBooks és az online számlázás hatékonyságnövelő előnyeit?

A SMARTBooks a Számlázz.hu PARK (Pénzügyi és Adminisztrációs Rendszerek Központja) alapító tagja. Kíváncsi vagy, hogyan legózhatsz össze magadnak egy olyan vállalkozást, ahol kevés az adminisztráció, sok az automatizmus és digitális a szemlélet? Mutatjuk az utat!

Irány a PARK