Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2018.02.20. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

1.0: a kezdetek

A Számlázz.hu volt Magyarország első online számlázója, melyet három informatikus kezdett el fejleszteni 2005-ben, több mint 12 éve. Eredetileg hobbi-projektnek indult, csak időközben – ahogy mondani szokták – kinőtte magát.

Az első öt évben (2005 és 2010 között) közel 1 000 magyar vállalkozás csatlakozott a Számlázz.hu-hoz. Ők voltak a 21. század első évtizedének leginnovatívabb vállalkozásai. Nem csoda, hogy közel harmaduk (313 vállalkozás) még ma, 12 év után is aktív, él, számláz.

Ez volt a Számlázz.hu első korszaka – amikor új piaci szegmenst teremtettünk, amelyben megtaláltuk a helyünket, és leraktuk egy hosszútávon jól működő szolgáltatás alapjait.

2.0: elmúlt-hét-év

2010 áprilisában a Számlázz.hu-t jelentősen megújítottuk. Ekkor alakult ki a mai régi szolgáltatáscsomag struktúra (Free, Basic, Eva, Prémium és E-számla). Ekkor csökkentettük az e-számlák darabárát mindössze 6 Ft-ra, és ekkortól lehet a használati díjakat bankkártyával kifizetni.

Ez a második korszak már határozottan arról szólt: NE használj kézi számlatömböt, hiszen a Számlázz.hu sokkal megbízhatóbb, és legfőképp OLCSÓBB alternatíva. 2010 és 2017 között további ötvenezer vállalkozás csatlakozott a Számlázz.hu-hoz: jelenleg 52 069 vállalkozás számláz velünk.

3.0: a digitális pénzügyi asszisztens

A 2017-es évben minden eddiginél többet dolgoztunk azon, hogy a Számlázz.hu a magyar vállalkozások igazi segítőtársa legyen. Olyan, a számlázáshoz kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokat vezettünk be (és vezetünk be folyamatosan), mint az autokassza (integráció a banki folyószámláddal), a számlák azonnali (online) átadása a könyvelési rendszer felé, vagy a bejövő számlák nyilvántartása és digitális tárolása.

Ez a Számlázz.hu harmadik korszaka: amikor a szolgáltatásaink messze túlnyúlnak az egyszerű számlázás keretein, és olyan digitális megoldásokat találtok nálunk, amelyekhez eddig csak a nagyvállalatok férhettek hozzá (ráadásul aranyáron). Nálunk ezek a legkisebb mikrovállalkozás számára is azonnal elérhetők, ráadásul nagyjából ezer forintos havidíjért.

Az új szolgáltatások tehát már nem a számlázásról szólnak, hanem a számlázás köré épülnek: kiegészítik és kiterjesztik a számlázást. Emiatt ezeket az emelt szintű szolgáltatásokat új csomagokba szerveztük. Fontos azonban kiemelnünk, hogy az eddigi díjcsomagjaink (Free, Basic, Eva, Prémium és E-számla) továbbra is folyamatosan működnek, nincs váltási kényszer.

Azoknak azonban, akik nem pusztán számlázni szeretnének, hanem igazi digitális vállalkozókként működnek, új díjcsomagokat alakítottunk ki. Például olyat, ahol az e-számla ára időbeli és darabszám korlátozástól mentesen NULLA Ft/darab.

Ha most regisztrálsz és csak számlázni szeretnél, viszont az eddig megszokott szolgáltatásaink elegendőek részedre, válaszd a #start csomagot.

Ha a számlázási fiókod összekötnéd a bankszámláddal (autokassza), továbbá a jelenleginél is olcsóbban e-számláznál (5 Ft/db), akkor a #digital szolgáltatáscsomag a “te embered”.

A #profi díjcsomag pedig azoknak ideális, akik teljes mértékben digitalizálnák vállalkozásukat, tehát:

Csatlakozz a Számlázz.hu 3.0 közösségéhez!

Regisztrálok