Nyár második felében volt egy időszak, amikor viszonylag gyakran találtuk szembe magunkat egy-egy tortával az iroda konyhájában. Többször is volt okunk az ünneplésre, és úgy gondoltuk, ha fontos eseményről vagy mérföldkőről van szó, ahhoz bizony torta dukál. Miután már néhány hete tortamentes volt az iroda, egy nagyobb közös megbeszélés végén az egyik ügyfélszolgálatos kolléga viccesen megkérdezte: “Akkor most sem lesz torta?” Kriszta, ezt neked (is) üzenjük: De, végre újra lesz, mert egy igazán megtisztelő elismerésben részesültünk: mindhárom kategóriában MagyarBrands díjat nyert a Számlázz.hu!🏆🏆🏆

“A MagyarBrands program immáron tizenkét éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket, Kiváló Fogyasztói Márka, Kiváló Üzleti Márka és Innovatív Márka kategóriában. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.” – fogalmazza meg a program célját a MagyarBrands szakértői bizottsága.

A nyertesek kiválasztásakor a zsűri többek között olyan szempontokat értékel, mint az ismertség, kedveltség, társadalmi hasznosság vagy az innovativitás. Ha egy termék vagy szolgáltatás MagyarBrands díjat kap, az nagy érdem, hiszen szoros a verseny, rengeteg remek magyar vállalkozást ismerünk mi is. Olyannyira, hogy már több mint félmillió vállalkozás pontos és hatékony számlázásáért és pénzügyi adminisztrációjáért felel a Számlázz.hu nap mint nap, így bátran állíthatjuk, hogy a magyar gazdaság működésben is kiemelkedő szerepet tölt be. Amikor ezt a hihetetlen számot elértük idén, augusztus utolsó napján (nem sokkal a 16. születésnapunkat követően), még nem volt MagyarBrands díjunk.

De sok más visszajelzés mutatott eddig is utat nekünk: újabb és újabb vállalkozások regisztráltak Számlázz.hu fiókot, megkaptuk a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban elismerést, sorozatban négyszer a Szerethető Munkahelyek díjat vagy éppen remek értékeléseket küldtetek felhasználóink az ügyfélelégedettségi visszajelzések során: “ezek a vélemények, értékelések nagyon hasznosak és értékesek számunkra. Segítenek minket abban, hogy a lehető legpontosabban megértsük felhasználóink igényeit” – fogalmazott korábban ügyfélszolgálatunk vezetője, Tóth Zoltán.

Mi tényleg úgy érezzük, hogy mindezt veletek együtt értük el. És hogy a Számlázz.hu-sok tábora ma már egy nagy (folyamatosan fejlődő, egymást támogató, sikeres) közösség.

Ahogy ügyvezetőnk, Ángyán Balázs mondta: “Ugyanaz a cél vezet bennünket ma is, mint 16 évvel ezelőtt az alapítókat: legyen egy olyan eszköz, amely megkönnyíti és lerövidíti a vállalkozók „nemszeretem” adminisztrációs feladatait, hogy Ti több időt tudjatok a saját vállalkozásotokra fordítani.”

Köszönjük nektek, hogy Számlázz.hu-sok vagytok és együtt lehetünk részesei a növekedésnek és sikereknek. ❤️🌱🙏