A Számlázz.hu bemutatja:
Nemes Titusz

Ismerd meg, hogyan tért meg a kéziszámla rajongó Titusz az online számlázásra!

Főszerepben: Kiss Ádám

NAV-álló pecsét Nemes Titusz

Szent Áfakulcs! Mi lesz a számlatömbbel?

A számlázás folyamata alapjaiban változik meg 2020-ban: a számlatömb a múlté, innentől a számlákat körmölőknek online is rögzíteniük kell a számlák adatait a NAV rendszerében. Hogy a vállalkozók elkerüljék a dupla adminisztrációt, búcsút kell inteniük a kéziszámlának, és online számlázásra kell váltaniuk. A Számlázz.hu-nál a szórakoztató oldaláról közelítettük meg ezt a szemléletváltást, és a népszerű humorista, Kiss Ádám bevonásával készítettük el reklámkampányunkat. Ádám három karakter bőrébe bújt, amelyből elsőként Joli nénit, a piacos veteránt ismerhettük meg, aztán Magic Irén jósolta meg a jövőt, végül pedig Nemes Titusz könyvelő lép színre, és csodálkozik rá az online számlázásra.

Ha egy jósnő, egy házhoz szállítást is vállaló őstermelő és egy szakmabeli könyvelő is elégedetten használja az online számlázási rendszerünket, akkor senkinek nem okozhat nehézséget! Humorral megfűszerezve, egy professzionális stábbal felszerelkezve láttunk neki Titusz karakterének megformálásának is.

15. szülinapunkra játékkal készültünk: öltsd magadra Joli nénit, Magic Irént vagy Nemes Tituszt és nyerj!

JÁTSSZ az Instagramon vagy Facebookon a Számlázz.hu karaktereivel, taggeld be és kövesd be a Számlázz.hu-t publikus profilról! Most naponta 5×10.000 Ft értékű utalványt nyerhetsz, amelyet szabadon válthatsz be a Zing Burgernél, a Kruz Bike Companynál, a Cseppkenél, a Brandesembernél, a Dumaszínháznál vagy könyvelési tanácsadásra a RANDL Accounting Bt.-nél. Nyereményjátékunkról bővebben itt olvashatsz.

Joli néni játék
Irány az Instagram filter!
Irány a Facebook filter!
Magic Irén játék
Irány az Instagram filter!
Irány a Facebook filter!
Nemes Titusz játék
Irány az Instagram filter!
Irány a Facebook filter!
kiss ádám magic irén számlázz.hu

Főszerepben: Kiss Ádám

„Az átállások között mindig ment a vicceskedés. Volt, amikor Legaszov professzor voltam Csernobilból, volt, amikor Pataky Attila dalokat énekeltem a folyosón.”

Olvasd el az interjúnkat Kiss Ádámmal!

A tudatos styling

A 20 mp-es formátumban kiemelten fontos a ruha, a kiegészítők és környezet, hiszen rövid idő alatt kell megértetni a nézővel, hogy miről van szó, és egyúttal emlékezetessé tenni a reklámot. Bognár Hajnalka, népszerű stylist dolgozott mindhárom karakter külső megformálásán, ő mesélt Tituszról néhány mondatban:

Titusz precíz, letisztult, átgondolt, mint egy tökéletesen kitöltött számla; mindig mindennek a helyén kell lenni. Hagyománytisztelő és klasszikus; retro, de makulátlan. Eszerint dolgoztuk ki az ő karakterét. Tetőtől-talpig hibátlan hozzáállását finom részletekkel erősítettük megjelenésében.”

Nemes Titusz átalakulás

„Az alap egy tökéletesen szabott tweed öltöny, ami sprőd, mint a természete és nemesen tiszta, de karcos, mint a papír. Picit avítt, de klasszikus és hagyománytisztelő. A maszkosok által gondosan választott és elkészített bajusz és a vastag keretes szemüveg – ami egy igazi régiség – meghatározza tarkopasz portréját és egyúttal beilleszti a gondosan felépített szocreál hangulatot idéző, ám időtlen díszletbe, amire mindannyian nosztalgikusan tekintünk vissza.”

Nemes Titusz kiegészítők

„Szakmájából és természetéből kifolyólag mindig ügyel az apró részletekre, amit a mandzsettás ing és a Windsor csomóval szorosan bezárt nyakkendő szimbolizál. Makacs, decens és kimért, de nyitott az újdonságokra, amit egy szintén klasszikus, de szupermodern csíkos mintás zoknival bélelt double-monk burgundi cipővel hangsúlyoztunk.

Kiegészítői is arról árulkodnak, hogy egy összetett, bátor, átgondolt egyéniség a viselője. Vintage órát, nyakkendőtűt és pecsétgyűrűt visel.
A perfekcionista megjelenés egy megfontolt, tudatos embert rejt, aki tapasztalatát es tudását latba véve nyitott az újdonságra, a változó holnapra.”

Nemes Titusz kiegészítők

Stylistok és maszkmesterek

Balról jobbra: Lengyel Gergő, Salvai Ramóna, Bognár Hajnalka, Kiss Ádám, Vadócz Edina, L Gazdag Ágnes, Antal Márti

Rendezőnk: Majoros Dániel

Majoros Dániel a Sunny Studio keretén belül érkezett a csapatba, az ő kézjegyét dicséri az igényes végeredmény. Dániel számos hazai és nemzetközi produkcióban bizonyított már. Rendezett már Wellhello és Caramel videoklipeket, Brain Bar Budapest és Poizo image- és reklámfilmeket. Dolgozott Magyarországon forgó nemzetközi produkciókban, mint az Outside the Wire és a L’idéal, valamint rendezőasszisztense volt két Budapesten forgatott Avicii videóklipnek is.

A munkában az első perctől kezdve szorosan részt vett, a koncepció megalkotásától az utómunkán át egészen addig, amíg a filmek elnyerték a végső formájukat. Saját ötleteivel is kiegészítve, extra jeleneteket forgatva hozta ki a karakterekből a legtöbbet, hogy minél színesebb, szórakoztatóbb lehessen a kampány, miközben gördülékenyen, egyértelműen megfogalmazódnak a kötelező üzenetek is.

Art director & szövegíró: Szmieskó Zoltán és Tóth Zsófi

Zsófi és Zoltán nagy reklámügynökségi múlttal rendelkező szakemberek, korábban már volt alkalmuk együtt dolgozni, így fél szóból is megértették egymást. Közösen építették fel a kampányt, hogy az ne csupán informatív legyen, de minél több embert megfogjon. Ahogy elmondták:

“A Számlázz.hu-nak készített reklámkampány ötvözte a professzionalizmust és a jó értelemben vett elvetemültséget. Nagyon bírtuk az egészet, mert ritkaság egy olyan márkán dolgozni, ami mer kitűnni.” 

Kisfilmek

A forgatás

Nemes Titusz nehéz eset. De ő is megtanulta, hogy nem úgy lesz egy vállalkozás NAV-álló, hogy ezt rápecsételi egy kéziszámlára… A könyvelő, aki eddig kávéfoltos számlatömböket iktatott, ma már tudja: ha elégedett ügyfeleket szeretne, az online számlázás felé tereli őket, és hozzáférést kér Számlázz.hu-fiókjukhoz…

Nemes Titusz mit üzen az ügyfeleinek?

Stáblista

Sunny Studio

Ismerd meg Joli nénit és Magic Irént is!

Ismerd meg Joli nénit!
Irány Joli néni oldala!
Ismerd meg Magic Irént!
Nézd meg Magic Irén jóslatait!

Kezdd el az online számlázást már most!

Regisztráció