#profi csomag díjmentesen magyarországi alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek

Sportegyesületek, gyermekeket, fiatalokat támogató alapítványok, állatmenhelyek, szakkollégiumok, zenei egyesületek – elismerjük a munkátokat! Tudjuk, hogy nonprofitként olykor nehéz a jó ügyet szolgálni, ezért azzal támogatunk benneteket, hogy a Számlázz.hu #profi csomagját ingyen használhatjátok. Bármikor, bárhol, bármeddig. 🙂

Alapítványoknak #profi csomag ajándékba

#profi csomagot kapnak az alapítványok, nonprofit szervezetek

Támogatjuk az alapítványok és nonprofit szervezetek hatékonyságát, így díjmentesen használhatják a legmodernebb digitális szolgáltatásokat tartalmazó #profi szolgáltatáscsomagunkat, amely egy rövid regisztrációt követően időkorlát nélkül elérhető.

Előnyök

#profi csomagunk néhány fontos előnye:

Jelentkezés

Hogyan veheted igénybe?

Jelentkezz az alábbi űrlap segítségével, és használd ingyenesen a #profi csomagot alapítványoddal vagy nonprofit szervezeteddel! Jelentkezés lépései:

  1. Add meg az alapítvány vagy nonprofit szervezet adatait az űrlapon és jelezd, hogyha az alapítvány vagy nonprofit szervezet eddig is felhasználónk volt!
  2. Regisztráljuk a jelentkezésed, és az általad megadott elérhetőségen értesítünk a további teendőkről, majd élesítjük a rendszerben az alapítvány vagy nonprofit szervezet számára a Számlázz.hu #profi szolgáltatáscsomagját. Onnantól fogva a csomag minden szolgáltatása elérhető lesz a szervezet számára.

Jelentkezés

Jelentkezés
Eddigi használat:

Az alapítványok/nonprofit szervezetek számára adható kedvezmény a Szolgáltató kizárólagos döntése, azaz nem jelent automatikus és kötelező érvényű kötelezettséget a Számlázz.hu számára. A Számlázz.hu döntését nem köteles megindokolni.

számlázz.hu alapítványoknak

Köszönjük, hogy velünk számláztok, örülünk, hogy segíthetjük az alapítványok és nonprofit szervezetek munkáját!

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció