A DreamJobs.hu álláshirdetési portál idén ötödszörre rendezte meg a Szerethető Munkahelyek versenyt, amelyre iparágtól, lokációtól és cégmérettől függetlenül lehetett nevezni. 1600 nevezőből mindössze 200 vállalkozás lett díjazott, ebből is 150 sorolható a kis- és középvállalkozások közé. Fantasztikus érzés, hogy az álláskeresők és a portált látogatók szavazatai alapján idén is szerethető munkahely lettünk, és hogy ez a díj is visszaigazolja azt, amiért minden nap dolgozunk: a Számlázz.hu-val kapcsolatba kerülni pozitív élmény, és ügyfeleink, munkatársaink, illetve partnereink is szeretettel gondolnak ránk.

Lehet, azt gondoljátok, hogy így december közepén megszállt minket a karácsony szelleme, és azért beszélünk így a szeretetről, de ez nem igaz. Mármint megszállt minket, de nem (csak) emiatt fontos a szeretet és az, hogy szerethető legyen a Számlázz.hu: az alkalmazás, a munkahely, a partner, a csapat, a közösség.

A Számlázz.hu alkalmazást a kezdetektől fogva szeretettel fejlesztette a három alapító. Szó sem volt még akkor nagy cégépítésről vagy többszázezres ügyfélszámról. Ahogyan manapság divatos elnevezni: valódi szerelem-projekt volt. Ma már nagyon nem főállás melletti “hobbiról” van szó, hiszen már közel 40 kollégával több mint 520.000 ügyfelet szolgálunk ki nap mint nap. Mégis van, ami nem változott. Ma is ugyanaz mozgat mindannyiunkat:

  • hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek és szeressenek a Számlázz.hu-val dolgozni (erre érkezett visszajelzés például a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban díj formájában),
  • hogy a munkatársak szeressék egymást, jól tudjanak csapatként együttműködni és szeressenek a Számlázz.hu-nál dolgozni (erről kaptunk immáron ötödször is visszaigazolást a Szerethető Munkahelyek díjjal),
  • valamint hogy az alkalmazást folyamatosan fejlesszük, tökéletesítsük és innovatív megoldásokkal újítsuk meg (az idén elnyert Magyar Brands díjak pedig ebben igazoltak minket).

Egyszerűen hangzik, de ezért minden nap sokat kell tenni, és a legfontosabb üzleti célok mellé helyezni. Ha pedig ezt a törekvést és az eredményeinket külső szemlélők is felismerik, sőt mi több, el is ismerik (többek között a fent említett díjakon keresztül), az csak megerősít minket abban, hogy jól csináljuk, jó úton haladunk.

Bízunk abban, hogy nem csak 5 éve vagyunk szerethető munkahely és az újabb és újabb kollégák is úgy fognak gondolni a Számlázz.hu-ra, mint ahogy jelenlegi munkatársaink (amit meg is osztanak alábbi kisfilmünkben). Nálunk tényleg működik az, hogy ha jól bánunk a munkatársakkal, ők jól fognak bánni az ügyfeleinkkel. Így lesz egy munkahely és egy szolgáltatás is igazán szerethető.

Ígérjük és fogadjuk (ha már karácsony után az újévi fogadalmak ideje is hipp-hopp eljő), hogy mindent meg fogunk azért tenni, hogy továbbra is szerethető közösség és vállalkozás legyünk! 😊