Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.12.14. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Tavaly novemberben indult a Számlázz.hu postázási szolgáltatása, azóta egyenesen a fotelből számlázhatsz akkor is, ha partnered valamiért nem tud e-számlát befogadni.

DE: egyáltalán nem mindegy, hogy a postán küldött papírszámlák előállítása milyen terhet ró a környezetre. Ezt a környezeti terhelést szeretnénk ellensúlyozni azzal, hogy a Számlázz.hu-n elindított minden egyes postázás árából 10 Ft-ot felajánlottunk az Erdőmentőknek, akik nemcsak a meglévő erdők növény- és állatvilágát gondozzák és ápolják szükség esetén, hanem új fákat is ültetnek a rászoruló területeken.

Itt a tavasz, megvontuk az első mérleget, az Erdőmentők pedig 2016. április 17-én elültették az első 100 fácskából álló „Számlázz.hu-ligetet”! 🙂

Ezzel a képriporttal ünnepeljük az idei Föld Napját, aminek a témája: FÁKAT A FÖLDNEK!

Több mint 15 milliárd fával csökken a Föld erdőállománya minden évben az erdőirtás, a földhasználat megváltozása, a városiasodás és a helytelen erdőgazdálkodás miatt. A nemzetközi Föld Napja Hálózat arra biztat mindenkit, hogy ültessen és gondozzon fát, minél többet, gyerekei, unokái nevében is.” (Föld Napja Alapítvány)

Káposztásmegyer legismertebb természeti ékessége a Pilisi Parkerdő Zrt. kezelésében álló Farkas-erdő. A képen látható „megkopaszodott” részen a biciklis ugratások lehetetlenné tették a magoncok életben maradását, így csúnya üres folt keletkezett. Az Erdőmentők szakemberei és önkéntesei itt ültették el a facsemetéket, amik a helyi talaj- és vízviszonyokból következően konkrétan szürkenyárfák.

Kijelölték a területet, kiásták a gödröket,

elültették a csemetéket, tömörítették a talajt,
meglocsolták őket, majd karót állítottak melléjük. Néhány hét múlva visszatérnek majd ápolni a facsemetéket, hogy nagyra nőjenek, ahogy a népszerű kirándulóhely többi, egészséges részének lakói.
Ha neked is van kedved önkéntesként csatlakozni ehhez a munkához, keresd fel a www.erdomentok.hu oldalt, a mosolygós csapat szeretettel fogad minden segítséget, legyen az segítő kéz, vagy anyagi támogatás.
A következő Számlázz.hu-s ültetés ősszel várható, ha szeretnél te is részt venni ebben az akcióban, írj nekünk az info@szamlazz.hu-ra, és értesítünk az időpontról!

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST