Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2019.12.30. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Hogyan tudok előfizetni a Számlázz.hu szolgáltatásaira?

Előfizetni átutalással vagy bankkártyával lehet. A kényelem és az ingyenesség miatt a bankkártyás fizetést javasoljuk.

Bankkártyás fizetésnél milyen adatokat kell megadnom?

A bankkártya számát (pl: 1234-5678-9999-9999), a kártya lejárati dátumát (év/hónap), és a bankkártya ellenőrző kódját (CVC). A CVC szám a kártya hátoldalán, az aláírás mező közelében található számsor utolsó 3 jegye.

Ezeket a kártyaadatokat minden esetben meg kell adnom?

Nem feltétlenül. Az első bankkártyás fizetés során van lehetőséged arra, hogy a kártyaadatokat “megjegyeztesd” a fizetési szolgáltatóddal. Ezt hívják “one click payment”-nek, magyarul “fizetés egy kattintással”.
Ebben az esetben a bank (nem a Számlázz.hu!) megjegyzi az általad megadott kártyaadatokat, és a következő alkalommal valóban egy kattintással fizethetsz; egyszerűen ráböksz a regisztrált kártyádra: most ezzel szeretnék fizetni.
Lehetőséged van több bankkártya mentésére is, ezek közül a fizetési módok alatt tudsz választani a fizetés előtt.
Fizetési módok
Több bankkkártya mentve

A regisztrált kártyámat a későbbiekben el tudom távolítani?

Tárolt bankkártyádat a „Beállítások – Szolgáltatáscsomagom” menüpontban törölheted.

Hogyan távolíthatom el a lejárt bankkártyát, ha a fiókomat tartozás miatt zárolta a rendszer?

Ha az előfizetésed lejárt, és fiókodat zárolta a rendszer, akkor a belépés alkalmával kattints a „Kifizetem” gombra, majd a szolgáltatáscsomag kiválasztása után használhatod a banki átutalást, PayPal vagy OTPay/MasterPass fizetési módokat. Ezen kívül a SimplePay fizetési mód esetén új kártya adatok elmentésére is van lehetőséged. Sikeres fizetést követően a „Szolgáltatáscsomagom” menüpontban törölheted a lejárt kártya adatait.

Előfizetési időszakom lejáratakor mi történik?

Van lehetőséged arra, hogy engedélyezd bankkártyádon az automatikus kártyaterhelést. Ha ezt megteszed, akkor a rendszer a következő előfizetési időszakra eső díjat automatikusan beterheli/levonja a bankkártyádról. Ez körülbelül ugyanúgy működik, mint a csoportos beszedési megbízás, viszont ez neked teljesen ingyenes, hiszen nem átutalás történik, hanem bankkártyás fizetés.

Hol tudom engedélyezni az automatikus kártyaterhelést?

Az ismétlődő fizetés beállítására az első bankkártyás fizetés alkalmával is van lehetőség. Bankkártyás fizetéskor egy felugró ablakban választhatod az „Ismétlődő fizetés beállítása” lehetőséget, vagy utólag a „Szolgáltatáscsomagom” menüpontban található billenő kapcsoló segítségével engedélyezheted azt, így előfizetésed lejáratától nem kell tartanod.
Ismétlődő fizetés
Automatikus fizetés
Kapok értesítést a bankkártyám automatikus terheléséről?
Azonnal kapsz email üzenetet, amely tartalmazza a fizetésről szóló elektronikus számlát. Ha a bankodnál aktiváltad a bankkártyás fizetésekről szóló SMS értesítő szolgáltatást, akkor a bankodtól is kapsz rövid szöveges üzenetet.
Nincs még számlakibocsátó fiókod?
1 perc alatt csatlakozhatsz: KATTINTS IDE.
Hozzászólások