Elégedett Számlázz.hu-felhasználó vagy?

Most egyedi Badge-et és ingyen Számlázz.hu hónapokat adunk!

Kérem a badge-et!

Elégedett Számlázz.hu-felhasználó vagy?

Most egyedi Badge-et és ingyen Számlázz.hu hónapokat adunk!

Kérem a badge-et!

Mi is az a Számlázz.hu Badge?

Szóban szívesen ajánlod ismerőseidnek, barátaidnak a Számlázz.hu-t? De megosztanád ügyfeleiddel is, vagy azokkal a weblapodra érkezőkkel, akikkel nem biztos, hogy a számlázóprogramokról beszélgettek?

Korábban sokan kértétek, ezért elkészítettük Nektek a Számlázz.hu Badge-et, amelyből egy egyedi darabot kapsz, csak kérned kell az igénylő űrlapon!

Hogyan használd?

  • Töltsd ki a lenti űrlapot.

  • Várd az e-mailt, amit ha nem is azonnal (mert szerencsére sok egyedi pecsétet kell legyártanunk), de március első felében elküldünk neked.

  • Töltsd le az e-mailből a Számlázz.hu Badge-edet, amelyen a vállalkozásod sorszáma lesz, ami azt jelöli, hogy hányadikként regisztráltál a Számlázz.hu rendszerébe.

  • Helyezd el az egyedi pecsétet a weboldaladon (a láblécben vagy egy általad választott felületen)! Ha szeretnél ingyen előfizetési hónapokat kapni az ajánlásaidért, a badge linkje a saját ajánlólinked legyen, ezt helyezd el a pecsét alatt! Ha a látogatód, meghívottad regisztrál, ajándék előfizetési hónapot kapsz!

    Ajánlólink screenshot

Ajándék, kedvezmény

Tudtad?

Az ajánlóprogramunk folyamatosan működik, függetlenül attól, hogy van-e egyedi Számlázz.hu Badge-ed. Az ajánlólinkedet a Számlázz.hu fiókodba belépve az “Egyéb / Ajánlom másnak is” menüpont alatt éred el, és innen közvetlenül is küldhetsz ki meghívókat ismerőseidnek. Minden regisztráció után 1 hónappal meghosszabbítjuk jelenlegi előfizetésed, ha pedig a #free csomagot használod, akkor 1 hónapig a #profi szolgáltatáscsomagot kapod ajándékba. Jól hangzik, nem?