Számlázz.hu Műhely

Nagy átváltozók – nagy átváltoztatók

Sikerre mindenki vágyik – de azzal sokkal kevesebben számolnak, hogy a sikerhez nekünk magunknak is változnunk kell, legalábbis jelentős változtatásokat végrehajtani itt-ott. Átalakítani a stratégiát, bővíteni vagy épp szűkíteni a csapatot, büdzsét allokálni új marketing-eszközökre, megtanulni ezt-azt… Ahogy a személyes sikerhez is: ha csinos szeretnél lenni, többnyire fogyni és/vagy erősödni kell, ha okos, új tudást, képességeket beépíteni, és így tovább. A tavaszi Számlázz.hu Műhely vendégei azok az “átváltozó-művészek”, akik a radikális átalakulást előbb saját személyük, majd – ennek szinte egyenes következményeként – vállalkozásuk terén legalább egyszer már átélték, vagy éppen saját átalakulásuk, saját új életük szolgált egy sikeres vállalkozás alapjaként.

Most ellesheted a test, a lélek, a szellem, vagy egy vállalkozás átalakításáért felelős szakértők titkait, de főleg megismerheted hozzáállásukat, filozófiájukat, ami talán mindennek a kulcsa…

Vendégeink:

Gyere el, és tanulj a beszélgetésből! Neked milyen vállalkozói kihívások kapcsán lenne szükséged egy jó alapos átalakulásra?

Időpont: 2018. április 26. csütörtök, 16:00 – 18:00

Helyszín: Tranzit Art Café

A 2018. áprilisi Műhelyre a regisztráció lezárult – találkozunk legközelebb ősszel!

FIGYELEM: Mivel a hely befogadóképessége korlátozott, kérjük, hogy csak akkor regisztrálj, ha valóban szeretnél részt venni! Köszönjük!

Az eseményről most is videófelvétel készül. a korábbi Műhely-videókat itt tudod megnézni.

Facebook-eseményünkben is jelezd részvételedet, és hívd meg ismerőseidet is!

Résztvevők

Moós Gergely

Dagadt Köcsög

“Moós Gergely vagyok, a kezdő, túlsúlyos futók szakértője, futóblogger, edző. Amikor elindultam ezen az úton, 124 kg voltam és 50 métert sem tudtam futni. De nem adtam fel, és meglett az eredménye. Fogytam 35 kilót, de a legfurcsább az volt, hogy ez csak a futóvá válásom mellékterméke volt.

Változásom folyamatáról blogot vezettem Dagadt Köcsög néven. A blog alapján létrejött közösségben már több ezer embert tudtam motiválni a futásra, életmódváltásra. Teltek az évek, és egyre többen kérték a tanácsaimat, így Lőrincz Olivér támogatásával elindultam az edzői pályán, 2015 óta dolgozom egyéni sportolókkal. Időközben létrejött a Fuss Te is Akadémia, mert szeretném, hogy legyen egy olyan közösség, ahol minden kezdő futó jól érezheti magát, hasonló emberek között edzhet, ahová nem ciki eljönni, és ahol igazi közösség jön létre.

Feladatom, hogy minél több emberhez jusson el a futás szeretete és lehetséges szerepe az életmódváltásban.

Spitzer Gyöngyi

Soma Mamagésa

“Soma Mamagésa vagyok. Két külön szakmám van, amik kölcsönösen hatnak egymásra: énekesnő-előadóművész vagyok, és spirituális tanító-gyógyító. Közel 30 éve foglalkozom spiritualitással, pszichológiával, több mint 20 éve ismerkedem a különféle (ön)gyógyító módszerekkel, melyeket jó ideje már nem csak magamon használok.

Ami engem a legjobban érdekel: hogyan lehet az embereket minél hatékonyabban felszabadítani, hogy képesek legyenek napról-napra egyre inkább a saját életüket élni. Ehhez nagyon sok technikát, eszközt, módszert összegyűjtöttem, de ami a legfontosabb: én magam olyan életet teszek magam elé, amit élvezek. Ezt az életörömöt, és az ahhoz vezető utat szeretném továbbadni. És ami külön hab a tortán: megélni együtt az egység élményt, az egymásban való feloldódást. Ezt a célt szolgálja az ujegyensuly.hu oldalam is, ami 2016 novemberében indult, és jelenleg több mint 20 nagyszerű szakértő, tanító, gyógyító, az önismeretet, felébredést segítő szakember ír az oldalra. Hiszen ‘Egy ha/jóban vagyunk’.”

Kis Ervin Egon
Kis Ervin Egon

stratéga, a beszélgetés moderátora

A többszörös átalakuló-mester napjainkban tanácsadóként felel a vállalkozói fejekben történő változásért. Újságírói pályáját egy kocsmárosi kényszer-kitérővel színesítette, a netpiac.hu eladása után e-kereskedelmi szakértő lett. A hazai webes sikersztorik mérhető hányada – többek között a Számlázz.hu robbanásszerű üzleti sikere – mögött az ő tanácsai állnak.

“1996. óta van internet-előfizetésem és foglalkozom valamilyen formában az internettel. Mivel újságíró az eredeti foglalkozásom, eleinte az internetről is cikkeket írtam, majd szerkesztettem a NetTV első kísérleti adásait. 1999-ben létrehoztam és igazgattam az első hazai internetes DVD-áruházat, a netpiac.hu-t, amelyet – a hazai webes szcéna első nagy akvizíciójaként – 2007-ben megvásárolt a Magyar RTL Televízió Zrt. Azóta főleg e-kereskedelmi tanácsadóként dolgozom, 2008-2014 között alapító-elnöke voltam a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Egyesületnek (SzEK.org, 2017-től Ecommerce Hungary). 2016. szeptemberétől a Virgo-csoporton belül működő SmartCommerce Consulting-ot irányítom mint partner, vezető tanácsadó.”

Takács Szabolcs

30-as nyugdíjas

“A 35. születésnapom küszöbén úgy döntöttem, hogy nyugdíjba megyek. Megélek a korábban félretett pénzemből. Ehhez az életmódhoz sokkal kevesebb pénz elég, mint azt a legtöbben gondolnátok, és hiszek benne, hogy szinte bárki számára elérhető. A ’30as nyugdíjas’ című blogomon leírom, nekem hogyan sikerült a korai nyugdíjazás és a pénzügyi függetlenség elérése. Emellett jógaoktató, kamionos, tanácsadó, kezdő gitáros vagyok (és bármi, amiben örömöm lelem.)

Azt gondolom, hogy sok ember tévesen azt gondolja, hogy ő semmittevésre vágyik. Valójában sokkal inkább arra vágyik, hogy azt csinálhassa, amit csinálni szeretne. Ez egy óriási különbség, amire érdemes figyelni! Számomra az az igazi, követendő nyugdíjas, aki aktív, de nem csinál olyan dolgokat, amiket nem szeretne. Legalábbis tartósan biztos nem. Ha a klasszikus, semmittevős értelmű ‘nyugdíj’ kifejezéshez ragaszkodik valaki, akkor én valójában nem nyugdíjba mentem, hanem egy olyan életformát alakítottam ki magamnak, amiből sosem szeretnék a klasszikus értelemben nyugdíjba menni.”

Regisztrálok a Műhelyre

Online számláznál? Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció