Hogyan próbálhatom ki a Számlázz.hu-t anélkül, hogy előfizetnék?

Regisztráció

Erre két lehetőséged is van, az egyik a demófiók, a másik pedig a tesztfiók. A demófiókról itt írtunk részletesen, a két lehetőség közti különbséget pedig itt olvashatod.

Amennyiben tesztfiókot szeretnél, így állítsd be:
Regisztráció után a Vezérlőpult menüpontra kattintva jobb oldalt találod a Tesztüzem bekapcsolása gombot. Ez akkor működőképes megoldás, ha még nem számláztál. Az így bekapcsolt teszt állapothoz - amennyiben még #free csomagban vagy és nem fizettél elő egyik szolgáltatáscsomagunkra sem - automatikusan egy #profi csomag is tartozik, aminek a költségeit a tesztidőszak alatt mi álljuk.
Ha már számláztál, vagy összekötötted fiókodat a NAV Online Számla rendszerével (vagy minősítetté vált a fiókod), kérjük, hozz létre egy második fiókot magadnak (belépve a jelenelgi fiókodban a vezérlőpulton találsz egy "Új számlázó fiókot hozok létre" gombot) ugyanazzal az adószámmal, mint az elsődleges fiókod, majd ezt az új fiókot tedd azonnal teszt állapotba.

Tesztfiókkal kipróbálhatod a Számlázz.hu API-t, vagyis a Számla Agentet, tehát összekötheted webshopoddal, programoddal is a rendszert. A teszt állapotnak viszont vannak korlátai, erről itt olvashatsz.

Ha netán majd élesíteni szeretnéd a fiókod:
Ha korábban teszt állapotban volt a fiókod, akkor a "tesztüzem vége" gombbal azt bármikor élesítheted. Ilyenkor töröljük az összes teszt bizonylatot, partnereket, cikkeket és az előfizetést is. Az élesítés után azonnal használhatod a fiókodat valós bizonylatok kibocsátására!

Vissza

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnod!
A Számlázz előnyei

Ingyenes, kötelezettség nélküli