“Folyamatos a fejlesztés a Számlázz.hu-nál.
Ez a profi hozzáállás inspirációt ad a saját munkámhoz is!”

Perényi Szonja
Marcella by Yum-Yum

jegy.hu
OTP Simple
MagNet Bank
UniCredit
SZIGET
jófogás.hu

Könnyen kezelhető

A Számlázz.hu egy online számlázóprogram, amit telepítés nélkül, azonnal használhatsz, akár egy levelezőt, vagy közösségi oldalt. Papír alapú vagy e-számlát is könnyedén kiállíthatsz vele. Próbáld ki most!

Felhőből, biztonságosan

Jelentkezz be bárhonnan, bármikor, asztali gépről vagy mobilról, és a felhő-technológiának köszönhetően máris számlázhatsz. Adataid titkosított formában tárolódnak sokszorosan védett szervereinken.

Integrálható

A Számlázz.hu könnyedén összekapcsolható más digitális szolgáltatásokkal, így banki adataidat, könyvelési, vagy ERP rendszeredet is szinkronizálhatod a számlázással. Az adminisztrációt robotok végzik helyetted!

Ingyenes számlakiállítás

Regisztráció után máris számlázhatsz! Amennyiben neked elegendő a rendszer alapfunkcionalitása, korlátlan számú papír alapú számlát állíthatsz ki velünk, korlátlan ideig és mennyiségben, teljesen ingyen.

Kényelmi funkciók

Szeretnél vevőadatokat tárolni, EVA- vagy ÁFA-analitikát kapni, könyvelődnek olvasási jogot adni? Adjuk postára helyetted a számláidat? Válassz előfizetési csomagjaink és extra szolgáltatásaink közül!

100% NAV-álló

Ha változnak az adózási szabályok, neked semmit nem kell tenned, a rendszer fejlesztése során mindig figyelemmel kísérjük a jogszabályi változásokat. Mindig naprakész, hiteles programot használhatsz!

Autokassza

A beérkező utalások és a kiállított számlák automatikus szinkronja mentesít téged a jóváírások “összepontozásának” nyűgjétől.

Számla Agent (XML API)

Napi több ezer számla kibocsátása emberi beavatkozás nélkül? Építs hibamentes, önjáró üzleti folyamatot a Számla Agenttel!

Online fizetés

Tedd lehetővé ügyfeleidnek, hogy számláidat online, bankkártyával fizessék ki neked! Legegyszerűbben velünk, és a SimplePay online fizetési rendszerével.

E-számla

Az elektronikus számlázás ma a számlakibocsátás legtermészetesebb módja. Nincs többé idegőrlő papírozás, csak digitális kiállítás és tárolás!

Tömeges számlagenerálás

Ha havidíjas, vagy éves időszakokat számlázol, adataid valamilyen táblázatban állnak elő. Egyesével gyártás helyett automatizálj!

Digitális archiválás

Néhány kattintással minden korábbi számládhoz hozzáférsz: ne a kinyomtatott számláidat őrizgesd, mi digitálisan archiválunk neked!

Ők is a Számlázz.hu-t választották!

Ingyenes, kötelezettség nélküli