Tömeges számlagenerálás

Havonta újra és újra (majdnem) ugyanazokat a számlákat állítja ki ügyfelei felé? A monotónia lélekölő - de a Számlázz.hu segítségével ez is lerövidíthető néhány kattintásra!

Szeretne Excel fájl alapján számlázni?

Tömeges számlagenerálás néhány kattintással.

Minta Excel fájl letöltése Letöltöm

A Számlázz.hu rendszere képes arra, hogy tömegesen generáljon számlákat Excel fájlban tárolt adatok alapján.

Ügyfeleink egy része havi rendszerességgel (szinte) ugyanazokat a számlákat állítja ki vevői felé. Az adatokat egy Excel fájlban tartja karban, és a havi számlázás néhány percet vesz csupán igénybe.

Vannak ügyfeleink, akik a hóközi munka "gyümölcsét" hó végén számlázzák ki vevőik felé. Ők folyamatosan bővítgetik számlaadatokat tartalmazó Excel fájljukat, és hó végén szintén néhány kattintással elkészítik kimenő számláikat.

A tömeges számlagenerálás során a Számlázz.hu rendszerébe feltöltött Excel fájl adatai alapján egy előnézeti képernyőn tekintheti meg az elkészítendő számlákat. Itt még van lehetőség a visszalépésre, az Excel fájl adatainak korrigálására, és a folyamat újraindítására. Amennyiben az előnézeti képen nem talál hibát, egyetlen kattintással legenerálhatja akár több száz számláját.

Amennyiben papír alapú számlákat generált, a végeredményt egyetlen PDF fájlban fogja visszakapni, mely könnyedén kinyomtatható. Nyomtatási probléma esetén a PDF dokumentum adott pontjáról folytathatja a nyomtatást.

Ha elektronikus számlákat generált és a feltöltött adatfájlban megadott email címeket, akkor az elkészített e-számlákat a Számlázz.hu rendszere azonnal kézbesíti is: elküldi az e-maileket, amely csatolmányként tartalmazza az elektronikus számlát. Az így elküldött számlaértesítőkből Ön is kap egy példányt, nem csak a vevő, tehát pontosan követheti, hogy a rendszer kinek milyen számlaértesítőt küldött ki.

Tömeges számlagenerálás szolgáltatásunk sávos díjazású a következőképpen:

  • 0 számla: nincs havidíj
  • havi 1 - 50 számláig az előfizetési díj 1.500 Ft/hó+áfa
  • havi 51 - 3.000 számla között 5.000 Ft/hó+áfa
  • havi 3.001 - 10.000 számla között 7.500 Ft/hó+áfa
  • havi 10.001 - 30.000 számla között 9.000 Ft/hó+áfa
  • havi 30.001 - 100.000 számla között 15.000 Ft/hó+áfa
  • havi 100.000 számla felett kérje a fentieknél is kedvezőbb, egyedi ajánlatunkat

Ezen összeg felett e-számla készítése esetén az előfizetési csomagnak megfelelő e-számlánkénti darabár fizetendő.

Amennyiben segítséget jelent Önnek ez a szolgáltatásunk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Mit kockáztat? Csak az idegőrlő munka monotóniáját...

Részletes gyakorlati útmutatót szeretne a szükséges Excel fájl előállításához?

Blogbejegyzésünkben megtalálja!

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció