#profi csomag díjmentesen magyarországi alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek

Sportegyesületek, gyermekeket, fiatalokat támogató alapítványok, állatmenhelyek, szakkollégiumok, zenei egyesületek – elismerjük a munkátokat! Tudjuk, hogy nonprofitként olykor nehéz a jó ügyet szolgálni, ezért azzal támogatunk benneteket, hogy a Számlázz.hu #profi csomagját ingyen használhatjátok. Bármikor, bárhol, bármeddig. 🙂

Alapítványoknak #profi csomag ajándékba

#profi csomagot kapnak az alapítványok, nonprofit szervezetek

Támogatjuk az alapítványok és nonprofit szervezetek hatékonyságát, így díjmentesen használhatják a legmodernebb digitális szolgáltatásokat tartalmazó #profi szolgáltatáscsomagunkat, amely egy rövid regisztrációt követően időkorlát nélkül elérhető.

#profi csomagunk néhány fontos előnye:

Ők már #profik

Jelentkezés

Hogyan jelentkezhetsz?

Jelentkezz az alábbi űrlap segítségével, és használd ingyenesen a #profi csomagot alapítványoddal vagy nonprofit szervezeteddel!

A jelentkezés lépései:

  1. Ahhoz, hogy biztosítani tudjuk a kedvezményt, a szervezetnek rendelkeznie kell egy Számlázz.hu fiókkal. Ha nektek ilyen még nincs, regisztrálj*, mielőtt kitöltenéd az űrlapot! 
  2. Add meg az alapítvány vagy nonprofit szervezet adatait lenti űrlapon!
  3. Miután megkaptuk a jelentkezésed, az általad megadott elérhetőségen értesítünk a további teendőkről, majd ha mindent rendben találunk, élesítjük a rendszerben számotokra a Számlázz.hu #profi szolgáltatáscsomagját. Onnantól fogva a csomag minden szolgáltatását használhatjátok.

*A regisztráció minden kötelezettségtől mentes és bármikor megszüntethető.

Az alapítványok/nonprofit szervezetek számára adható kedvezmény a Szolgáltató kizárólagos döntése, azaz nem jelent automatikus és kötelező érvényű kötelezettséget a Számlázz.hu számára. A Számlázz.hu döntését nem köteles megindokolni.

Lehetsz még profibb? Igen!

Nonprofitként a QUiCK-et is ingyen kapod!

A Számlázz.hu-val szorosan integrált QUiCK egy olyan pénzügyi nyilvántartó rendszer, amellyel nonprofitként is növelheted pénzügyi tudatosságodat. Ráadásul a legteljesebb, Multibox csomaguk előnyeit élvezheted, ha leadod igénylésed a támogatásra. Figyelem! A Számlázz.hu #profi csomagjával nem jár automatikusan a díjmentes QUiCK használat, külön kell jelentkezned, így:

  1. Regisztrálj egy QUiCK fiókot a szervezet adataival (Számlázz.hu fiókodból bejelentkezés után a Beállítások/Fiók beállításai/Online pénzügyi adatkapcsolat menüponton keresztül)
  2. Írj egy e-mailt a hello@riport.app címre a szervezet nevének megjelölésével, és a QUiCK ügyfélszolgálata beállítja a megfelelő jogosultságot!

Akik már minket választottak

kockakobak.hu
notars.hu
macske.hu
alauti.hu
doglandalapitvany.hu
mdosz.hu
kota.hu
mancsakezben.hu
negylabudoktorok.hu
energiaeskornyezet.hu
ttka.hu
egyesek.hu
mazsolaegyesulet.hu
medvematek.hu
endometriozismagyarorszag.hu
mezkht.hu
http-alapitvany.hu
mozgokonyvek.hu
7merfoldes.hu
www.helsinki.hu
skool.org.hu
mensa.hu
haromkiralyfi.hu
gyogyszereszekajovoert.com
lassegyesulet.hu
utcajogasz.hu
kreativter.hu
bfz.hu
pmgyia.hu
kamaszter.hu
karavanma.hu
eurohungaricum.hu
szimbiozis.net
gyerm91.hu
patamancs.hu
vakrep.hu
tilos.hu
feherkereszt.hu
curiealapitvany.hu
poronty.se

számlázz.hu alapítványoknak

Köszönjük, hogy velünk számláztok, örülünk, hogy segíthetjük az alapítványok és nonprofit szervezetek munkáját!

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció