MostSzámlázz

Mozgásban vagy? Használd a Számlázz.hu mobilra optimalizált verzióját!

2015 júniusában dobtuk piacra saját „versenytársunkat”, a Számlázz.hu önállóan is használható mobilverzióját.

Regisztráció

Tízéves születésnapunkra leptük meg magunkat a „kistesóval”, a Számlázz.hu mobilverziójával. A „mobile first” elvei mentén létrehozott számlázót a már kiforrott technológiával, és a Számlázz.hu-s adatbázissal bocsátjuk a rendelkezésedre: asztali számítógépről továbbra is használd a Számlázz.hu-t, tabletről vagy mobilról viszont lépj be a MostSzámlázz-ra, és állítsd ki számláidat néhány „tappintással”.

Miért jó?

Mi ez?

Ha utálsz a számlázással bajlódni, ez a pofonegyszerű online számlázó igazán neked való. Ingyen és villámgyorsan készül el a számlád, amit ingyen kinyomtathatsz, vagy hitelesített elektronikus számlaként elküldhetsz. Ha nincs kedved a postán sorban állni, mi a számla kézbesítését is elintézzük neked. Regisztrálj és számlázz most!

Ők is a MostSzámlázzt választották

Damjanovich Nebojsa
Senpai Consulting Kft.

A bevételek és a kintlévőségek áttekinthető és gyors elérése, pl. mobilon, számomra egyik kulcstényező a növekedésben. Azért tetszik a Számlázz.hu, mert állandóan fejleszt valamit, ami elsősorban felhasználói igény.

Bárány Bori és Tóth Gusztáv
Igazioliva

Nagyon kényelmes, hogy bárhonnan, bármilyen eszközről be tudok lépni. Ez már a harmadik évezred: lehet emailezni, lehet Facebook-ozni, telefonról képeket küldeni, a MostSzámlázz-zal pedig számlákat kiállítani, telefonról is akár.

Ökrös Erika
könyvelő

Gondolkodás nélkül a MostSzámlázzt ajánlom, mert egyszerűen kezelhető (hülyebiztos), szabályos, nem veszik el adat, mert ott mindig megtalálod, és a könyvelőd is szeretni fog. 🙂 Online vállalkozóknak receptre írnám! 🙂

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció