60 762 regisztrált ügyfél
31 664 411 kiállított számla
MostSzámlázz 2017-07-24T10:32:40+00:00

MostSzámlázz

2015 júniusában dobtuk piacra saját “versenytársunkat”, a Számlázz.hu önállóan is használható mobilverzióját.

Tízéves születésnapunkra leptük meg magunkat a “kistesóval”, a Számlázz.hu mobilverziójával. A “mobile first” elvei mentén létrehozott számlázót a már kiforrott technológiával, és a Számlázz.hu-s adatbázissal bocsátjuk a rendelkezésedre: asztali számítógépről továbbra is használd a Számlázz.hu-t, tabletről vagy mobilról viszont lépj be a MostSzámlázz-ra, és állítsd ki számláidat néhány “tappintással”.

MostSzámlázz Logó

Miért jó?

Mi ez?

Ha utálsz a számlázással bajlódni, ez a pofonegyszerű online számlázó igazán neked való. Olcsón és villámgyorsan készül el a számlád, amit ingyen kinyomtathatsz, vagy hitelesített elektronikus számlaként elküldhetsz. Ha nincs kedved a postán sorban állni, mi a számla kézbesítését is elintézzük neked. Regisztrálj és számlázz most!

Ők is a MostSzámlázzt választották

Damjanovich Nebojsa
Senpai Consulting Kft.

A bevételek és a kintlévőségek áttekinthető és gyors elérése, pl. mobilon, számomra egyik kulcstényező a növekedésben. Azért tetszik a Számlázz.hu, mert állandóan fejleszt valamit, ami elsősorban felhasználói igény.

Bárány Bori és Tóth Gusztáv
Igazioliva

Nagyon kényelmes, hogy bárhonnan, bármilyen eszközről be tudok lépni. Ez már a harmadik évezred: lehet emailezni, lehet Facebook-ozni, telefonról képeket küldeni, a MostSzámlázz-zal pedig számlákat kiállítani, telefonról is akár.

Ökrös Erika
könyvelő

Gondolkodás nélkül a MostSzámlázz-t ajánlom, mert egyszerűen kezelhető (hülyebiztos), szabályos, nem veszik el adat, mert ott mindig megtalálod, és a könyvelőd is szeretni fog.:) Online vállalkozóknak receptre írnám 🙂

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció