66 237 regisztrált ügyfél
34 162 683 kiállított számla
Online adatkapcsolat a könyvelővel 2018-04-16T16:50:38+00:00

Online adatkapcsolat a könyvelővel

Gondoltál már arra, milyen lenne, ha a számláid saját magukat könyvelnék…?

Ez természetesen nem lehetséges, egy számla erre nem lehet képes… 🙂
De a Számlázz.hu és a vele összekapcsolt könyvelési rendszerek együttműködése igen!

Regisztrálok

A Számlázz.hu képes arra, hogy az elkészült számlák minden adatát online elküldje egy külső rendszer, például egy könyvelőprogram felé. A funkciót elsősorban azzal a céllal hoztuk létre, hogy a számlák adatait ne kézzel, papíron kelljen elvinned a könyvelődhöz, vagy letölteni az adatfájlokat, melyeket aztán a könyvelőd visszatölt az általa használt rendszerbe, hanem hogy azok maguktól, azonnal átkerülhessenek az online könyvelési rendszerbe.

Mit?

A következő típusú bizonylatokat képes a Számlázz.hu átadni a fogadó rendszer felé:

Mikor?

Bármikor, amikor egy számla “állapotában” változás áll be, a számla adatai (először vagy ismételten) eljutnak a fogadó rendszerhez. Ezek a változások, melyek a számla adatlapján beállíthatóak, a következők:

 • számla kibocsátása
 • számla kifizetettségi állapotának megváltozása
 • számla utólag módosítható adatainak változása, nevezetesen:
  • könyvelés dátuma
  • vevő főkönyvi szám
  • vevő főkönyvi azonosító
  • bármely számla tétel árbevétel vagy áfa főkönyvi száma
  • bármely számla tétel gazdasági eseménye, vagy áfa gazdasági esemény

egyszerű használat, ingyenes adatszinkron, megfelel a 2018-as jogszabályokank, pontosabb tartozás kezelés, gyors adminisztráció

Miért jó ez nekem?

A kimenő számlák és a vevői befizetések általában a könyvelés 50-60%-át teszik ki.
Megoldásunkkal a könyvelés legalább fele automatizálható, amivel a könyvelés pontosabb, naprakészebb és olcsóbb lesz.

Gyakori kérdések

A Progen által fejlesztett Nagy Machinátor korszerű, innovatív, moduláris megoldás a mikro- és kisvállalkozások alapvető üzletviteli adminisztrációs teendőinek ellátására. Használatával a szükséges kimutatások valamennyi területen naprakészen rendelkezésre állnak. Partnereinek a program nyújtotta előnyökön túl stabil, hosszú távú partnerkapcsolatot, rugalmas és ügyfélközpontú megközelítést kínál.

A Távügyvitel Kft. immáron 10 éve áll online könyvelési szolgáltatásával ügyfelei rendelkezésére. Az innovatív szolgáltatás egész Magyarországon elérhető, mivel a szerződéskötéstől az adatátadásig minden elektronikusan történik. Olyan cégvezetők számára ideális, akiknek fontos a naprakészség és az azonnali információ.

A Kontó Online 2011-ben indította el online könyvelési szolgáltatását mikro- és kisvállalkozások számára. Célja a klasszikus könyvelési szolgáltatásokat gyakran jellemző problémák (manuális, papíralapú adatkezelés, nehézkes kommunikáció, esetleges elfelejtett figyelmeztetések) kiküszöbölése informatikai fejlesztések révén, így könyvelő és adótanácsadó szakembereik a lényegi szakmai feladatokra koncentrálhatnak, a feldolgozás és az információáramlás sebességét jelentősen növelve.

Az ENIAC Computing közel 25 éve foglalkozik integrált, felhőalapú könyvelő- és számviteli rendszerek fejlesztésével, melyek hazánkban elsők között tették lehetővé a térben és időben kötetlen, papírmentes könyvelést. Szoftvereik komplex, mégis gyorsan bevezethető és könnyen használható megoldást nyújtanak a számviteli és bérszámfejtési feladatok precíz, megbízható ellátására. Online távkönyvelési szolgáltatásuk pedig olyan cégek számára nyújt ideális megoldást, amelyeknek nincs belső kapacitásuk a könyvelési feladatok ellátására, de a megalapozott üzleti döntések meghozatalához fontosak számukra a naprakész pénzügyi, számviteli információk.

Mind a Számlázz.hu, mind pedig az összekapcsolt szolgáltatók kiemelten biztonságos rendszereket üzemeltetnek, a XXI. századi informatikai alapkövetelményeknek maximálisan megfelelő módon.

Természetesen: a Beállítások között a Pénzügyi beállításokra kattintva, az adatmezők törlésével.

A #profi díjcsomag előfizetői számára érhető el az automatikus könyvelés funkció.

Az összekapcsolt rendszerek listáját folyamatosan bővítjük. Amennyiben a te könyvelési rendszered még nincs a listában, vedd fel a kapcsolatot az adott könyvelési rendszer üzemeltetésével, és jelezd számára az összekapcsolás lehetőségét!

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció