CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ!

Senior Java fejlesztő

A Számlázz.hu-val kategóriát teremtettünk, amikor 2005-ben elsőként tettük publikussá online számlázónkat. Már akkor startup voltunk, amikor a felhőszolgáltatások, okostelefon, Tesla és a minyonok még a világon sem voltak. A megállíthatatlan innovációt mára több mint 400 ezer felhasználó csatlakozása dicséri, mindemellett a fintech-forradalom előtt lettünk a pénzügyi technológia előhírnöke, így 2017-ben már pénzintézetek stabil partnereként léptünk új piacokra.

“Egy napnyi munkám, amit a Számlázz.hu-ban végzek, összességében akár tízezer napos munkamegtakarítást jelenthet a magyar vállalkozóknak. Felemelő érzés, hogy emberek tízezreinek életét tudjuk megkönnyíteni a rendszerünkkel!”

Karrier, csapattagok

Bár a “corporate” multis hangulatnak még a gondolatától is irtózunk, mindig is nagyvállalati, élvonalbeli technológiákat alkalmaztunk, továbbá tudatos stratégia és üzleti modell mentén építkezünk. A komoly fejlődési lehetőségek kiaknázása miatt keresünk új munkatársat csapatunk és szolgáltatásaink fejlesztésére.

Senior Java fejlesztő

Nálunk fejlesztőnek lenni nem olyan, mint másutt. Van egy saját letisztult építőkészletünk. A kódot olyan egyszerűre írjuk, amilyenre csak lehet. Az egyszerű kód nem azt jelenti, hogy rövid és tömör, hanem azt, hogy ránézésre a legkisebb erőbefektetéssel azonnal érthető akármelyik fejlesztőnknek. Tehát a forráskódot nem a jvm-nek, nem is a felhasználóknak, hanem a másik programozónak írjuk. Vannak kódrészletek, amikhez régóta nem nyúltunk, ami jól működik nem javítjuk meg.

Jelentkezz hozzánk:

Jelentkezem

Feladataid lesznek:

Hozzánk akkor éri meg eljönnöd dolgozni:

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy:

Ezt kérjük:

Előnyként értékeljük:

Munkavégzés helye: Budapest, III. Kerület, Graphisoft Park

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

IT csapat

IT csapatunk 🙂

Küldj CV-t! Íme 6 lefegyverző érv, miért csatlakozz hozzánk:

Jelentkezés módja:

Pályázatod (fénykép önéletrajz) küldd el a jobs@kboss.hu e-mail címre, „JAVA fejlesztő” tárggyal.

Ha küldenél motivációs levelet, azt az e-mail szöveges részébe írd (ne csatolt fájl legyen), és a következő kérdésekre térj ki benne:

  1. Miért szeretnél váltani?
  2. Mi motivált, hogy megpályázd épp ezt az állást?
  3. Írj pár sort arról a munkádról, ami szerinted a legnagyobb szakmai sikerrel járt, amire a legbüszkébb vagy eddig pályafutásod során.
  4. Mi a legnagyobb erősséged?
  5. Mik a legfontosabb elvárásaid munkáltatóddal szemben, hogy ott hosszú távra tervezz?
Olvass rólunk és a hangulatról itt!