Erste autokassza szolgáltatás most egyedi kedvezménnyel

Kösd össze új* Erste mikrovállalati bankszámládat Számlázz.hu fiókoddal, hogy részesülj a 15.000 Ft-os jóváírásban!

Vállalakozói Extra Számlacsomag választása esetén további 40.000 Ft jóváírást és 6 havi díjmentességet nyújt számodra az Erste Bank.**

Automatizálj az autokasszával, és spórolj hatékonyan!

Érdekel a kedvezmény
Bekapcsolom az autokasszát

Erste autokassza szolgáltatás most egyedi kedvezménnyel

Kösd össze új ERSTE mikrovállalati bankszámládat Számlázz.hu fiókoddal, hogy részesülj a 15.000 Ft-os jóváírásban! 

Automatizálj az autokasszával, és spórolj hatékonyan!

Vállalakozói Extra Számlacsomag választása esetén további 40.000 Ft jóváírást és 6 havi díjmentességet nyújt számodra az Erste Bank.

Érdekel a kedvezmény
Bekapcsolom az autokasszát
Erste kedvezmény

ha ügyfeled utalt, a Számlázz.hu rögtön érzékeli

a számlák fizetettsége automatikusan frissül a fiókodban

ha díjbekérőt egyenlítettek ki, a Számlázz.hu automatikusan elküldi a számlát

Adatszinkron

könnyebb munka a könyvelővel: a fizetettséget ő is azonnal láthatja szoftverében

Autokassza kapcsolat banki adatok átadása

Hogyan segít neked az autokassza?

  • Több órányi adminisztrációtól szabadítunk meg: Nem kell többé nézegetned a pénzügyi teljesítéseket, és adminisztrálni a befizetés dátumát, párosítani a számlát a befizetésekkel.

  • Valós idejű változások: Ha ügyfeled utalt, és a pénz megérkezett a számládra, a Számlázz.hu-ban azonnal megjelenik, nem szükséges órákat várnod a rendszer frissülésére.

  • Pontosság: Nincs félreadminisztrálás, elírás, pontatlan dátumrögzítés, a rendszer nem hibázik.

  • Gyors összekapcsolás: A Számlázz.hu-fiókod és bankszámlád összekapcsolása pillanatok alatt lehetséges, maximum néhány percet vesz igénybe.

  • Megóvunk a kellemetlenségektől: Előfordult már, hogy elfelejted kifizetettre állítani a számlát, ezért a rendszer fizetési felszólítást küld ügyfelednek, pedig ő már fizetett? Az ilyen kellemetlenségeknek vége.

Gyorsabb folyamatok, gördülékeny vállalkozás egyedi kedvezménnyel

Számlázz.hu kedvezmények
Számlázz.hu kedvezmények

Kedvezményes díjszabás Számlázz.hu felhasználóknak

  • Kösd össze egyszerűen új Erste mikrovállalati számládat Számlázz.hu fiókoddal.*
  • Érvényes Számlázz.hu API kapcsolat esetén 15.000 Ft egyszeri jóváírást kapsz Erste számládra.

  • A fenti kedvezmény mellett, ha 2024. november 20-ig igényelsz Erste Vállalkozói Extra Számlacsomagot új ügyfélként, akkor 40.000 Ft jóváírást és 6 havi díjmentességet is biztosít számodra az Erste Bank a számlanyitást követő hónap 15. napjáig.

Érdekel, irány a fiókom

A kedvezmény kizárólag Számlázz.hu szoftveren keresztül indított mikrovállalati bankszámlával való összekötése esetén érvényes, lakossági bankszámlával való összekötésre nem vonatkozik. Az első 1.000 új Erste mikro ügyfél számára egyösszegű 15.000 Ft díjkedvezmény jóváírást -, Erste Vállalkozói Extra Számlacsomag igénylése esetén 40.000 Ft-ot jóváírást és 6 havi díjmentességet nyújt az Erste Bank.

Részletes kondíciók és feltételek: Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény 5 sz. mellékletben: Akciós ajánlatok Az Erste Bank által meghirdetett egyedi ajánlatok mikrovállalati ügyfelek részére linkre kattintva – https://gate.erstebank.hu/hirdetmenyek

Gyakori kérdések

Új mikrovállalati ügyfél:

A Számlanyitási promóció során új mikrovállalati ügyfélnek minősül az a mikrovállalkozás, amelynek az előző éves
árbevétele nem haladja meg a nettó 500 millió forintot, a promóció időszakában a promócióban meghatározott
számlacsomagot igényel és a számlanyitást megelőző 90 napban nem rendelkezett a Banknál élő mikrovállalati
pénzforgalmi bankszámlával. 

Az akcióban kizárólag az alábbi számlacsomagok vesznek részt:
• Erste Vállalkozói S(tart) Számlacsomag
• Erste Vállalkozói M Számlacsomag
• Erste Vállalkozói L Számlacsomag
• Erste Vállalkozói XL Számlacsomag
• Erste Vállalkozói XXL Számlacsomag
• Erste Vállalkozói Extra Számlacsomag

Akciós időszak időtartama:
2024. május 21-től november 20-ig

Az Akció feltételei:

Amennyiben az új mikrovállalati ügyfél kizárólag a George elektronikus csatornát használja, és a promóciós időszakban forint pénznemben vezetett pénzforgalmi bankszámlát nyit, és a számlanyitás hónapját követő 2. hónap utolsó naptári napig a Számlázz.hu és George között API kapcsolat létrehozásához hozzájárul és megvalósul, a Bank a számlanyitást követő 3. naptári hónap 15. napjáig 15 000 Ft díjkedvezményt ír jóvá az első 1000 új ügyfél újonnan nyílt pénzforgalmi számláján. Az ajánlat a Vállalati NetBankot igénybe vevő ügyfelekre nem érvényes. Amennyiben az ügyfél a számlanyitást követő 12 hónapon belül megszünteti a kampány során nyitott pénzforgalmi bankszámláját, a kapott 15 000 Ft díjkedvezmény összegével megterheli az ügyfél pénzforgalmi számláját.

Az akcióban kizárólag az alábbi számlacsomagok vesznek részt:
• Erste Vállalkozói S(tart) Számlacsomag
• Erste Vállalkozói M Számlacsomag
• Erste Vállalkozói L Számlacsomag
• Erste Vállalkozói XL Számlacsomag
• Erste Vállalkozói XXL Számlacsomag
• Erste Vállalkozói Extra Számlacsomag

Az autokassza szolgáltatás a #digital és #profi szolgáltatáscsomagban áll rendelkezésedre.

Az autokassza szolgáltatás az Erste estében egyelőre csak a George felhasználóknak érhető el, az összekötés a George Weben keresztül történik.

Az összekötés elkezdése előtt érdemes ellenőrizni a George Weben a számla külső szolgáltató hozzáférés-beállításait, mert az engedélyezés hiányában a kapcsolatot nem lehet létrehozni. George felületén tudod ellenőrizni, hogy a „Lekérdezés és tranzakció” engedélyezve van-e:
Beállítások/Tevékenységek és külső szolgáltatók/Ugrás a portálra/ Nyílt bankolás – Harmadik felek adminisztrációja/Beállítások 

A beállítások oldalon ezt bármikor megteheted. Ekkor több adat nem érkezik a banktól a számlázási fiókodba, de az eddig megkapott adatokat továbbra is megtalálod.

Az autokassza kapcsolat érvényességét 180 naponta kell megújítani.

Az autokassza kapcsolat lejárta előtt 8 nappal emlékeztető üzenetet küldünk neked, melyet megismétlünk a lejárat előtt két nappal, amelyben leírjuk a megújításhoz szükséges teendőidet. A jelenlegi kapcsolatod érvényességének idejét itt tudod ellenőrizni.

Az autokassza kapcsolat érvényességét érdemes a lejárat előtt megújítani, a megújítás folyamata pontosan ugyanúgy történik, mint az összekötés.

A kapcsolat megújítása előtt szintén szét kell bontanod a meglévőt, ha még nem járt le. Ezt itt tudod megtenni, az újbóli összekötés lépései megegyeznek az aktiválás lépéseiről szóló videóban látott teendőkkel. Ez a kapcsolat újabb 180 napig lesz érvényes.

Ha a kapcsolat lejárt, és a lejárat dátumát követően újítod meg az autokasszát, a köztes időszak tranzakciói is megjelennek majd a fiókodban, és a párosítás is megtörténik utólag, amennyiben az inaktív napok száma nem több 90 napnál. A banki tranzakciók adatait tehát 90 napra visszamenőleg hívjuk le, így ha az inaktív időszak ennél hosszabb, akkor egyes tranzakciók nem lesznek elérhetőek a Számlázz.hu-fiókban.

Igen, az Erste Bank esetében egyszerre több bankszámlával is működik az autokassza. Ha más, autokasszára képes banknál is van számlád, azokkal is össze lehetne kötni egyidejűleg.

Figyelem! Összekötésekor nagyon fontos, hogy az utolsó bankszámla összekapcsolása sikeres legyen! Abban az esetben, ha az utolsó bankszámla összekötése megszakad vagy sikertelen, a korábban sikeresen összekötött bankszámlák kapcsolatát is bontja a rendszer (ez bankspecifikus jelenség).

Fontos! Nem minden banknál lehetséges a több bankszámlaszám egyidejű összekötése! Nézd meg, hogy a többszámlás működést hogyan és mely bankoknál vezetett bankszámlák esetében tudod beállítani!

A banki tranzakciók adatait az Erste Bank esetében 90 napra visszamenőleg hívjuk le a számlázási fiókba.

Bekapcsolom az autokasszát