CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ!

Java fejlesztő

A Számlázz.hu kategóriát teremtett, amikor 2005-ben először tette publikussá online számlázóját. Már akkor startup voltunk, amikor a felhőszolgáltatások, okostelefon, Tesla és a minyonok még a világon sem voltak. A megállíthatatlan innovációt már több mint 500 ezer vállalkozás csatlakozása dicséri, mindemellett a fintech-forradalom előtt lettünk a pénzügyi technológia előhírnöke, így 2017-ben már pénzintézetek stabil partnereként léphettünk új piacokra. 

“Egy napnyi munkám, amit a Számlázz.hu-ban végzek, összességében akár tízezer napos munkamegtakarítást jelenthet a magyar vállalkozóknak. Felemelő érzés, hogy emberek tízezreinek életét tudjuk megkönnyíteni a rendszerünkkel!” (Stygár-Joó János, társalapító)

Számlázz.hu csapat

Bár a “corporate” hangulatnak még a nevétől is irtózunk, mindig is nagyvállalati, élvonalbeli technológiákat alkalmaztunk, továbbá tudatos stratégia és üzleti modell mentén építkezünk.
A komoly fejlődési lehetőségek kiaknázása miatt folyamatosan keresünk új munkatársakat csapatunk és szolgáltatásaink fejlesztésére.

Java fejlesztő

Nálunk fejlesztőnek lenni nem olyan, mint másutt. Van egy saját letisztult építőkészletünk. A kódot olyan egyszerűre írjuk, amilyenre csak lehet. Az egyszerű kód nem azt jelenti, hogy rövid és tömör, hanem azt, hogy ránézésre a legkisebb erőbefektetéssel azonnal érthető akármelyik fejlesztőnknek. Tehát a forráskódot nem a jvm-nek, nem is a felhasználóknak, hanem a másik programozónak írjuk. Vannak kódrészletek, amikhez régóta nem nyúltunk, ami jól működik nem javítjuk meg.

Jelentkezz hozzánk:

Jelentkezem

Feladataid lesznek:

Hozzánk akkor éri meg eljönnöd dolgozni:

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy:

Ezt kérjük:

Előnyként értékeljük:

Munkavégzés helye: Budapest, III. Kerület, Graphisoft Park

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal, csapatunk folyamatosan bővül

IT csapat

IT csapatunk 🙂

Küldj CV-t! Íme 6 lefegyverző érv, miért csatlakozz hozzánk:

  • Mert egy 15 éves startup hangulatú cég egyszerre innovatív és stabil, izgalmas és megbízható. Elsőre hihetetlennek tűnő terveit valódi eredményekre alapozza.

  • Mert nálunk teljességében láthatod át és oldhatod meg a feladatokat – nem egy apró fogaskerék, hanem felelős, kreatív problémamegoldó leszel.

  • Mert a kezed alól kikerülő megoldásra te is büszke lehetsz, mint egy asztalos a kész bútorra, amit összerakott.

  • Mert magadénak érezheted a projektjeidet – a megoldás, amit létrehozol, a vállalkozásunk részévé válik.

  • Mert rögtön komplex feladatokat kapsz, de nem leszel egyedül hagyva velük, szuper kollégák támogatnak, amikor kéred.

  • Mert megbecsüljük a magunkhoz hasonlóan profikat – ha egyszer megérkeztél, meg is akarunk majd tartani!

Olvass rólunk és a hangulatról itt!

Kíváncsian várjuk pályázatod!