CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ!

Pénzügyi vezető

A Számlázz.hu-val kategóriát teremtettünk, amikor 2005-ben elsőként tettük publikussá online számlázónkat. Már akkor startup voltunk, amikor a felhőszolgáltatások, okostelefon, Tesla és a minyonok még a világon sem voltak. A megállíthatatlan innovációt mára több mint 450 ezer cég és több mint félmillió felhasználó csatlakozása dicséri, mindemellett a fintech-forradalom előtt lettünk a pénzügyi technológia előhírnöke, így 2017-ben már pénzintézetek stabil partnereként léptünk új piacokra.

“Egy napnyi munkám, amit a Számlázz.hu-ban végzek, összességében akár tízezer napos munkamegtakarítást jelenthet a magyar vállalkozóknak. Felemelő érzés, hogy emberek tízezreinek életét tudjuk megkönnyíteni a rendszerünkkel!” (Stygár-Joó János, társalapító)

Számlázz.hu csapat

Bár a “corporate” multis hangulatnak még a gondolatától is irtózunk, mindig is nagyvállalati, élvonalbeli technológiákat alkalmaztunk, továbbá tudatos stratégia és üzleti modell mentén építkezünk. A komoly fejlődési lehetőségek kiaknázása miatt keresünk új munkatársat csapatunk és szolgáltatásaink fejlesztésére.

Pénzügyi vezető

A számviteli és kontrolling feladataid között kiemelten:

További feladataid lesznek:

Jelentkezem

Téged keresünk, ha:

Mi az amit mi adunk?

Munkavégzés helye: Budapest, III. Kerület, Graphisoft Park

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos, hogy itt a piaci átlagnál magasabb szakmai elvárásoknak kell megfelelnie, viszont hosszú távú, biztos szakmai karriert, és közvetlen hangulatú (startup és nem multi) cégkultúrát ajánlunk.

Küldj CV-t! Íme 6 lefegyverző érv, miért csatlakozz hozzánk:

  • Mert egy 15 éves startup hangulatú cég egyszerre innovatív és stabil, izgalmas és megbízható. Elsőre hihetetlennek tűnő terveit valódi eredményekre alapozza.

  • Mert nálunk teljességében láthatod át és oldhatod meg a feladatokat – nem egy apró fogaskerék, hanem felelős, kreatív problémamegoldó leszel.

  • Mert a kezed alól kikerülő megoldásra te is büszke lehetsz, mint egy asztalos a kész bútorra, amit összerakott.

  • Mert magadénak érezheted a projektjeidet – a megoldás, amit létrehozol, a vállalkozásunk részévé válik.

  • Mert rögtön komplex feladatokat kapsz, de nem leszel egyedül hagyva velük, szuper kollégák támogatnak, amikor kéred.

  • Mert megbecsüljük a magunkhoz hasonlóan profikat – ha egyszer megérkeztél, meg is akarunk majd tartani!

Olvass rólunk és a hangulatról itt!

Kíváncsian várjuk pályázatod!