Ajánlások

Kép

Tóth Mihály Netkreatív.hu

Egyedi webáruházak hatékonyan

A Netkreativ.hu 2006 óta készít egyedi webáruházakat és segít az online marketing kampányok tervezésében, kivitelezésében.

Részletek

A cég e-kereskedelmi szakértője Tóth Mihály folyamatosan képzi a hazai e-kereskedőket a Webáruház mesterkurzus képzés keretein belül. A képzés egyik előadása a Számlázz.hu rendszerét mutatja be és az e-számlázás alapjain keresztül vezeti be a hallgatóságot a hatékony üzletvezetés titkaiba.
Az utóbbi években egyre többször merült fel a webáruházak tekintetében az online számlázás megoldhatósága. Ügyfeleink számára nagyon fontos, hogy a számla egyszerűen és gyorsan kiállítható legyen. A Számlázz.hu kezelése rendkívül egyszerű és gyors, így használata hatalmas segítséget jelent már az első napoktól kezdődően.

Kép

Simon Péter Okleveles Kohómérnök, Mérnök-informatikus

Tudjátok, mit? Nem bántam meg.

Mérnök-informatikusként műszaki körökben is csak javasolni tudom Számlázz.hu használatát.

Részletek

Az igényeimből fakadó ingyenességét lezáró korszak után is van élet a Számlázz.hu oldal használatával!
Persze örömmel vettem, hogy kisvállalkozóként az ölembe pottyantottátok ezt a remek lehetőséget, mely az évek alatt része lett a vállalkozásomnak. Szinte minden számlámat a számlázz.hu programmal készítettem.
Multinacionális cégek online dokumentumtár-rendszereivel, online kamerás biztonságtechnikai megoldásokkal, internet-alapú telekommunikációs megoldásokkal, továbbá ipari-, főképp kohászati berendezés-elemző rendszerek kialakításával foglalkozom. Másik szakterületem a Linux alapú szerverek (felhasználási területtől függetlenül).
Nem bántam meg, hogy választottam olyan - immár nem ingyenes - díjcsomagot, mely korunk online infrastruktúrájához alkalmazkodik.

Kép

Fazekas Benedek NiR Bt.

Milyen Számlázz.hu? Ja, amivel kiállítom a számlákat!

Internetes számlázóprogram? Hiába informatikai a cég, először kicsit furcsán hangzott. A könyvelő se értette, miért lenne ez jó: miért nem használunk valami PCs terméket?

Részletek

Azóta el sem tudom képzelni, hogy másmilyen szoftvert használjak erre a célra.
A NiR Bt. kisvállalkozás, amely fordítással, programozással és oktatással foglalkozik. Számunkra minden nem a munkánkra fordított perc veszteség. Ezért nagyon fontos, hogy a vállalkozással járó adminisztratív feladatokkal töltött időt a lehetőségek szerint minimalizáljuk. Ebben hatalmas segítség a Számlázz.hu, hiszen a számláinkkal kapcsolatos teendőinket szinte bárhonnan, bármilyen számítógépről vagy akár annak nem is látszó netképes eszközről elintézhetjük.

Azt hiszem, a szoftvereknél és webes szolgáltatásoknál az egyik legnagyobb dicséret, ha az ember szinte észre sem veszi, hogy mit használ, hanem maximálisan az elvégzendő feladatra koncentrálhat. A Számlázz.hu ilyen.

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció