Ajánlások

Kép

www.csak1nap.hu Zámbó Árpád

E-kereskedelem = E-megoldások

A csak1nap.hu árakciós webáruház 2009 évi indulása óta arra törekszik, hogy a vevőket gyorsan, költséghatékonyan és környezetkímélő módon szolgálja ki.

Részletek

Természetesen ezt a minőség és a megbízhatóság romlása nélkül valósítjuk meg, ezért például bevezettük a szolgáltatások területén az elektronikus vouchert, amit a vevő a fizetést követően le tud tölteni a vásárlás visszaigazoló e-mailben található linkre kattintva. A számlák kiállítására is a piacon fellelhető, összességében legjobb megoldást kerestük. A korábban sziget-szerűen használt számlázó szoftvert lecseréltük a Szamlázz.hu online számlázó rendszerére. Ez azért is kiváló döntés volt, mert a webáruházzal tökéletesen össze lehetett integrálni a számlázást, ráadásul a Számlázz.hu csapatától minden támogatást, amire szükségünk volt megkaptuk.
A következő lépés az e-számla bevezetése lesz, amivel tovább fog nőni a vevők kiszolgálásának gyorsasága és növelni tudjuk a cégünk hatékonyságát, mert a növekvő forgalmat változatlan létszámmal tudjuk kiszolgálni.

Kép

WebSEO Kft. Horváth Ernő

Elektronikus kereskedelemhez elektronikus számlát!

A WebSEO Kft. 2006 óta foglalkozik webáruházak készítésével.

Részletek

Kezdetben valahogy mégis idegenkedtem attól, hogy a számlázásunk is a weben történjen. Egyszerűen ezt túl bizalmasnak éreztem ahhoz, hogy ne a mi kis irodai gépünkön legyen a számlázó.

Aztán amikor a gépet kellett költöztetni akkor a szoftver is költözött, amikor adatot kellett menteni, akkor a számlázót is menteni kellett, amikor ki kellett gyorsan állítani egy számlát akkor telefonálgatások, egyeztetések és hosszú idő után végre sikerült. El sem hittem volna, hogy ennyivel egyszerűbb az élet ha a számlázómat bármikor, bárhonnan elérem ráadásul nem csak papír alapú számlát lehet vele készíteni, hanem elektronikusat is. Kollégáim megspórolták a postán töltött idő jó részét, és borítékokat sem kell címezgetnünk havonta. Bátran tudom ajánlani a Számlázz.hu-t azoknak akiknek a fenti problémák ismerősek.

Igazi fordulatot pedig az hozott amikor egyik partnerünknél is bevezettük és az ő webáruházában megvásárolt digitális termékek után azonnal megy a vásárlónak az e-számla. Hihetetlen mennyiségű felesleges adminisztrációtól sikerült megmenteni őket, és azóta azt is látom, hogy így mennyivel könnyebb menedzselni a számlázást az e-kereskedelemben, és azóta nem csak felhasználója vagyok a Számlázz.hu-nak, hanem hírnöke is.

Kép

Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület SzEK.org

Célunk az e-kereskedelem népszerűsítése.

Részletek

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) 2005. óta munkálkodik azon, hogy a hazai e-kereskedelem és e-szolgáltatások elterjedését segítse, a vállalkozókat és felhasználókat minél több információval, hasznos tudással lássa el.
Nem csak szavakkal, hanem tettekkel is igyekszünk elősegíteni a hazai e-gazdaság fejlődését, ennek fontos lépéseként 2010. tavaszán átálltunk az e-számlázásra, azóta minden tagunknak, partnerünknek és rendezvényeink több száz résztvevőjének elektronikusan számlázunk, s ha ezzel gondjuk van, segítünk nekik azzal, hogy elmagyarázzuk az e-számla működését, előnyeit és a vele elérhető óriási megtakarítást. Mindez nem jöhetett volna létre a Számlázz.hu, illetve a szolgáltatást fejlesztő és üzemeltető KBOSS.hu Kft. hozzáértő csapata nélkül.

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció